Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Povecanje cene pri razmeni- koja fora?

Zasto to rade ljudi? Nije problem ni da zamenim skuplju stvar za jeftiniju ako mi se dopdne...necu propasti za 400-500 dinara... Ali ne bunite se ako i ja povecam cenu kao odgovor na vas naacin razmene... Sta vi mislite o tome?
2018 05 28
pa...... ja nikada nisam radila razmenu po ceni, vec za ono sto mi je potrebno, tako da mislim da cena apsolutno nije bitna ako su obe stvari bez greske i ako njena stvar tebi odgovara, a tvoja njoj :/
2018 05 28
Mislim da u razmeni ,nije bas najpametnije gledati cene,posto ista stvar kod dve osobe moze da ima totalno razlicitu cenu.....J a mogu da cenim neku majicu 500,a vi totalno istu 200..Mada ima i trenutaka gde stvarno neka stvar koja realno vredi 100e..ne moze bas da se menja za stvar od 20 e.Bas nisam pametna oko toga iz tog razloga ne radim razmene(ali kada mi ponude ipak pogledam sta imaju na profilu,nikad se ne zna),da ne bi bilo koliko sta kod koga kosta....jer se stalno tako gleda,a meni je dosta stvari precenjeno.
2018 05 28
Veča cena je zato što su to sve modeli kolekcija leto 2018 , a one umišljene gazdarice renomiranih butika.. A i ti pitaš glupost pa još da se i menjaju ... Ajte molim vas , budi zadovoljna ako ti od guzve u kojoj su i odgovore na poruku ... 😎😂 Njihovo jaje ima dva žumanca otuda nema mesta čuđenju draga , samo produžiš dalje . Jer su to sestro mutne radnje , i razno razni postanari u glavi... 😎😋
2018 05 28
> MiciZara: > Veča cena je zato što su to sve modeli kolekcija leto 2018 , a one umišljene gazdarice renomiranih butika.. A i ti pitaš glupost pa još da se i menjaju ... Ajte molim vas , budi zadovoljna ako ti od guzve u kojoj su i odgovore na poruku ... 😎😂 Njihovo jaje ima dva žumanca otuda nema mesta čuđenju draga , samo produžiš dalje . Jer su to sestro mutne radnje , i razno razni postanari u glavi... 😎😋 Hahaha, pa da... Ja sam za majicu od 400-500 dinara dala nove farmerice jer se to devojci svidelo... Ali ovo stvarno je tragikomicno :D Da, ne BiH dala haljinu placentu 300-400 dolara za haljinu od 1000 dinara , ali tako BiH i rekla...ja cak gledam da uzmem jeftiniju stvar kad mi neko predlozi razmenu da ne bi ispalo da sam grabljiva...a sad sam u cudu :D
2018 05 28
Slazem se, njihove stvari su zlatne, a vase krpe.. Jos traze razmenu, jos im ne odgovara, ma teraj se 😂
2018 05 28
> MeriliaGrej: > pa...... ja nikada nisam radila razmenu po ceni, vec za ono sto mi je potrebno, tako da mislim da cena apsolutno nije bitna ako su obe stvari bez greske i ako njena stvar tebi odgovara, a tvoja njoj :/ I ja isto ako mi se nešto toliko dopada zameniću i ako je moja strav skuplja, naravno ne mogu dati nove cipele za majicu od 250din ali ako ih cenim napr. 1500 ne vidim razlog da ih u razmeni cenim 2000. Koja je to fora?! Ja sam dala nekorišćen dugotrajni karmin koji je plaćen 1000 din za polovne patike koje sam slatko iznosila i devojka ih cenila 1000din. Meni je bilo glupo pitalal sam je nekoliko puta da li je sigurna da želi da menja patike za karmin pristala je bez problema. Obe zadovoljne. :D
2018 05 29