Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta se desava????

Ima u Trsteniku svega, verujte mi. Tako mali grad ali SH radnje su odlicne. Ko bude u prolazu, neka obidje radnje kod mosta, kada su snizenja sve bude po 120 i 70din. Jedne pantalone sam dala mami jer sam omasila velicinu, nisam htela ni da probam za te pare, a druge su mi kuci, ko ne veruje slikacu veceras, ni ja nisam mogla da verujem kada sam kupovala. ☺ Na salonke, vrh! 👍 Mantili su imali feler (falilo je dugme) ali to sam lako sredila jer ionako sijem iz hobija, inace su super. Sakoi su bili 100din, to ne mogu da prezalim sto sam propustila. Dodjite sve cure kod mene jedan vikend pa da opustosimo radnjice ☺😊
2018 05 29
Iskreno, sajt je zatrpan krpama svakakvih vrsta, poprilicno je sve haoticno, garderoba je stara i losa (u vecini slucajeva)... mislim da je vecini ljudi postalo totalno besmisleno da kupuju stvar koja je u necijem ormaru camila 9 godina, i to se vidi, gomile i gomile statomodbih stvari... ja prva ne postavljam stvari starije od npr 2 godine. Cini mi se da prosto taj krparnik vise nema prodju... kome treba pamucna majica iznosena, kad ce na snizenju u Teranovi da nadje potpuno istu za takodje male pare? Ja, kao kupac, na ovom sajtu gledam da nadjem kapitalnije komade, a dosta jeftinije nego u radnji. Npr kozne cizme, torbe, jakne itd... to recimo moze da se nadje i moze znacajno da se ustedi. Gledam, sa druge strane da i ponudim isto- aktuelno, moderno i ocuvano. Sajt je generalno u rasulu
2018 05 29
> MikiKE: > Iskreno, sajt je zatrpan krpama svakakvih vrsta, poprilicno je sve haoticno, garderoba je stara i losa (u vecini slucajeva)... mislim da je vecini ljudi postalo totalno besmisleno da kupuju stvar koja je u necijem ormaru camila 9 godina, i to se vidi, gomile i gomile statomodbih stvari... ja prva ne postavljam stvari starije od npr 2 godine. Cini mi se da prosto taj krparnik vise nema prodju... kome treba pamucna majica iznosena, kad ce na snizenju u Teranovi da nadje potpuno istu za takodje male pare? > Ja, kao kupac, na ovom sajtu gledam da nadjem kapitalnije komade, a dosta jeftinije nego u radnji. Npr kozne cizme, torbe, jakne itd... to recimo moze da se nadje i moze znacajno da se ustedi. Gledam, sa druge strane da i ponudim isto- aktuelno, moderno i ocuvano. > Sajt je generalno u rasulu Pa ne znam bas za stare nove stvari..Npr ,dobila sam kosulju Tommy Hilfiger...mije mi legla obukla sam je dva puta i stajala mi je u ormanu 3 godine....Prodavala sam je za 450 din i mesecima je niko nije kupio...Kosulja uopste nije bila demode .strukirana.kraca....I jos dosta stvari tog kalibra za smesne pare.....Pojavila se zena i pocistila pola stvari...i naravno se zahvaljuje odusevljena!Ja stvarno nisam pametna sta ljudi traze i sta im se isplati ili ne....Ja imam gomilu u omiljenim predmetima i ne znam sta bi pre kupila....ovde na mk..
2018 05 29
Me ne, naravno... imam i ja 😀i uglavnom kupim neki kapitalniji komad gde procenim da mi je dobar odnos brend, cena, kvalitet naspram cene u radnji. Hocu da kazem da je sajt zatrpan konglomeratom prvo, neaktivnih predmeta, a drugo masom krpa velicina xxxs starih i iznosenih majici, sortseva itd ili “brendiranim” stvarima koje mozda i jesu original ali su kolekcija ‘98.
2018 05 29
> MikiKE: > Me ne, naravno... imam i ja 😀i uglavnom kupim neki kapitalniji komad gde procenim da mi je dobar odnos brend, cena, kvalitet naspram cene u radnji. Hocu da kazem da je sajt zatrpan konglomeratom prvo, neaktivnih predmeta, a drugo masom krpa velicina xxxs starih i iznosenih majici, sortseva itd ili “brendiranim” stvarima koje mozda i jesu original ali su kolekcija ‘98. To jeste ...Kada trazim stvari kucam konkretnu firmu ili ili ako mi trebaju patike ili tasna opet konkretnu firmu +tasna ili majica ili sta god...I samo u tom slucaju nailazim na super stvari...Ali ste skroz u pravu...sem nekih bezlicnih majici i stvari ,previse ima i skupih koje ne bih uzela ni na poklon ,:) I do sada nisam pronasla neciji profil gde bi mogla da uzmem vise stvari...odnosno da mi se poklopi ukus bar donekle...
2018 05 29
> MikiKE: > Me ne, naravno... imam i ja 😀i uglavnom kupim neki kapitalniji komad gde procenim da mi je dobar odnos brend, cena, kvalitet naspram cene u radnji. Hocu da kazem da je sajt zatrpan konglomeratom prvo, neaktivnih predmeta, a drugo masom krpa velicina xxxs starih i iznosenih majici, sortseva itd ili “brendiranim” stvarima koje mozda i jesu original ali su kolekcija ‘98. Ovde se vec pricalo o tome da o ukusima ne treba raspravljati to sto ti ne nosis kolekciju iz 98-e ne znaci da se nekome taj komad nece svideti, ne oblacimo se svi po poslednjoj modi niti pratimo modne trendove, da ne pricam o tome da dok nisam pocela da prodajem stvari nisam znala da imam zarinu majicu niti terranovu i ostalo jer ne gledam marku stvari vec izgled same stvari bila ona kineska ili d&g meni je svejedno vazno da mi se svidi
2018 05 29
Svi smo mi razliciti i razlicite stvari nam se svidjaju. Sad je ponovo hit moda '90-ih. :-) Donesoh iz sela neke stvari iz proslog veka :-) cisto da ih nosim po kuci i dvoristu. Klinka iz komsiluka se odusevi i poklonih joj pun dzak te garderobe. Ona presrecna, ja u cudu. :-) Eto primera kako je za nekog nesto nenosivo, a nekom je to za izlazak. :-) :-) Tako da, samo strpljivo sa prodajom. Svaki komad nadje svog kupca...
2018 05 29
Moram da se pohvalim oko toga...Pre 15 god sam kupila kaputic u Benetonu....ruska kragna,ravan kroj do kolena'.....Dan danas me ljdi pitaju ..uau gde si ga kupila ,:)
2018 05 29
Zatvorena grupa na fejsu za prodaju garderobe
2018 05 29
Ne ne niste me shvatile... ne mislim da je to nenosivo/da se nekom ne dopada i sl vec mi nije realno da se bombasticno stavi naslov predmeta SKUPOCENA FIRMIRANA TORBA ORIGINAL a ono Fendi tasna sa sve onim F hologramom iz 96. godine i cena fazon 15000... ko ce to da kupi? Ja, ako prodajem nesto staro stavim 5% cene pa nek je i 300 puta original... Mislim da zato nekima ide slabo prodaja, cene naduvane, a ponuda nikakava na vecini profila
2018 05 29
> MikiKE: > Ne ne niste me shvatile... ne mislim da je to nenosivo/da se nekom ne dopada i sl vec mi nije realno da se bombasticno stavi naslov predmeta SKUPOCENA FIRMIRANA TORBA ORIGINAL a ono Fendi tasna sa sve onim F hologramom iz 96. godine i cena fazon 15000... ko ce to da kupi? > Ja, ako prodajem nesto staro stavim 5% cene pa nek je i 300 puta original... > Mislim da zato nekima ide slabo prodaja, cene naduvane, a ponuda nikakava na vecini profila Apsolutno se slazem
2018 05 29
> MikiKE: > Ne ne niste me shvatile... ne mislim da je to nenosivo/da se nekom ne dopada i sl vec mi nije realno da se bombasticno stavi naslov predmeta SKUPOCENA FIRMIRANA TORBA ORIGINAL a ono Fendi tasna sa sve onim F hologramom iz 96. godine i cena fazon 15000... ko ce to da kupi? > Ja, ako prodajem nesto staro stavim 5% cene pa nek je i 300 puta original... > Mislim da zato nekima ide slabo prodaja, cene naduvane, a ponuda nikakava na vecini profila To za cene jeste, ali opet stavljaju pocepane guess torbe po nekim ne tako malim cenama pa clanice ih kupuju, nekad mi se cini da na ovom sajtu sto je predmet skuplji pre ce se prodati cim stavis neku nisku cenu ljudi su skepticni, evo ja juce kupila ovde majicu za 200 dinara majica savrsenstvo kao nova haljinicu novu za 350 a ljudi zaobilaze iz nekog razloga te jeftine stvari
2018 05 29
Ima i toga...
2018 05 29
Ja nemam zivaca da trazim nesto sto zamislim zbog mase laznih tagova, prodatih predmeta i clanica koje ne odgovaraju ili nisu aktivne. Pratim nekoliko clanova i tu i tamo pogledam nesto drugo. Volim da kupujem ovde, moze svasta da se iskopa, ali prva recenica.
2018 05 30
1 2 3 4 5