Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta se desava????

Mislim da ljudi i nemaju baš para. Mnogo njih me pita za razmenu, ali to ne radim jer mi trenutno apsolutno ništa ne treba. Pa čak i tema "Tražim", uglavnom ima ponude za razmenu, retko ko traži da kupi.
2018 05 28
> jelena2606: > > Marija-Maja: > > > Debela_devojka: > > > Daaaa :) svi bi da prodajemoo, bas to :) ponavljam, ko hoce da zaradi, neka pokusa i na drugim sajtovima :) > > Ma jasno, ko ima vremena i zeli ozbiljno da se bavi time treba i ozbiljno da se angazuje. > > Ja cirkulisem na jos dva sajta, ista ili gora situacija i tamo, ali ovaj mi se najvise dopada iz vise razloga. > > Nemam velika ocekivanja, uvek moze vise i bolje, ali nema veze, opusteno 8-) > Pa cini mi se da svi ovde hocemo da zaradimo ili da uzmemo neku kintu..ko je pa gadljiv na to...A da se zgrne neka lova od prodaje garderobe..to cini mi se da svi zanmo da je naucna fantastika ,:) Normalno da niko nije gadljiv, poenta je da ne moze na silu...u tom smislu opusteno.. Znam ljude koji, imaju "butike" na drustvenim mrezama + obilaze razlicite firme, ustanove itd...zapravo se time bave i zive od toga..to im je posao. Kod mene na poslu mozes kupiti svasta, prehrambene proizvode, odecu, ves, knjige... :") Snalaze se ljudi na razlicite nacine...
2018 05 28
Da ..ali ja sam mislila na ovu malu prodaju ,kao sto nas vecina radi ovde...svoje stvari,babine,tetkine ,drugaricine..itd..A sto se tice ozbiljnije prodaje ili profi da se covek time bavi to je vec nesto sasvim drugo
2018 05 28
paa uglavnom se ponude za prodaju salju clanicama koje ne odgovaraju, pa na kraju odustanu, jer sta ces, nekada mi je bas bilo cudno, zasto svi imaju taj problem jao jave se a ne odgovara im, a ima mnooogo clanica koje su uvek tu a po mesec dana ne dobiju ni jednu poruku za prodaju :')
2018 05 28
Kreće sezona godišnjih odmora, i uvek je ovako loše u ovom periodu. Tek na jesen krene bolje prodaja. Recimo u second hand u, više njih svašta nešto sve za 350-450 dinara. Da nisam skoro izašla iz bolnice operisana I ja bih tamo kupila neophodno, a blizu moje kuće ima jedan mali sh koji ima sve stvari očuvane ili poneku novu sa etiketom. A cene su stvarno smešne.
2018 05 28
> Natasa969: > Kreće sezona godišnjih odmora, i uvek je ovako loše u ovom periodu. Tek na jesen krene bolje prodaja. Recimo u second hand u, više njih svašta nešto sve za 350-450 dinara. Da nisam skoro izašla iz bolnice operisana I ja bih tamo kupila neophodno, a blizu moje kuće ima jedan mali sh koji ima sve stvari očuvane ili poneku novu sa etiketom. A cene su stvarno smešne. ovde u Pancevu, kod Aviv parka ima second hand gde su cetvrtkom i petkom sve za 100din... ja sam odusevljena stalno xD
2018 05 28
> Natasa969: > Kreće sezona godišnjih odmora, i uvek je ovako loše u ovom periodu. Tek na jesen krene bolje prodaja. Recimo u second hand u, više njih svašta nešto sve za 350-450 dinara. Da nisam skoro izašla iz bolnice operisana I ja bih tamo kupila neophodno, a blizu moje kuće ima jedan mali sh koji ima sve stvari očuvane ili poneku novu sa etiketom. A cene su stvarno smešne. I ja sam mislila da je tako nesto,tj odmori su sada....A sto se SH tice....Meni su oni licno skupi.,kada stigne nova kolekcija,..i uglavnom je garderoba odredjenih firmi u pitanju,koje za malo vise para u radnji kupim novo...a kada dodje na 100 uglavnom ostanu krpe :/
2018 05 28
> jelena2606: > > Natasa969: > > Kreće sezona godišnjih odmora, i uvek je ovako loše u ovom periodu. Tek na jesen krene bolje prodaja. Recimo u second hand u, više njih svašta nešto sve za 350-450 dinara. Da nisam skoro izašla iz bolnice operisana I ja bih tamo kupila neophodno, a blizu moje kuće ima jedan mali sh koji ima sve stvari očuvane ili poneku novu sa etiketom. A cene su stvarno smešne. > I ja sam mislila da je tako nesto,tj odmori su sada....A sto se SH tice....Meni su oni licno skupi.,kada stigne nova kolekcija,..i uglavnom je garderoba odredjenih firmi u pitanju,koje za malo vise para u radnji kupim novo...a kada dodje na 100 uglavnom ostanu krpe :/ Tako je! To po 100 je k živi! A uopšte nije jeftino. Ja neki dan ušla, neka kineska haljina 600 rsd! Brateeeee
2018 05 28
Prodaja je bas, bas stala, ali i pregledi, zamrlo nesto sve. Nista bolje ni na drugim sajtovima ! Tugs😟😟😟
2018 05 28
Biće bolje, nemojte da se brinete :) pričam ja sa 3 utiska haha, ali samo optimizam :)
2018 05 28
Uzas, zatisje totalno :| Bice bolje :")
2018 05 28
Da li mogu ove clanice koje prodaju i na drugim sajtovima da nas upute malo, koji sajtovi su najbolji, koje fb grupe?
2018 05 29
> MrkvicaBg: > Da li mogu ove clanice koje prodaju i na drugim sajtovima da nas upute malo, koji sajtovi su najbolji, koje fb grupe? Nema bas puno sajtova imas kupujem prodajem , lalafo i kupindo/limundo i to ti je to, kupoholicarke vise ne postoje ja sam na ova 3 + krpice prodas na svakom nesto i milina :D meni se najbolje pokazao kupindo/limundo jeste da se placa ali ide prodaja ok i nije sad ne znam koliko skupa provizija za prodaju, sto se facea tice ja bar to ne bih znala jedino sto znam jeste da je pola stranica sa prodajom na crnoj listi to pratim i tamo se vara samo tako, tako da izbegavam prodaje i kupovine tamo
2018 05 29
> Debela_devojka: > > jelena2606: > > > Natasa969: > > > Kreće sezona godišnjih odmora, i uvek je ovako loše u ovom periodu. Tek na jesen krene bolje prodaja. Recimo u second hand u, više njih svašta nešto sve za 350-450 dinara. Da nisam skoro izašla iz bolnice operisana I ja bih tamo kupila neophodno, a blizu moje kuće ima jedan mali sh koji ima sve stvari očuvane ili poneku novu sa etiketom. A cene su stvarno smešne. > > I ja sam mislila da je tako nesto,tj odmori su sada....A sto se SH tice....Meni su oni licno skupi.,kada stigne nova kolekcija,..i uglavnom je garderoba odredjenih firmi u pitanju,koje za malo vise para u radnji kupim novo...a kada dodje na 100 uglavnom ostanu krpe :/ > Tako je! To po 100 je k živi! A uopšte nije jeftino. Ja neki dan ušla, neka kineska haljina 600 rsd! Brateeeee Znam na koje sh mislite, sada je tamo sve 450. Ima jedan zavučen blizu Beogrđanke super fine očuvane neiznošene stvari. Videla kad sam išla u bolnicu N. Front. Kod mene na Kanarevom brdu jedan mali sh, sve ama baš sve stvari kao nove haljine 400, majice /košulje 200, donji delovi 350. Često im stiže nova roba. U Prizrenskoj ako imate sreće možda nešto i nađete u tri sh u toj ulici. Poenta je ići često. Srećno!
2018 05 29
> Znam na koje sh mislite, sada je tamo sve 450. Ima jedan zavučen blizu Beogrđanke super fine očuvane neiznošene stvari. Videla kad sam išla u bolnicu N. Front. Kod mene na Kanarevom brdu jedan mali sh, sve ama baš sve stvari kao nove haljine 400, majice /košulje 200, donji delovi 350. Često im stiže nova roba. U Prizrenskoj ako imate sreće možda nešto i nađete u tri sh u toj ulici. Poenta je ići često. Srećno! Gde ima na Kanarevom sh? Znam samo za onaj jedan na uglu ulice kad se silazi prema Domu zdravlja al nisam nikad usla tamo nisam primetila drugi
2018 05 29