Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Niko nista ne kupuje

Drage jer vam se desava isto ili su mi cene jake niko mi ne pise uopste stao je sajt ? Hmmm.... zanima me vase misljenje da li su mi cene jake ili negde gresim
2018 05 06
Ja vec 2, 3 meseca nisam nista prodala. Isto se pitam gde gresim, visoke cene, mali izbor stvari, nesto jeste 😁
2018 05 09
Uopstr nisu visoke cene, pogledah profil. Strpljivo samo i kad god imas nesto novo, ubacuj. Obuca ti je top , ali 41 :( nezgodan broj
2018 05 09
Ide leto...pare sad, uglavnom, idu na epilacije, maderoterapiju, anticelulit kreme i gelove... ne znaci da je tacno, ali mi pade na pamet :)
2018 05 09
> dir9193: > Ide leto...pare sad, uglavnom, idu na epilacije, maderoterapiju, anticelulit kreme i gelove... ne znaci da je tacno, ali mi pade na pamet :) Hahahh moguceeee
2018 05 09
> dir9193: > Ide leto...pare sad, uglavnom, idu na epilacije, maderoterapiju, anticelulit kreme i gelove... ne znaci da je tacno, ali mi pade na pamet :) Hej,hej,sa tobom sam se malopre zapratila na instagramu. :)
2018 05 09
> Monika993: > > dir9193: > > Ide leto...pare sad, uglavnom, idu na epilacije, maderoterapiju, anticelulit kreme i gelove... ne znaci da je tacno, ali mi pade na pamet :) > Hej,hej,sa tobom sam se malopre zapratila na instagramu. :) Tacno, citam malo teme pre spavanja i ukljucim se negde ;)
2018 05 09
> dir9193: > Ide leto...pare sad, uglavnom, idu na epilacije, maderoterapiju, anticelulit kreme i gelove... ne znaci da je tacno, ali mi pade na pamet :) Isto mislim, maja krece prva tura na more :")
2018 05 10
Ma.jok ni kozmetika;),nego devojke,hajde sad malo pozitivnih misli u grupici.i svi naglas"Ovo je zatišje pred buru",da mi nešto preokrenemo pozitivnim mislima. ;) Što više ovakvih tema,ono sve gore,e sad udaramo kontru 😘😘😘😘
2018 05 12
> Monika993: > > dir9193: > > Ide leto...pare sad, uglavnom, idu na epilacije, maderoterapiju, anticelulit kreme i gelove... ne znaci da je tacno, ali mi pade na pamet :) > Hej,hej,sa tobom sam se malopre zapratila na instagramu. :) Da li mozete da mi posaljete link instagrama luxfashionbrend?
2018 05 13
Clanice, obratite paznju na drugu temu o potencijalnom prevarantu, gde je potvrdjena sumnja u vezi clanice koja je otvorila temu, posto admin nije na sajtu da blokira profil, a famozni ranac je vec rezervisan..
2018 05 13