Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta se desava????

> *STARS*: > Ne da je zatisje na sajtu,nego je totalno prestala prodaja!!!! > Sta je u pitanju? > Ima li neko informaciju? > Sve je puno robe,ponuda,novi clanovi,niske cene,a potraznja nikad gora???!!! Sve to... Izgleda da ima mnogo vise prodavaca nego kupaca, svi bi da prodaju :") :P Zavisi od ocekivanja, ja u proseku prodam dve, tri, cetiri stvari mesecno, meni je to ok :")
2018 05 28
> Marija-Maja: > > *STARS*: > > Ne da je zatisje na sajtu,nego je totalno prestala prodaja!!!! > > Sta je u pitanju? > > Ima li neko informaciju? > > Sve je puno robe,ponuda,novi clanovi,niske cene,a potraznja nikad gora???!!! > Sve to... > Izgleda da ima mnogo vise prodavaca nego kupaca, svi bi da prodaju :") :P > Zavisi od ocekivanja, ja u proseku prodam dve, tri, cetiri stvari mesecno, meni je to ok :") Daaaa :) svi bi da prodajemoo, bas to :) ponavljam, ko hoce da zaradi, neka pokusa i na drugim sajtovima :)
2018 05 28
> Debela_devojka: > > Marija-Maja: > > > *STARS*: > > Sve to... > > Izgleda da ima mnogo vise prodavaca nego kupaca, svi bi da prodaju :") :P > > Zavisi od ocekivanja, ja u proseku prodam dve, tri, cetiri stvari mesecno, meni je to ok :") > Daaaa :) svi bi da prodajemoo, bas to :) ponavljam, ko hoce da zaradi, neka pokusa i na drugim sajtovima :) Ma jasno, ko ima vremena i zeli ozbiljno da se bavi time treba i ozbiljno da se angazuje. Ja cirkulisem na jos dva sajta, ista ili gora situacija i tamo, ali ovaj mi se najvise dopada iz vise razloga. Nemam velika ocekivanja, uvek moze vise i bolje, ali nema veze, opusteno 8-)
2018 05 28
I kod mene je veliko zatisje... a dajem na vec snizene cene uvek popust... :/
2018 05 28
> Debela_devojka: > > TinaKris: > > Ja slabo sta nadjem da mi se svidja, i da mi treba. > > Ono sto nadjem, proda mi se ispred nosa :| > > :D > Reci nam šta ti treba i šta ti se sviđa, da nabavimo :D Ja tek kad vidim, shvatim da mi BAS TO TREBA ,:) :D
2018 05 28
> Debela_devojka: > Evo ja i kupujem pomalo zadnjih dana, hajde i da kupujemo, ako nema kupaca, nema ni prodaje, a sajt izgleda posećuji samo prodavci :D :D :D jel ste probale na KP? Ja tamo često prodam poneki predmet... Meni izgleda da je samo prodaja ili razmena ,:) Na KP...ja uglavnom prodajem decije stvari i islo je ,medjutim i tamo je sada stalo...I da stavljam i neke predmete koji nisu garderoba
2018 05 28
> Marija-Maja: > > Debela_devojka: > > > Marija-Maja: > > > > *STARS*: > > > Sve to... > > > Izgleda da ima mnogo vise prodavaca nego kupaca, svi bi da prodaju :") :P > > > Zavisi od ocekivanja, ja u proseku prodam dve, tri, cetiri stvari mesecno, meni je to ok :") > > Daaaa :) svi bi da prodajemoo, bas to :) ponavljam, ko hoce da zaradi, neka pokusa i na drugim sajtovima :) > Ma jasno, ko ima vremena i zeli ozbiljno da se bavi time treba i ozbiljno da se angazuje. > Ja cirkulisem na jos dva sajta, ista ili gora situacija i tamo, ali ovaj mi se najvise dopada iz vise razloga. > Nemam velika ocekivanja, uvek moze vise i bolje, ali nema veze, opusteno 8-) Pa cini mi se da svi ovde hocemo da zaradimo ili da uzmemo neku kintu..ko je pa gadljiv na to...A da se zgrne neka lova od prodaje garderobe..to cini mi se da svi zanmo da je naucna fantastika ,:)
2018 05 28
> DijanaTica: > a ja se pitam zasto niko ne odgovara na poruke danima a hoce da proda ? :') Dozivotna enigma.
2018 05 28
> jelena2606: > > Marija-Maja: > > > Debela_devojka: > > > > Marija-Maja: > > > > > *STARS*: > > > > Sve to... > > > > Izgleda da ima mnogo vise prodavaca nego kupaca, svi bi da prodaju :") :P > > > > Zavisi od ocekivanja, ja u proseku prodam dve, tri, cetiri stvari mesecno, meni je to ok :") > > > Daaaa :) svi bi da prodajemoo, bas to :) ponavljam, ko hoce da zaradi, neka pokusa i na drugim sajtovima :) > > Ma jasno, ko ima vremena i zeli ozbiljno da se bavi time treba i ozbiljno da se angazuje. > > Ja cirkulisem na jos dva sajta, ista ili gora situacija i tamo, ali ovaj mi se najvise dopada iz vise razloga. > > Nemam velika ocekivanja, uvek moze vise i bolje, ali nema veze, opusteno 8-) > Pa cini mi se da svi ovde hocemo da zaradimo ili da uzmemo neku kintu..ko je pa gadljiv na to...A da se zgrne neka lova od prodaje garderobe..to cini mi se da svi zanmo da je naucna fantastika ,:) E, veruj mi , ja imam dobrog druga, msm pn prosaje svašta, ali najviše garderobu i od toga bukv živi! Ali trebalo mu je vremena, iskreno, da fino razradi profil. Ništa drugo ne radi, a solidne pare uzima. A moj komšija preko puta prodaje elektrode, maske za varenje, razne neke takve sitnice i ubi se XD Bex mi je ispred kućr bar 3 puta dnevno
2018 05 28
Solidarisem se sa vama,totalna stagnacija na sajtu 😬
2018 05 28
Ja na ovom sajtu u zadnje vreme samo kupujem a na drugim sajtovima prodajem sto mi je opet ok, zaposlena nisam jer u ovoj drzavi vlada diskriminacija tako da cim nesto prodam listam omiljeno da vidim sta mi je najpotrebnije :D A moja zadnje 4 poruke koje sam dobila 1.Dali moze predmet za toliko i toliko para i ja placam iskljucivo pouzecem po utiscima vidite da sam ozbiljan kupac (pozitivne skoro 300) dobije popust, saljem pouzecem naravno i clanovima bez ocene nije problem i naravno vise se " ozbiljan kupac" ne javi 2.Pise da radim licno iskljucivo na Miljakovcu devojka jel moze licno na Zelenom vencu, Rekoh stvarno u grad ne idem, ona ne pada mi na pamet da dolazim na Miljakovac a tebi treba 15 minuta do zelenjaka, Da treba mi 15 minuta ali teleportacijom treba mi sat vremena 3 prevoza ne znam sta ona misli gde se Miljakovac nalazi, izlazim nekad nekom u susret ali isto idem gde mi kupac kaze ne trazim da mi donosi ako mi ne odgovara kazem lepo da mi posalje i cao 3.Ostavite mi broj da vam napisem na viber sta bi sve narucio, ostavis broj a onda vidis u razgovorima da se ta osoba vec javljala i da se nije vise javila kao ni ovog puta 4. I ono sto nikad necu razumeti Jel dostupno dobije potvrdan odgovor i nema je vise ikad Sta je sa ljudima ja ne znam
2018 05 28
> bloodytears: > Ja na ovom sajtu u zadnje vreme samo kupujem a na drugim sajtovima prodajem sto mi je opet ok, zaposlena nisam jer u ovoj drzavi vlada diskriminacija tako da cim nesto prodam listam omiljeno da vidim sta mi je najpotrebnije :D > A moja zadnje 4 poruke koje sam dobila > 1.Dali moze predmet za toliko i toliko para i ja placam iskljucivo pouzecem po utiscima vidite da sam ozbiljan kupac (pozitivne skoro 300) dobije popust, saljem pouzecem naravno i clanovima bez ocene nije problem i naravno vise se " ozbiljan kupac" ne javi > 2.Pise da radim licno iskljucivo na Miljakovcu devojka jel moze licno na Zelenom vencu, Rekoh stvarno u grad ne idem, ona ne pada mi na pamet da dolazim na Miljakovac a tebi treba 15 minuta do zelenjaka, Da treba mi 15 minuta ali teleportacijom treba mi sat vremena 3 prevoza ne znam sta ona misli gde se Miljakovac nalazi, izlazim nekad nekom u susret ali isto idem gde mi kupac kaze ne trazim da mi donosi ako mi ne odgovara kazem lepo da mi posalje i cao > 3.Ostavite mi broj da vam napisem na viber sta bi sve narucio, ostavis broj a onda vidis u razgovorima da se ta osoba vec javljala i da se nije vise javila kao ni ovog puta > 4. I ono sto nikad necu razumeti Jel dostupno dobije potvrdan odgovor i nema je vise ikad > Sta je sa ljudima ja ne znam Bezobrazluk. Ne cene tuđe vreme. Čist bezobrazluk.
2018 05 28
Čini mi se da se trenutno najlakše i najbrže prodaju parfemi i kozmetika,pa samim tim prodavci koji to imaju u ponudi ne osećaju ovo zatišje. Poštarina takodje igra veliku ulogu,zatim razne prevare o kojima ovde citamo I sa kojima se susrećemo,pa besparica itd.
2018 05 28
Slazem se da je zatisje... jA SAM SNIZILA STVARI CAK NA 100DIN, 200din, nove stvari...koje su mi male... ali nista. Cak i za kupovinu kad sam trazila skoro dvaput neke stvari pisem clanicama koje ne odgovaraju na poruke, a na sjatu su... Kad imam para, ne javljaju se clanice ili ne nadjem sta trazim, a kad nemam para predivnih stvari na sajtu. :)
2018 05 28
> RubiRiba: > Čini mi se da se trenutno najlakše i najbrže prodaju parfemi i kozmetika,pa samim tim prodavci koji to imaju u ponudi ne osećaju ovo zatišje. Poštarina takodje igra veliku ulogu,zatim razne prevare o kojima ovde citamo I sa kojima se susrećemo,pa besparica itd. Oseca se i kod mene, veruj... :(
2018 05 28