Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Niko nista ne kupuje

Drage jer vam se desava isto ili su mi cene jake niko mi ne pise uopste stao je sajt ? Hmmm.... zanima me vase misljenje da li su mi cene jake ili negde gresim
2018 05 06
Što se tiče Birkin torbe, draga, mnoge bismo je volele, ali 4 moje plate za torbu ? :(( teška situacija, veruj mi da to na krpicama nećeš prodati. Mislim da u ovoj jadnoj zemlji 5% žena može sebi da priušti taj luksuz
2018 05 06
mozda jednostavno nikom nista ne treba ili im je muka postarine.... i meni prodaja slabo ide, a ja zapravo i nemam neke cene jer samo zelim da se otarasim viska stvari, ali posto su cene ovde SKORO iste kao i u radnjama uglavnom ljudima se vise isplati da odu u radnju i kupe etiketirano i novo, videla sam NY sorts koji kosta isto kao i u New Yorkeru, samo ovde bi platili i postarinu sto je 250din vise
2018 05 06
> MeriliaGrej: > mozda jednostavno nikom nista ne treba ili im je muka postarine.... i meni prodaja slabo ide, a ja zapravo i nemam neke cene jer samo zelim da se otarasim viska stvari, ali posto su cene ovde SKORO iste kao i u radnjama uglavnom ljudima se vise isplati da odu u radnju i kupe etiketirano i novo, videla sam NY sorts koji kosta isto kao i u New Yorkeru, samo ovde bi platili i postarinu sto je 250din vise Jojjj pa ne znam koliko da spustim ... spustila sam sve hajde probacu jos da snizim iskreno ja ne bih prodavala tako vredne stvari za taj novac da mi ne treba isti.. ja sam birkin polovnu kupila ... odavno bilo je para ajde stavicu 500 e sta znam.. hvala vam na savetima ja stvarno ne znam koliko da spustim ali evo sada cu i pisala sam negde za grupisanje predmenja ne znam kako to da uradim 🙂😊
2018 05 07
> LuxFashionBrand: > > MeriliaGrej: > > mozda jednostavno nikom nista ne treba ili im je muka postarine.... i meni prodaja slabo ide, a ja zapravo i nemam neke cene jer samo zelim da se otarasim viska stvari, ali posto su cene ovde SKORO iste kao i u radnjama uglavnom ljudima se vise isplati da odu u radnju i kupe etiketirano i novo, videla sam NY sorts koji kosta isto kao i u New Yorkeru, samo ovde bi platili i postarinu sto je 250din vise > Jojjj pa ne znam koliko da spustim ... spustila sam sve hajde probacu jos da snizim iskreno ja ne bih prodavala tako vredne stvari za taj novac da mi ne treba isti.. ja sam birkin polovnu kupila ... odavno bilo je para ajde stavicu 500 e sta znam.. hvala vam na savetima ja stvarno ne znam koliko da spustim ali evo sada cu i pisala sam negde za grupisanje predmenja ne znam kako to da uradim 🙂😊 Neee kazem ja da nesto ne vredii toliko, zapravo mnogo je bas vrednih i ocuvanih stvari po niskoj ceni, nije ni u redu da nerealno spustas cenu. Ako se nadje pravi kupac kupice je bez obzira... zaista ako ti treba novac ne moras da spustas, ali pitanje je koliko ce se dugo cekati da se proda ili da li ce se uopste prodati.
2018 05 07
> LuxFashionBrand: > Drage jer vam se desava isto ili su mi cene jake niko mi ne pise uopste stao je sajt ? Hmmm.... zanima me vase misljenje da li su mi cene jake ili negde gresim Upravo sam pogledala tvoj profil. Cene ti nisu jake, po mom misljenju imas odlicne komade po smesnim cenama ( recimo platforme, luna haljina ... ). Meni prodaja ide odlicno ovih dana ( ne bih da zvuci kao da se hvalim, samo zelim da pomognem). Ako mogu da ti dam neki savet, to je da obuces i slikas komade na sebi. Iz mog iskustva fotografija delimicno prodaje stvar. I da budes pozitivna <3
2018 05 07
Mozda bi ti i otisle neke original stvari kad bi stavila kod, bolje ufotkala etikete. I npr napisala cene, a ne samo stavila 100, mislim, realno je da neko pomisli 100din, ili 100e. Uz rec svetska haljina i cenu od 700, vecina ce pomisliti da je 700e i nece te ni pitati dalje jer si totalno izmesala cene na nalogu. A realno, sto se Burberry torbe tice, veruj da nikog ne zanima ufotkan parfem i naocare ispred, nego sama torba u boljem gro planu. :) Tu fotku mozes iskoristiti kao drugu, petu, ne kao naslovnu. a bolje da isfotkas lepo coskove i rucke i napravis kolaz i objasnis stvarno stanje torbe kroz fotke. Dzaba link kad se ne vidi stanje onog sta nudis
2018 05 07
Ubavkam,JA SAM ODUSEVLJENA!!!Svaka ti cast,divne slike,pogledajte njen profil devojke,tako se to radi,i ja sam pre ovako na sebi lepo napolju u prirodi slikala i sve odmah prodala! Fora su slike ;) Tako se to radi kad se posvetis ,radis ozbiljno,ne izgleda jeftino nista,a da je to isto slikala na podu sa 'digitron'kamerom sto se kaze nista ne bih prodala.
2018 05 07
Koliko prodaja se računa kao ok promet ? :) ja sam imala 7 saradnji od početka godine, neke članice su uzele više stvari, tako da je to više od 7 prodatih predmeta. Ipak čini mi se da je pre išla bolje prodaja. Trudim se da budem realna sa cenama, mada sam za neke stvari emotivno vezana .... :')
2018 05 07
Nekako mislim da to sta je "ok promet" zavisi od samog cilja prodavca. :) Ako ti je da se oslobodis viska garderobe,to je onda skroz super,ali ako ti je cilj da imas neku dodatnu zaradu, sve zavisi koja je cena bila,ali mislim da je potrebno mnogo vise. :) Srecno u daljoj prodaji. :)
2018 05 07
Mozda da stavis link starog profila, ako nemas par negativnih i imas dosta pozitivnih. Sto se tice prodaje, imala si dve skoro 😉 Nekome je to super 🙂
2018 05 07
Iskreno, Pogledala sam profil, prodajes LV kopiju ranca za 8.000 a na svakoj drugoj instagram stranici ranac je max 40 eura :( Evo ja bi ga odmah kupila da je manje od cene sa instagrama > LuxFashionBrand: > Drage jer vam se desava isto ili su mi cene jake niko mi ne pise uopste stao je sajt ? Hmmm.... zanima me vase misljenje da li su mi cene jake ili negde gresim
2018 05 07
Meni prodaja ide ok, mislim za ovih par nedelja koliko sam na sajtu, imala sam 7,8 otpr i to ne male iznose. A nemam u ponudi uopšte puno tih komerc brendova, ponekad se nešto zalomi , jer u principu ni ne pazarim puno takvih stvari. Često imam domaću radinost, što mislim da je cool :D i neke običnije stvarčice za svaki dan. Eto, moje neko iskustvo. Sa ovim tempom prodaje i ponekom dobrom razmenom i više sam nego zadovoljna :)
2018 05 08
> ubavkam: > > LuxFashionBrand: > > Drage jer vam se desava isto ili su mi cene jake niko mi ne pise uopste stao je sajt ? Hmmm.... zanima me vase misljenje da li su mi cene jake ili negde gresim > Upravo sam pogledala tvoj profil. Cene ti nisu jake, po mom misljenju imas odlicne komade po smesnim cenama ( recimo platforme, luna haljina ... ). Meni prodaja ide odlicno ovih dana ( ne bih da zvuci kao da se hvalim, samo zelim da pomognem). Ako mogu da ti dam neki savet, to je da obuces i slikas komade na sebi. Iz mog iskustva fotografija delimicno prodaje stvar. I da budes pozitivna <3 Hvala milo moje na savetu samo vecinu toga ja ne mognem da obucem vise ali probacu i too hvala punooo
2018 05 08
> DzoDzo: > Mozda bi ti i otisle neke original stvari kad bi stavila kod, bolje ufotkala etikete. > I npr napisala cene, a ne samo stavila 100, mislim, realno je da neko pomisli 100din, ili 100e. > Uz rec svetska haljina i cenu od 700, vecina ce pomisliti da je 700e i nece te ni pitati dalje jer si totalno izmesala cene na nalogu. > A realno, sto se Burberry torbe tice, veruj da nikog ne zanima ufotkan parfem i naocare ispred, nego sama torba u boljem gro planu. :) > Tu fotku mozes iskoristiti kao drugu, petu, ne kao naslovnu. > a bolje da isfotkas lepo coskove i rucke i napravis kolaz i objasnis stvarno stanje torbe kroz fotke. > Dzaba link kad se ne vidi stanje onog sta nudis Uffff hvala punoo Dzooo ajde i to da probam ne znam vise nisam znala da to tako bas ide ja sam mislila da bude zanimljivije sta znam hvala na savetima
2018 05 08
1 2 3