Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Savet za Gel nokte

Ako ima neka cura koja radi nokte,trebao bi mi savet.Kada stavim samo monofazni gel drzi odlicno,a ukoliko stavim neki gel u boji i preko monofaznog otpadaju mi za jedan dan.Od monofaznog koristim Strong a u boji galaxy ako neko ima neki savet gde gresim,hvala unapred
2018 04 23
> AnaAna125: > Ako ima neka cura koja radi nokte,trebao bi mi savet.Kada stavim samo monofazni gel drzi odlicno,a ukoliko stavim neki gel u boji i preko monofaznog otpadaju mi za jedan dan.Od monofaznog koristim Strong a u boji galaxy ako neko ima neki savet gde gresim,hvala unapred To što pišeš nema logike.. Koji je postupak kojim radiš navedi mi ? Ako staviš monofazni pre toga uradiš pripremu i dehidraciju nokta odradiš dobro kako ti padne gel u boji? Stavljaš li top coat na kraju? Koji strong koristiš ? Gel otpada ako nokatna ploča nije dobro pripremljena , a galaxy gelovi u boji nisu lošeg kvaliteta zato te i pitam za tačan postupak.. Radiš izlivanje, tipsu ?
2018 04 23
Radim na svojim noktima,prvo matiram nokat blok turpijom,stavim bonder,sacekam da se osusi malo i stavljam tanak sloj Stron gela 3u1,susim 3 min u lampi,obrisem acetonom i turpijam blok turpijom malo,onda stavim gel u boji,susim i preko opet sloj Strong gela,opet isturpijam malo blok turpijom i preko Top coat.Za jedan dan otpadne ceo gel sa nokta,ali ne sa svih,samo sa nekih.E ako rafim ovo isto ali bez gela u boji nego samo sa ovim 3u1,radim isti postupak,znaci tri sloja gela i top coat nikad mi ne otpadne drze oko 2 nedelje.
2018 04 23
Hvala na odgovoru,mozda su otpadali zbog previse sloja gela,svakako hvala jos jednom,pozdrav
2018 04 24
Ne moze nikako da otpada zbog viska gela, otpada samo usled lose pripreme nokatne ploce. Moras leepo ukoliti masni sloj sa nokatne ploce, a to najbolje uradis turpijom granulacije 180/120, i obavezno dobra obrada oko zanoktica, kao i skidanje viska zanoktica oko kutikule. Znaci, ne preturpijanje, vec samo lepo matirana ploca. I nema potrebe da stavljas vise puta clear gel, dovoljno je na pocetku, a posle boje mozes staviti nefiksirajuci zavrani sjaj.
2018 04 24
Prvo matiras nokat pa stavis dehidrator(ili obrises cistim acetonom) pa onda prajmer koji nisi navela da koristis a trebala bi.Pa onda stavis taj bonder koji imas.Ako su ti nokti bas mali preko bondera stavi taj Strong gel(ali kad ga osusis nemoj da skidas lepljivi sloj,nema razloga),i onda gel u boji preko njega,osusis pa zavrsni sjaj...Ali zatvori lepo ivice da ti se ne bi krzao.Opet kazem ako su ti bas mali nokti to ce tako da ti stoji,nema potrebe za ojacavanjem,ja sam sestri to radila tako i stoji joj dok ne skine jer joj ruzno kad ono poraste dosta. U slucaju da su ti malo duzi onda moras ojacavanje da radis,da izgradis apex da nokat bude jak(ali to je sve za sta ti treba dobra obuka)
2018 04 29