Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

⭐CASKANJE⭐

Cao devojke, ja sam izgleda jedina koja ne zna da koristi forum, sta vise, ne umem ni da otvorim temu.. heeelp! Jutro svima, ja po navici ustajem izmedju 5-6h (nije posao, godinama treniram, pa je ostala navika) Lep dan vam zelim, ja skuvala kaficu i gledam sta to lepo ovde ima za mene <3
2022 03 18
Mozda da im skrenes paznju da bi ti znacilo da ti ostave utisak, ljudi su cesto nemarni.. Inace relativno sam nova ovde, bas se slabo snalazim. Bacite pogled na moj profil ako ste raspolozene i imate vremena, da i mene malo krene. :')
2022 03 28
Zdravo devojke zavirite na moj profil možda nađete nešto zanimljivo za vas.Pozzzz......
2022 04 10
Ćaooo devojkeee♥️ Kod mene na profilu VELIKI BROJEVI prelepe, maltene nove garderobe...pa ko želi neka pogleda 🥰 biće još jako puno stvari jer ubrzano gubim kilograme tako da će biti svega i svačega ♥️
2022 05 15
> *STARS*: > Cao devojke,otvaram kafic za caskanje,bez smaranja,negativnih tema,napadanja clanica ,molim <3 Zdravo
2022 06 11
Ja sam pokusala da postavim nesto u prodaju prvi put i ne ide.Nece.Kome da se obratim?
2022 06 11
Da li vama radi sajt , ne prihvata mi nove stvari niti mogu izmeniti nešto u postavljenim?
2022 07 09
Caoo devojkee☺️ Kod mene na profilu imate povoljne krpice, nenosene ili malo nosene. Sve u perfektnom stanju, moguce korigovanje cene
2022 09 26
Zdravo svima! Dugo kupujem online, ali tek od skora na krpicama i ulazim polako u štos. :) Oni koji imaju probleme sa sajtom- ne mogu poruku da pošalju ili ne mogu da dodaju predmet u omiljene, ne možete da listate slike- ja sam primetila da ne reaguje ako koristite Mozillu i ako vam je aktivan neki od addblocker-a, browser defendera i sl. Stavite sajt u izuzetke ili pauzirajte zaštitu privremeno. Ja sam tako rešila problem, pa se nadam da će još nekome pomoći. ;)
2022 09 28
> Leelah: > Zdravo svima! > Dugo kupujem online, ali tek od skora na krpicama i ulazim polako u štos. :) > Oni koji imaju probleme sa sajtom- ne mogu poruku da pošalju ili ne mogu da dodaju predmet u omiljene, ne možete da listate slike- ja sam primetila da ne reaguje ako koristite Mozillu i ako vam je aktivan neki od addblocker-a, browser defendera i sl. Stavite sajt u izuzetke ili pauzirajte zaštitu privremeno. Ja sam tako rešila problem, pa se nadam da će još nekome pomoći. ;) Hvala!!
2022 10 04
Zdravo devojke, bacite pogled na moj profil, mozda nadjete nesto zanimljivo 😘😘
2022 10 10
Dobar dan dame, pogledajte moj profil, nova sam pa sam za pocetak predstavila par komada garderobe za koje mislim da bi nekome znacile uglavnom za posebne prilike. Naravno razumna korekcija cene i dodatne slike uzivo saljem ukoliko je neko zainteresovan. Uskoro cu dodati jos neke komade u duhu sa sezonom koja dolazi, a ponesto i za proleće/leto. Pozdrav i prijatno popodne svima 🍂☕
2022 10 11
Ćao devojke, i ja sam nova. Nekih 10ak dana sam na sajtu, snazlim se tu i tamo 😂 verujem da nisam jedina. Imam dosta postavljene garderobe, ukoliko vam se nesto dopadne slobodno se javite, korigujemo cene🥰
2022 10 11
Vidim da se svi ovde predstavljaju, pa da predstavim i nas! Mi smo "butik" na humanitarnom principu, sve sto budete kupili na nasem profilu pomoci ce sapicama koje smo spasile sa ulice, koje lecimo i o kojima brinemo. Bice jos garderobe, nove, polovne, bice i nakita i kozmetike ubuduce. 🐾
2022 11 05
Zdravo devojke, bacite pogled na nas profil. Stvarcice su u vecini slucajeva nove, ocuvane i po povoljnim cenama. U nekim slucajevima je moguca korekcija cena. Ne radimo razmene. Pozdrav <3
2022 11 29
1 2 ... 69 70 71 72