Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta se desava????

> jelena2606: > > Natasa969: > > Kreće sezona godišnjih odmora, i uvek je ovako loše u ovom periodu. Tek na jesen krene bolje prodaja. Recimo u second hand u, više njih svašta nešto sve za 350-450 dinara. Da nisam skoro izašla iz bolnice operisana I ja bih tamo kupila neophodno, a blizu moje kuće ima jedan mali sh koji ima sve stvari očuvane ili poneku novu sa etiketom. A cene su stvarno smešne. > I ja sam mislila da je tako nesto,tj odmori su sada....A sto se SH tice....Meni su oni licno skupi.,kada stigne nova kolekcija,..i uglavnom je garderoba odredjenih firmi u pitanju,koje za malo vise para u radnji kupim novo...a kada dodje na 100 uglavnom ostanu krpe :/ Bas tako
2018 05 29
> bloodytears: > > Znam na koje sh mislite, sada je tamo sve 450. Ima jedan zavučen blizu Beogrđanke super fine očuvane neiznošene stvari. Videla kad sam išla u bolnicu N. Front. Kod mene na Kanarevom brdu jedan mali sh, sve ama baš sve stvari kao nove haljine 400, majice /košulje 200, donji delovi 350. Često im stiže nova roba. U Prizrenskoj ako imate sreće možda nešto i nađete u tri sh u toj ulici. Poenta je ići često. Srećno! > Gde ima na Kanarevom sh? Znam samo za onaj jedan na uglu ulice kad se silazi prema Domu zdravlja al nisam nikad usla tamo nisam primetila drugi Ima na uzbrdici izmedju toplane i pijace,kod onih decijih butika...
2018 05 29
Isto zatisje i nekultura i na kp. U subotu me pita zena za dodatne informacije o baletankama. Pitam je jel moze sutra jer sam u svadbi. Kaze naravno. U nedelju joj posaljem sve trszene informacije i jos dodstne slike a ona nista. Ni hvala, ni ne odgovaraju, NISTA! A vidim da je pogledala (viber).
2018 05 29
> Natasa969: > > Debela_devojka: > > > jelena2606: > > > > Natasa969: > > > > Kreće sezona godišnjih odmora, i uvek je ovako loše u ovom periodu. Tek na jesen krene bolje prodaja. Recimo u second hand u, više njih svašta nešto sve za 350-450 dinara. Da nisam skoro izašla iz bolnice operisana I ja bih tamo kupila neophodno, a blizu moje kuće ima jedan mali sh koji ima sve stvari očuvane ili poneku novu sa etiketom. A cene su stvarno smešne. > > > I ja sam mislila da je tako nesto,tj odmori su sada....A sto se SH tice....Meni su oni licno skupi.,kada stigne nova kolekcija,..i uglavnom je garderoba odredjenih firmi u pitanju,koje za malo vise para u radnji kupim novo...a kada dodje na 100 uglavnom ostanu krpe :/ > > Tako je! To po 100 je k živi! A uopšte nije jeftino. Ja neki dan ušla, neka kineska haljina 600 rsd! Brateeeee > Znam na koje sh mislite, sada je tamo sve 450. Ima jedan zavučen blizu Beogrđanke super fine očuvane neiznošene stvari. Videla kad sam išla u bolnicu N. Front. Kod mene na Kanarevom brdu jedan mali sh, sve ama baš sve stvari kao nove haljine 400, majice /košulje 200, donji delovi 350. Često im stiže nova roba. U Prizrenskoj ako imate sreće možda nešto i nađete u tri sh u toj ulici. Poenta je ići često. Srećno! Isla sam u vise sh radnji...Ne sporim da ima dobro ocuvanih stvari,...Samo nisam fascinirana izborom za taj novac...da li je 100,ili 500...Ovde pronalazim mnogo bolje stvari za te pare..,ono sto u sh nema ni pod razno
2018 05 29
> *STARS*: > > bloodytears: > > > Znam na koje sh mislite, sada je tamo sve 450. Ima jedan zavučen blizu Beogrđanke super fine očuvane neiznošene stvari. Videla kad sam išla u bolnicu N. Front. Kod mene na Kanarevom brdu jedan mali sh, sve ama baš sve stvari kao nove haljine 400, majice /košulje 200, donji delovi 350. Često im stiže nova roba. U Prizrenskoj ako imate sreće možda nešto i nađete u tri sh u toj ulici. Poenta je ići često. Srećno! > > Gde ima na Kanarevom sh? Znam samo za onaj jedan na uglu ulice kad se silazi prema Domu zdravlja al nisam nikad usla tamo nisam primetila drugi > Ima na uzbrdici izmedju toplane i pijace,kod onih decijih butika... Da taj između toplane ka Kanarevom. Tu stvano ima super stvari, i cene pristupačne a roba često stiže. Ovaj drugi ka Domu Zdravlja je skup, bila sam dva puta i izašla. Živim preko puta te radnje.
2018 05 29
> > Ima na uzbrdici izmedju toplane i pijace,kod onih decijih butika... > Da taj između toplane ka Kanarevom. Tu stvano ima super stvari, i cene pristupačne a roba često stiže. Ovaj drugi ka Domu Zdravlja je skup, bila sam dva puta i izašla. Živim preko puta te radnje. Aha vidjala sam taj toplana mi je iza zgrade samo sam mislila da se on zatvorio, prosla sam milion puta pored njega al nikad usla nisam xD
2018 05 29
> jelena2606: > > Natasa969: > > Kreće sezona godišnjih odmora, i uvek je ovako loše u ovom periodu. Tek na jesen krene bolje prodaja. Recimo u second hand u, više njih svašta nešto sve za 350-450 dinara. Da nisam skoro izašla iz bolnice operisana I ja bih tamo kupila neophodno, a blizu moje kuće ima jedan mali sh koji ima sve stvari očuvane ili poneku novu sa etiketom. A cene su stvarno smešne. > I ja sam mislila da je tako nesto,tj odmori su sada....A sto se SH tice....Meni su oni licno skupi.,kada stigne nova kolekcija,..i uglavnom je garderoba odredjenih firmi u pitanju,koje za malo vise para u radnji kupim novo...a kada dodje na 100 uglavnom ostanu krpe :/ Ja sto sam obavila kupovinu u SH mislim da nije niko. Moram da vam se pohvalim. 😀 Snizili su cene maksimalno i opet sam iskopala fenomenalne stvari, jeste cista sreca ali nije nemoguce. Kupila sam dva mantila za prolece/jesen po 200din, dvoje guess pantalona po 120, kosulje 70din, verujte mi svi su bili odusevljeni i bas su moderne stvarcice. I ovde obozavam da kupujem ali nekada mi postarina i provizija bas smetaju, najcesce kalkulisem oko postarine... Mozda i drugima to pravi problem pa je zato losa prodaja...
2018 05 29
> Bojanaboka990: > > jelena2606: > > > Natasa969: > > > Kreće sezona godišnjih odmora, i uvek je ovako loše u ovom periodu. Tek na jesen krene bolje prodaja. Recimo u second hand u, više njih svašta nešto sve za 350-450 dinara. Da nisam skoro izašla iz bolnice operisana I ja bih tamo kupila neophodno, a blizu moje kuće ima jedan mali sh koji ima sve stvari očuvane ili poneku novu sa etiketom. A cene su stvarno smešne. > > I ja sam mislila da je tako nesto,tj odmori su sada....A sto se SH tice....Meni su oni licno skupi.,kada stigne nova kolekcija,..i uglavnom je garderoba odredjenih firmi u pitanju,koje za malo vise para u radnji kupim novo...a kada dodje na 100 uglavnom ostanu krpe :/ > Ja sto sam obavila kupovinu u SH mislim da nije niko. Moram da vam se pohvalim. 😀 Snizili su cene maksimalno i opet sam iskopala fenomenalne stvari, jeste cista sreca ali nije nemoguce. Kupila sam dva mantila za prolece/jesen po 200din, dvoje guess pantalona po 120, kosulje 70din, verujte mi svi su bili odusevljeni i bas su moderne stvarcice. I ovde obozavam da kupujem ali nekada mi postarina i provizija bas smetaju, najcesce kalkulisem oko postarine... Mozda i drugima to pravi problem pa je zato losa prodaja... Gde si to nasla,majke ti. Nikad nisam naisla da majca bude ispod 250???
2018 05 29
> *STARS*: > > Bojanaboka990: > > > jelena2606: > > > > Natasa969: > > > > Kreće sezona godišnjih odmora, i uvek je ovako loše u ovom periodu. Tek na jesen krene bolje prodaja. Recimo u second hand u, više njih svašta nešto sve za 350-450 dinara. Da nisam skoro izašla iz bolnice operisana I ja bih tamo kupila neophodno, a blizu moje kuće ima jedan mali sh koji ima sve stvari očuvane ili poneku novu sa etiketom. A cene su stvarno smešne. > > > I ja sam mislila da je tako nesto,tj odmori su sada....A sto se SH tice....Meni su oni licno skupi.,kada stigne nova kolekcija,..i uglavnom je garderoba odredjenih firmi u pitanju,koje za malo vise para u radnji kupim novo...a kada dodje na 100 uglavnom ostanu krpe :/ > > Ja sto sam obavila kupovinu u SH mislim da nije niko. Moram da vam se pohvalim. 😀 Snizili su cene maksimalno i opet sam iskopala fenomenalne stvari, jeste cista sreca ali nije nemoguce. Kupila sam dva mantila za prolece/jesen po 200din, dvoje guess pantalona po 120, kosulje 70din, verujte mi svi su bili odusevljeni i bas su moderne stvarcice. I ovde obozavam da kupujem ali nekada mi postarina i provizija bas smetaju, najcesce kalkulisem oko postarine... Mozda i drugima to pravi problem pa je zato losa prodaja... > Gde si to nasla,majke ti. Nikad nisam naisla da majca bude ispod 250??? I ja bih volela da znam posto Guess ne videh nikada ni u jednom sh.ostalo ponesto i da...generalno ja nisam bas da budem u trendu ali to bude bas nesto staro....STARS moze kada su rasprodaje da bude 100
2018 05 29
Ja sam bila na sajtu pre 2 godine, imala sam desetak stvari na prodaju i kupovala sam... I te stvari nisu bile ništa posebno, ali su se prodale. Posle sam samo kupovala povremeno ponešto, ništa nisam postavljala od predmeta. I sad sam opet izvrnula ormar, stavila stvari za koje mislim da su okej i koje bih ja kupila i cenu koju bih ja platila i napisala čak mislim za svaki predmet MOGUĆ DOGOVOR OKO CENE i ništa 😂😂 Možda zato što sam sve predmete stavila istog dana pa su se odmah zagubili 😂😂 Htela sam da kažem tad su mi se prodale bezveznije stvari nego sad 😂
2018 05 29
> jelena2606: > > *STARS*: > > > Bojanaboka990: > > > > jelena2606: > > > > > Natasa969: > > > > > Kreće sezona godišnjih odmora, i uvek je ovako loše u ovom periodu. Tek na jesen krene bolje prodaja. Recimo u second hand u, više njih svašta nešto sve za 350-450 dinara. Da nisam skoro izašla iz bolnice operisana I ja bih tamo kupila neophodno, a blizu moje kuće ima jedan mali sh koji ima sve stvari očuvane ili poneku novu sa etiketom. A cene su stvarno smešne. > > > > I ja sam mislila da je tako nesto,tj odmori su sada....A sto se SH tice....Meni su oni licno skupi.,kada stigne nova kolekcija,..i uglavnom je garderoba odredjenih firmi u pitanju,koje za malo vise para u radnji kupim novo...a kada dodje na 100 uglavnom ostanu krpe :/ > > > Ja sto sam obavila kupovinu u SH mislim da nije niko. Moram da vam se pohvalim. 😀 Snizili su cene maksimalno i opet sam iskopala fenomenalne stvari, jeste cista sreca ali nije nemoguce. Kupila sam dva mantila za prolece/jesen po 200din, dvoje guess pantalona po 120, kosulje 70din, verujte mi svi su bili odusevljeni i bas su moderne stvarcice. I ovde obozavam da kupujem ali nekada mi postarina i provizija bas smetaju, najcesce kalkulisem oko postarine... Mozda i drugima to pravi problem pa je zato losa prodaja... > > Gde si to nasla,majke ti. Nikad nisam naisla da majca bude ispod 250??? > I ja bih volela da znam posto Guess ne videh nikada ni u jednom sh.ostalo ponesto i da...generalno ja nisam bas da budem u trendu ali to bude bas nesto staro....STARS moze kada su rasprodaje da bude 100 U Aranđelovcu u second hand radnjama te rasprodaje budu po 50din. A ja sam kupila jedne pantalone za 100, košulju za 100, haljinicu neku letnju za po dvorištu za 100, to sve ponekad, kad naletim... A ne znam kakvo je stanje u SH po Begoradu, nisam obilazila
2018 05 29
> jelena2606: > > *STARS*: > > > Bojanaboka990: > > > > jelena2606: > > > > > Natasa969: > > > > > Kreće sezona godišnjih odmora, i uvek je ovako loše u ovom periodu. Tek na jesen krene bolje prodaja. Recimo u second hand u, više njih svašta nešto sve za 350-450 dinara. Da nisam skoro izašla iz bolnice operisana I ja bih tamo kupila neophodno, a blizu moje kuće ima jedan mali sh koji ima sve stvari očuvane ili poneku novu sa etiketom. A cene su stvarno smešne. > > > > I ja sam mislila da je tako nesto,tj odmori su sada....A sto se SH tice....Meni su oni licno skupi.,kada stigne nova kolekcija,..i uglavnom je garderoba odredjenih firmi u pitanju,koje za malo vise para u radnji kupim novo...a kada dodje na 100 uglavnom ostanu krpe :/ > > > Ja sto sam obavila kupovinu u SH mislim da nije niko. Moram da vam se pohvalim. 😀 Snizili su cene maksimalno i opet sam iskopala fenomenalne stvari, jeste cista sreca ali nije nemoguce. Kupila sam dva mantila za prolece/jesen po 200din, dvoje guess pantalona po 120, kosulje 70din, verujte mi svi su bili odusevljeni i bas su moderne stvarcice. I ovde obozavam da kupujem ali nekada mi postarina i provizija bas smetaju, najcesce kalkulisem oko postarine... Mozda i drugima to pravi problem pa je zato losa prodaja... > > Gde si to nasla,majke ti. Nikad nisam naisla da majca bude ispod 250??? > I ja bih volela da znam posto Guess ne videh nikada ni u jednom sh.ostalo ponesto i da...generalno ja nisam bas da budem u trendu ali to bude bas nesto staro....STARS moze kada su rasprodaje da bude 100 Znam,ima cesto na bulevaru sve po 150, fleka,rupica,obicne,za po kuci... Tada sklone one bolje stvari.... Ja sam jesenas trazila mantilic,nema,ispod 600 din,a ako su markirani 1000,bas me zanima gde je ta clanica nasla po tim smesnim cenama,nadam se da ce odgovoriti.
2018 05 29
Offtopic,samo kratko... Da li ima neka devojka da radi pteko fejsa u Lirinoj prodaji grupa? Treba mi preporuka,jer sam nova. Molim vas odgovorite inbox.
2018 05 29
> MaliCarobnjak: > > jelena2606: > > > *STARS*: > > > > Bojanaboka990: > > > > > jelena2606: > > > > > > Natasa969: > > > > > > Kreće sezona godišnjih odmora, i uvek je ovako loše u ovom periodu. Tek na jesen krene bolje prodaja. Recimo u second hand u, više njih svašta nešto sve za 350-450 dinara. Da nisam skoro izašla iz bolnice operisana I ja bih tamo kupila neophodno, a blizu moje kuće ima jedan mali sh koji ima sve stvari očuvane ili poneku novu sa etiketom. A cene su stvarno smešne. > > > > > I ja sam mislila da je tako nesto,tj odmori su sada....A sto se SH tice....Meni su oni licno skupi.,kada stigne nova kolekcija,..i uglavnom je garderoba odredjenih firmi u pitanju,koje za malo vise para u radnji kupim novo...a kada dodje na 100 uglavnom ostanu krpe :/ > > > > Ja sto sam obavila kupovinu u SH mislim da nije niko. Moram da vam se pohvalim. 😀 Snizili su cene maksimalno i opet sam iskopala fenomenalne stvari, jeste cista sreca ali nije nemoguce. Kupila sam dva mantila za prolece/jesen po 200din, dvoje guess pantalona po 120, kosulje 70din, verujte mi svi su bili odusevljeni i bas su moderne stvarcice. I ovde obozavam da kupujem ali nekada mi postarina i provizija bas smetaju, najcesce kalkulisem oko postarine... Mozda i drugima to pravi problem pa je zato losa prodaja... > > > Gde si to nasla,majke ti. Nikad nisam naisla da majca bude ispod 250??? > > I ja bih volela da znam posto Guess ne videh nikada ni u jednom sh.ostalo ponesto i da...generalno ja nisam bas da budem u trendu ali to bude bas nesto staro....STARS moze kada su rasprodaje da bude 100 > U Aranđelovcu u second hand radnjama te rasprodaje budu po 50din. A ja sam kupila jedne pantalone za 100, košulju za 100, haljinicu neku letnju za po dvorištu za 100, to sve ponekad, kad naletim... A ne znam kakvo je stanje u SH po Begoradu, nisam obilazila U Arandjelovcu??!! :@ Mogla si bar da ne pises sta si sve kupila bilo bi mi lakse ,:)
2018 05 29
> *STARS*: > Offtopic,samo kratko... > Da li ima neka devojka da radi pteko fejsa u Lirinoj prodaji grupa? Treba mi preporuka,jer sam nova. Molim vas odgovorite inbox. Sta je to Lirina prodaja?
2018 05 29