Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Niko nista ne kupuje

> Debela_devojka: > Meni prodaja ide ok, mislim za ovih par nedelja koliko sam na sajtu, imala sam 7,8 otpr i to ne male iznose. A nemam u ponudi uopšte puno tih komerc brendova, ponekad se nešto zalomi , jer u principu ni ne pazarim puno takvih stvari. Često imam domaću radinost, što mislim da je cool :D i neke običnije stvarčice za svaki dan. Eto, moje neko iskustvo. Sa ovim tempom prodaje i ponekom dobrom razmenom i više sam nego zadovoljna :) Drago mi je da idee bas... ali meni nikako dzo kaze da bolje uslikam ne znam kako da napravim kolaz ali probacu
2018 05 08
A za cene si u pravuuuu hahqhahah kraljica si m.. pa ne znam vise fotkala po sto puta
2018 05 08
> LuxFashionBrand: > > Debela_devojka: > > Meni prodaja ide ok, mislim za ovih par nedelja koliko sam na sajtu, imala sam 7,8 otpr i to ne male iznose. A nemam u ponudi uopšte puno tih komerc brendova, ponekad se nešto zalomi , jer u principu ni ne pazarim puno takvih stvari. Često imam domaću radinost, što mislim da je cool :D i neke običnije stvarčice za svaki dan. Eto, moje neko iskustvo. Sa ovim tempom prodaje i ponekom dobrom razmenom i više sam nego zadovoljna :) > Drago mi je da idee bas... ali meni nikako dzo kaze da bolje uslikam ne znam kako da napravim kolaz ali probacu Ma, ni ja ne umem da radim te finese. Imam par bas cool stvari koje su na slikama s...e. moracu ipak da ih slikam na sebi, da se vidi da fino stoje
2018 05 08
Nema neko pravilo koliko ja vidim, ja sam prosli mesec prodala gomilu stvari, radila nekoliko razmena, a bogamii i kupovala :) dok ovaj mesec niko ni da se javi..samo "lajkuju" :D
2018 05 08
> mokelem: > Iskreno, > Pogledala sam profil, prodajes LV kopiju ranca za 8.000 a na svakoj drugoj instagram stranici ranac je max 40 eura > :( > Evo ja bi ga odmah kupila da je manje od cene sa instagrama > > LuxFashionBrand: > > Drage jer vam se desava isto ili su mi cene jake niko mi ne pise uopste stao je sajt ? Hmmm.... zanima me vase misljenje da li su mi cene jake ili negde gresim Draga Mokelem rancici je od zaove moje i ona ga je platila 100e jer je kozna kopija ne znam koliko da snizim visee ... poslusala sam clanice i odrradila nadam se bolje slike e sada ako opet nesto ne valja pisite nadam se da su slike bolje
2018 05 08
> janavoj: > Nema neko pravilo koliko ja vidim, ja sam prosli mesec prodala gomilu stvari, radila nekoliko razmena, a bogamii i kupovala :) dok ovaj mesec niko ni da se javi..samo "lajkuju" :D Ne znam vidis draga janavoj da je kod svakog drugacije mozda ni slike nisu merilo evo juce sam se slikala po milioniti pšiu i opet niko nista i stvarno sam snizilia cene prodajem originale po smesnim cenema. ne znam kako se vama to cini ova samur da li je opet jaka cena znam da ne treba ni da se pokloni i sve sam ja to placala kao i vi vase stvari ali opet stoji mi a meni hitno trebaju parice necu da me niko sazaljeva ali mi zaista treba da li mislite da treba da jos snitim sve sam probala hvalaaaaaaaaaaa ovde ima divnih tena javila mi se TatCat i porukama i bas jme iznenadila prijatno svaka cast zene
2018 05 09
Pozz, ja verovatno imam najmanji "staz" od svih vas, 😉nekoliko meseci sam na sajtu i ne bih da "pametujem" previse, nego sam i sama imala problem te vrste pa malo istrazivala i skontala da kao i za sve i za ovo moras da ulozis trud i vreme ako zelis da ti ide, dakle primenis sva zivotna umeca, pa i poslovanja. Npr juce oko dva popodne nisam uspevala da odgovorim na por (sreca pa sam imala slobodno i uopste mogla), a prethodna dva dana sam se malo "igrala", osvezila fotke i profil. Na tvom primeru, meni je "zapala za oko" Burberry torba, cena vise nego ok za original, ali prva kolazna fotka mi je zbunjujuca, druga, bez uvrede, na radijatoru a pored sredstvo za ciscenje?! Zamisli da udjes u radnju i vidis to? Kad je nesto ekskluzivno mora da "prsti" ako me razumes, stavis je u neku kombinaciju koju si nosila ili mislim da ti je ona i profilna sa psicem, mnooogo bolja...u poslednje vreme u poslu imam dodira sa reklamama i tvrdim ti da u trgovini reklama tzv prodaje proizvod, narocito ako vec imas kvalitet. Shvati ovo kao modni show room, nadji neki pogodni kutak, fotkaj i igraj se, kao sto prvo rekoh ulozi da bi ti se iplatilo 😉 izvinjavam se na opsirnom izlaganju 😂
2018 05 10
> LunaLuBeka: > Pozz, ja verovatno imam najmanji "staz" od svih vas, 😉nekoliko meseci sam na sajtu i ne bih da "pametujem" previse, nego sam i sama imala problem te vrste pa malo istrazivala i skontala da kao i za sve i za ovo moras da ulozis trud i vreme ako zelis da ti ide, dakle primenis sva zivotna umeca, pa i poslovanja. Npr juce oko dva popodne nisam uspevala da odgovorim na por (sreca pa sam imala slobodno i uopste mogla), a prethodna dva dana sam se malo "igrala", osvezila fotke i profil. Na tvom primeru, meni je "zapala za oko" Burberry torba, cena vise nego ok za original, ali prva kolazna fotka mi je zbunjujuca, druga, bez uvrede, na radijatoru a pored sredstvo za ciscenje?! Zamisli da udjes u radnju i vidis to? Kad je nesto ekskluzivno mora da "prsti" ako me razumes, stavis je u neku kombinaciju koju si nosila ili mislim da ti je ona i profilna sa psicem, mnooogo bolja...u poslednje vreme u poslu imam dodira sa reklamama i tvrdim ti da u trgovini reklama tzv prodaje proizvod, narocito ako vec imas kvalitet. Shvati ovo kao modni show room, nadji neki pogodni kutak, fotkaj i igraj se, kao sto prvo rekoh ulozi da bi ti se iplatilo 😉 izvinjavam se na opsirnom izlaganju 😂 Ja imam manji staž :D par nedelja i prvi put prodajem nešto što nije kaHva, viskić ili vopi :D
2018 05 10
> Debela_devojka: > > LunaLuBeka: > > Pozz, ja verovatno imam najmanji "staz" od svih vas, 😉nekoliko meseci sam na sajtu i ne bih da "pametujem" previse, nego sam i sama imala problem te vrste pa malo istrazivala i skontala da kao i za sve i za ovo moras da ulozis trud i vreme ako zelis da ti ide, dakle primenis sva zivotna umeca, pa i poslovanja. Npr juce oko dva popodne nisam uspevala da odgovorim na por (sreca pa sam imala slobodno i uopste mogla), a prethodna dva dana sam se malo "igrala", osvezila fotke i profil. Na tvom primeru, meni je "zapala za oko" Burberry torba, cena vise nego ok za original, ali prva kolazna fotka mi je zbunjujuca, druga, bez uvrede, na radijatoru a pored sredstvo za ciscenje?! Zamisli da udjes u radnju i vidis to? Kad je nesto ekskluzivno mora da "prsti" ako me razumes, stavis je u neku kombinaciju koju si nosila ili mislim da ti je ona i profilna sa psicem, mnooogo bolja...u poslednje vreme u poslu imam dodira sa reklamama i tvrdim ti da u trgovini reklama tzv prodaje proizvod, narocito ako vec imas kvalitet. Shvati ovo kao modni show room, nadji neki pogodni kutak, fotkaj i igraj se, kao sto prvo rekoh ulozi da bi ti se iplatilo 😉 izvinjavam se na opsirnom izlaganju 😂 > Ja imam manji staž :D par nedelja i prvi put prodajem nešto što nije kaHva, viskić ili vopi :D Hahaha, pa reci koliko se tek ulaze u reklamiranje tih proizvoda, ukus, promocije, festivali, dva za jedan, pokloni...i ti npr radis u kafeu i doneses lavazzu u prljavoj soljici, pa jel dzaba?!
2018 05 10
> LunaLuBeka: > > Debela_devojka: > > > LunaLuBeka: > > > Pozz, ja verovatno imam najmanji "staz" od svih vas, 😉nekoliko meseci sam na sajtu i ne bih da "pametujem" previse, nego sam i sama imala problem te vrste pa malo istrazivala i skontala da kao i za sve i za ovo moras da ulozis trud i vreme ako zelis da ti ide, dakle primenis sva zivotna umeca, pa i poslovanja. Npr juce oko dva popodne nisam uspevala da odgovorim na por (sreca pa sam imala slobodno i uopste mogla), a prethodna dva dana sam se malo "igrala", osvezila fotke i profil. Na tvom primeru, meni je "zapala za oko" Burberry torba, cena vise nego ok za original, ali prva kolazna fotka mi je zbunjujuca, druga, bez uvrede, na radijatoru a pored sredstvo za ciscenje?! Zamisli da udjes u radnju i vidis to? Kad je nesto ekskluzivno mora da "prsti" ako me razumes, stavis je u neku kombinaciju koju si nosila ili mislim da ti je ona i profilna sa psicem, mnooogo bolja...u poslednje vreme u poslu imam dodira sa reklamama i tvrdim ti da u trgovini reklama tzv prodaje proizvod, narocito ako vec imas kvalitet. Shvati ovo kao modni show room, nadji neki pogodni kutak, fotkaj i igraj se, kao sto prvo rekoh ulozi da bi ti se iplatilo 😉 izvinjavam se na opsirnom izlaganju 😂 > > Ja imam manji staž :D par nedelja i prvi put prodajem nešto što nije kaHva, viskić ili vopi :D > Hahaha, pa reci koliko se tek ulaze u reklamiranje tih proizvoda, ukus, promocije, festivali, dva za jedan, pokloni...i ti npr radis u kafeu i doneses lavazzu u prljavoj soljici, pa jel dzaba?!
2018 05 10
> LunaLuBeka: > > LunaLuBeka: > > > Debela_devojka: > > > > LunaLuBeka: > > > > Pozz, ja verovatno imam najmanji "staz" od svih vas, 😉nekoliko meseci sam na sajtu i ne bih da "pametujem" previse, nego sam i sama imala problem te vrste pa malo istrazivala i skontala da kao i za sve i za ovo moras da ulozis trud i vreme ako zelis da ti ide, dakle primenis sva zivotna umeca, pa i poslovanja. Npr juce oko dva popodne nisam uspevala da odgovorim na por (sreca pa sam imala slobodno i uopste mogla), a prethodna dva dana sam se malo "igrala", osvezila fotke i profil. Na tvom primeru, meni je "zapala za oko" Burberry torba, cena vise nego ok za original, ali prva kolazna fotka mi je zbunjujuca, druga, bez uvrede, na radijatoru a pored sredstvo za ciscenje?! Zamisli da udjes u radnju i vidis to? Kad je nesto ekskluzivno mora da "prsti" ako me razumes, stavis je u neku kombinaciju koju si nosila ili mislim da ti je ona i profilna sa psicem, mnooogo bolja...u poslednje vreme u poslu imam dodira sa reklamama i tvrdim ti da u trgovini reklama tzv prodaje proizvod, narocito ako vec imas kvalitet. Shvati ovo kao modni show room, nadji neki pogodni kutak, fotkaj i igraj se, kao sto prvo rekoh ulozi da bi ti se iplatilo 😉 izvinjavam se na opsirnom izlaganju 😂 > > > Ja imam manji staž :D par nedelja i prvi put prodajem nešto što nije kaHva, viskić ili vopi :D > > Hahaha, pa reci koliko se tek ulaze u reklamiranje tih proizvoda, ukus, promocije, festivali, dva za jedan, pokloni...i ti npr radis u kafeu i doneses lavazzu u prljavoj soljici, pa jel dzaba?! Nema, sestro, džabe, čak je retkost i da popiješ lavazzu u lsvazza šolji XD da ti kažem iskreno
2018 05 10
Isto, dnevno dobijem mozda 3-4 poruke za razmenu i isto toliko nekih pitanja u vezi stvarcica, medjutim na kraju se vise niko ne javi ili odustanu od kupovine... Pregledan mi je profil i ima ok stvarcica i vidim da se dosta lajkuju ali niko nista da kupi... Mada secam se i prosle godine u ovom periodu da je bilo slabo, pogotovo preko leta... kao da je sajt pust skroz. :D
2018 05 10
Dani88, meni je tvoj profil nekako mnogo lep...ceo mi je veseo, saren... I da, mislim da sam negde procitala da si ti na slikama, tako da ako jesi, svaka cast i za izgled i za to kako prezentujes svoje stvarcice.
2018 05 10
Cene su ti relativno ok, a prodaja je izgleda svima stala. :)
2018 05 15
Po meni dosta uticaja ima i to što su polovne robe preovladale u gradovima🤔
2018 05 15