Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li sam bezobrazna ja ili one?

E ovako, treba mi samo misljenje vase da li ispadam ja bezobrazna ili ipak nije do mene. Vec par puta mi se desilo da mi clanice posalju da zele da kupe neku moju stvar i razmenimo par poruka i sve ok, ja naravno odem uvek na profil clanice sa kojom planiram saradnju, i ako vidim jednu, dve ili vise negativnih, makar u moru pozitivnih ocena da je jedna negativna, ja napisem da slanje ide nakon uplate novca jer nikad se ne zna, mozda je ta negativna tu sa razlogom, moZda nije ali znaci ne bi trebalo da bude problem da uplatis novac ako vec zelis nesto da kupis. Da bi nakon takve moje poruke prestale da se javljaju, znaci ni da napisu da ipak nece kupiti ili bilo sta, ne, ni jedna jedina poruka. E sad ja ne znam da li je to mozda do mene jer naglasim da necu da saljem pouzecem zbog tih negativnih pa se one uvrede, mozda to zazvuci bezobrazno, ili je to do njih jer su one jednostavno debilke kad moram tako reci. :D Zasto se uplase uplate novca pre slanja, imam sve pozitivne ocene i ako zelis nesto da kupis neces imati problem sa placanjem..
2018 04 23
I meni se to desilo par puta..Cak mi ostave i adresu i kada kazem prvo uplata ne jave se vise.....Mada realno receno ni ja ne volim da placam unapred,posebno kada ne znam sa kim saradjujem i ako je cifra veca.....koliko god da se clanica dobro kotira...tako da sam ovde vecini bez obzira na ocene trazila uplatu unapred uz veliko izvinjenje posto to trazim
2018 04 23
To se i meno desavalo, clanica ima negativne zbog nepodizanja paketa i napisem joj izvini zbog negativne jedino ako ti odgovara placanje pre slanja i nikad se vise nisu javile, mozda se uvrede ko ce ga znati ali ne zelim da rizikujem kad su ovakve negativne u pitanju :D
2018 04 23
Neko ko vec ima negativnu zbog nepreuzimanja,mislim da nema sposobnost da se uvredi zbog toga sto si rekla,jer ona je svesna zasto joj je ta ocena tu,zna sta je ranije uradila pa je zasluzila negativnu,odnosno nije uradila. :) Verovatno da vec nije sigurna u to da se nece predomisliti dok stigne paket, pa zato odustaju, sto da salje pare kad ce se sutra vec pokajati sto je poslala. Ovako je briga, ti poslala paket,pa ce ona razmisliti do sutra hoce li imati novca da ga plati, ili ce je mrzeti da se javi na telefon kad zovu iz poste, mozda joj ne bude dan,ne poklope se zvezde i ona zna da ce odustati...
2018 04 23
Ja kad vidim da clanica ima tipa 50,90, nebitno,utisaka moze da kaze da ce mi platiti za nedelju dana,nebitno mi je,saljem joj robu,ipak utisci imaju znacenje. A ako ima neki negativni,procitam zbog cega je dobijen. Bitno mi je samo da nije zbog nepodizanja paketa,a ako je od kojekakvih clanica koje se zale da roba nije ne znam sta,onda me to ne zanima. Na sajtu se prodaje polovna roba. Svi se trudimo da bude perfektna,kvalitetna i td. Uvek ce biti nezadovoljnih,a i prezadovoljnih kupaca. :) x-)
2018 04 23
Naravno,Vasa je odluka kako cete ostvariti saradnju i na koji nacin ,ako je neko zainteresovan da kupi cak i placanjem unapred to ce uciniti s obzirom na Vase utiske koje imate . Sve ostalo je tu samo da ispituje.
2018 04 23
Niste bezobrazni...Vase su stvari, napisali ste na profilu svoje uslove...kome ne odgovaraju ne mora da saradjuje...jednostavno :)
2018 04 23
Niste bezobrazni...Vase su stvari, napisali ste na profilu svoje uslove...kome ne odgovaraju ne mora da saradjuje...jednostavno :)
2018 04 23
Smatram da je osnovno pravilo prvo platiti, pa onda dobiti predmet. Uostalom, svako od nas ovde ima svoju malu "prodavnicu", ako tako smem da kazem, a svi znamo kako se zeljene stvari dobijaju u pravim prodavnicama :)
2018 04 23
Jeftinije je platiti predmet unapred, odnosno, poštarina je dosta manja jer nema prenosa novca i ostalih peripetija. U svakom slučaju vam nije nikakva garancija ni plaćanje pouzećem ( jer paket ne uzimate dok ga ne platite i ne vidite šta je u njemu dok ga ne otvorite ). Možda je taktički lošije tražiti uplatu unapred i naglasiti da je to zbog negativnih ocena članice a za nijansu bolje staviti na profilu da ne šaljete predmet pre uplate, pa kasnije selektivno odlučivati ako neka članica ipak traži slanje pouzećem. Ipak tu može proraditi ego i pitanje "Ko si ti da meni tražiš uplatu unapred a drugima ne" . Meni piše da ne šaljem pouzećem, ali me povremeno zamoli neka članica da joj ipak pošaljem na taj način, i povremeno izađem u susret. Sve zavisi od osobe koja me pita i njenih utisaka :)
2018 04 23
Clanica od preko 200 pozitivnih utisaka je jedno 9- puta kliknula na zelim ovo-zelim ono. Sve se lepo dogovorimo, kada da posaljem i ja onako obazrivo da je ne uvredim ( bila je veca suma u pitanju) kazem da cu joj poslati stvari cim mi legne uplata. Devojka se uvredila, kako to da ona s toliko pozitivnih utisaka da placa unapred, da nije dokona da visi po banci.Diskretno sam joj naglasila da njoj na profilu pise da ne salje robu bez predhodne uplate. Cuvala sam garderobu par dana, pitala je sta cemo, nije me udostojila odgovora, iako sam joj rekla da cu prekrsiti svoje pravilo i poslati joj pouzecem.Nestala je bez ikakvog objasnjenja 😊 To je bilo pre 2 nedelje. Zakljucak: Niste Vi ni bezobrazni, ni krivi, jednostavno ima nas svakakvih, ja se vodim parolom " Nije tesko biti fin" ali to izgleda ne vazi za sve.
2018 04 23