Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Niko nista ne kupuje

Devojke izvinjavam se sto upadam na temu moze li neko da mi kaze kako novu temu da otvorim?
2018 05 15
.
2018 05 18
Ja se trudim baš oko fotografija, plus dajem popuste na već postavljene cene i PLUS DAJEM BESPLATNU DOSTAVU na mnoge predmete, a već duže vreme ništa nisam prodala niti me iko pita nešto, kao što i sama kažeš. Mislim da ljudi više kupuju po polovnim radnjama sada, ima ih dosta po gradovima. Došlo je lepo vreme, malo se prošetaju, procunjaju i to je to...a i idu letnji odmori pa mnogi štede i za to. Koliko vidim najviše se traži razmena. Ja imam dosta novih i originalnih stvari i dala sam ih po povoljnim cenama ali slabo.... I ja se pitam DA LI NEGDE GREŠIM ? Baš sam razmišljala i ja da postavim ovako sličnu temu.
2018 05 28
I meni se isto desava,ja kupujem,narucujem cesto,a meni samo nude razmenu,i to ako. Imam,i imala sam vise stvari,sve sa etiketom..i razmenim za nesto polovno,jer vec ne znam sta od sebe... Nemam nista protiv razmene,ali kada se meni nesto svidi narucim odmah.. Jako retko pitam prva bas kad nisam u mogucnosti da kupim,aa i onda me ispale.. Eto morala sam i ja malo da se ispraznim..😟☺
2018 05 29
> LuxFashionBrand: > Drage jer vam se desava isto ili su mi cene jake niko mi ne pise uopste stao je sajt ? Hmmm.... zanima me vase misljenje da li su mi cene jake ili negde gresim Nije ništa jako... Nije ovo jedini sajt koji obilaze članice... Tako da je velika veličina raznovrsne robe.. Da biraju.. Pogotovo na Limundu gde se može naći znatno povoljnije nego ovde na sajtu. Članice idu tamo gde je jeftinije.. Iskreno ovde se sve vrti oko razmena... Koliko sam shvatila do sada... Jos se i bune kad izbacis nešto njihovo što si razmenio na prodaju... Zato ja vise razmene ne radim. Vise kupujem nego što prodajem... I to do sada od super prodavaca.. Nikada problema nisam imala. Prevaranti se uglavnom nude sami. Nisam na njih nailazila...ali sigurna sam da ih ima u velikoj količini.
2018 05 30
1 2 3