Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pomoc, ne preuzimaje paketa

Negativna za kupca... A ti ne šalji Aksom jer otvaraju pakete. A ranac je otvoren , poštarina je bila 400 dinara.. Tata je slao , a kurir je rekao da zovete i prijavite ... Ti ćeš sama rešiti jer znaš kako si zapakovala ... Ranac je kao na slikama ... A kupac nije preuzeo . Rekli su da zovete tamo kurirsku službu jel je ranac kao na slikama , i nije prevara . Nadam se da si me skapirala ... Pošto ja tebe nisam... A znam da ni ti mene nisi .. 😎😂 Negativna kao vrata za kupca... A ti malo se raspitaj o načinu plaćanja, ili vremenu kad paket stiže. Ako stiže do 19 manje se plaća.. A ne prodala sam , a druga strana nek se j... Gledaš i drugu stranu da poštediš velikog troška.. To je valjda normalno...
2018 05 30
> Beba7747: > Poslala sam clanici iz Novog Sada paket, nije ga preuzela, navodno joj je postarina bila 400 dinara, paket mi je vracen, kurir nema pojma o toj ceni nista, a paket mi je otvoren. Sta radti, ostaviti negativan utisak ili tuziti dalje za otvaranje i ne preuzimanje paketa *Meni se to desilo uzela sam jaknu za 350din *Kada mi je isporučeno platila sam je 705din -Naravno da sam podigla paket. Od sada samo uplaćujem preko post neta ili na tekući račun. *ko ne raskira taj ne dobija. Svakako se manje plati. *uvek ponudi da ti uplate na račun ili preko post neta... Da ne bi dolazila u tu situaciju. -platila sam duplu poštarinu za poklon koji mi se vratio... 580din ja Msl da je bio. -nakon toga ostavljam u pošti...dve dukserice su mi propale isto iz tog razloga. Nikako preporučeno.. Moj savet!!!
2018 05 30
> skrivenileptir: > > Beba7747: > > Poslala sam clanici iz Novog Sada paket, nije ga preuzela, navodno joj je postarina bila 400 dinara, paket mi je vracen, kurir nema pojma o toj ceni nista, a paket mi je otvoren. Sta radti, ostaviti negativan utisak ili tuziti dalje za otvaranje i ne preuzimanje paketa > *Meni se to desilo uzela sam jaknu za 350din > *Kada mi je isporučeno platila sam je 705din > -Naravno da sam podigla paket. > Od sada samo uplaćujem preko post neta ili na tekući račun. > *ko ne raskira taj ne dobija. > Svakako se manje plati. > *uvek ponudi da ti uplate na račun ili preko post neta... Da ne bi dolazila u tu situaciju. > -platila sam duplu poštarinu za poklon koji mi se vratio... 580din ja Msl da je bio. > -nakon toga ostavljam u pošti...dve dukserice su mi propale isto iz tog razloga. > Nikako preporučeno.. Moj savet!!! Negativna ocena.. Njeno je bilo da naruči.. To što nije ispostovala porudžbinu... A najmanje tebe. Kakve kurirske službe dodatne.. Samo preko Pošte (postexpresom). Tu nema opravdanja.. I ja sam mogla da odbije 705din kad mi je stiglo za naplatu za jaknu. Prema tome imas razloga da je ocenis sa negativnom... Tako će sledeceg člana da zavrne. Nemam komentara za toliku neozbiljno st.
2018 05 30
Do 12 ili 19 svakako stiže u toku dana... Jednom je greškom bilo ukućani do 12h.. 20din je veća poštarina bila.
2018 05 30
> MiciZara: > Kakvo otvarnje paketa, šta je sa vama? Izlagaće neko svoj posao zarad otvorenog paketa.. Zanimljivo.. > Ja se pitam otkud poštarina 400??? Jer poslat paket sa otkupom ? Što niste pitali za poštarinu , ipak treba misliti i na kupca . Javite uvek članu poštarinu i pitajte za vreme do koliko da stigne.. > Jer je slanje do 12 skuplje nego do 19... > Pritom ako vam je uplaćivala post netom pošta onda je to još 90 din... > Što se tiče toga što nije primila paket i negativne to je na vama... > Na osnovu čega ste zaključili da je otvoren paket, jeste li proveravali putanju paketa njegovo prispeće ? Postarinu sam vec i ja vise puta platila izmedju 300-400 dinara pouzecem, Postekpres. Bila je to haljina od ni pola kile a isporuka je bila popodne, tako da je moguce. Cakstavise nikad manje od 300 din nisam platila.
2018 05 30
> AppleRed: > > MiciZara: > > Kakvo otvarnje paketa, šta je sa vama? Izlagaće neko svoj posao zarad otvorenog paketa.. Zanimljivo.. > > Ja se pitam otkud poštarina 400??? Jer poslat paket sa otkupom ? Što niste pitali za poštarinu , ipak treba misliti i na kupca . Javite uvek članu poštarinu i pitajte za vreme do koliko da stigne.. > > Jer je slanje do 12 skuplje nego do 19... > > Pritom ako vam je uplaćivala post netom pošta onda je to još 90 din... > > Što se tiče toga što nije primila paket i negativne to je na vama... > > Na osnovu čega ste zaključili da je otvoren paket, jeste li proveravali putanju paketa njegovo prispeće ? > Postarinu sam vec i ja vise puta platila izmedju 300-400 dinara pouzecem, Postekpres. Bila je to haljina od ni pola kile a isporuka je bila popodne, tako da je moguce. Cakstavise nikad manje od 300 din nisam platila. Postexpressom??mora da je bio visok iznos otkupnine.., jer je to baš vidoka poštarina, ako je paket lagan
2018 05 30
> Debela_devojka: > > AppleRed: > > > MiciZara: > > > Kakvo otvarnje paketa, šta je sa vama? Izlagaće neko svoj posao zarad otvorenog paketa.. Zanimljivo.. > > > Ja se pitam otkud poštarina 400??? Jer poslat paket sa otkupom ? Što niste pitali za poštarinu , ipak treba misliti i na kupca . Javite uvek članu poštarinu i pitajte za vreme do koliko da stigne.. > > > Jer je slanje do 12 skuplje nego do 19... > > > Pritom ako vam je uplaćivala post netom pošta onda je to još 90 din... > > > Što se tiče toga što nije primila paket i negativne to je na vama... > > > Na osnovu čega ste zaključili da je otvoren paket, jeste li proveravali putanju paketa njegovo prispeće ? > > Postarinu sam vec i ja vise puta platila izmedju 300-400 dinara pouzecem, Postekpres. Bila je to haljina od ni pola kile a isporuka je bila popodne, tako da je moguce. Cakstavise nikad manje od 300 din nisam platila. > Postexpressom??mora da je bio visok iznos otkupnine.., jer je to baš vidoka poštarina, ako je paket lagan Pa da garant je bilo sa otkupom... Ali ne kapiram u čemu je problem otvorenom paketu ili članici koja nije preuzela paket . Tema je o članici, paket je vraćen otvoren u njemu je i dalje ranac koji je poslan.. Tata je poslao , ona se pita da li da da negativnu ili da tuži ? Članica ne zna šta priča .. Pritom kupac nije preuzeo paket . A tata je pitao ... pa će da ih pozove . Nepovezano piše ... Pitaš članicu nešto ona piše nepovezano.. Kupac je definitivno za negativnu .. A prodavac je trebao odmah da zove službu preko koje je paket poslat .. Šta je tema ne preuzimanje paketa, to da li je rančić isti i nije prevara , ili kurir i otvoren paket ... Čitam njene odgovore i ne povezujem ništa....
2018 05 30
> Pa da garant je bilo sa otkupom... Ali ne kapiram u čemu je problem otvorenom paketu ili članici koja nije preuzela paket . Tema je o članici, paket je vraćen otvoren u njemu je i dalje ranac koji je poslan.. > Tata je poslao , ona se pita da li da da negativnu ili da tuži ? Članica ne zna šta priča .. Pritom kupac nije preuzeo paket . A tata je pitao ... pa će da ih pozove . Nepovezano piše ... Pitaš članicu nešto ona piše nepovezano.. > Kupac je definitivno za negativnu .. > A prodavac je trebao odmah da zove službu preko koje je paket poslat .. Šta je tema ne preuzimanje paketa, to da li je rančić isti i nije prevara , ili kurir i otvoren paket ... Čitam njene odgovore i ne povezujem ništa.... Ma, ne, nego joj nije jasno zašto nije preuzela paket , ksda je ranlić isti kao na slici. Kad je već otvorila i pogledala, što nije preuzela. A devojka je usput naglasila da pošto joj otac uvek šalje pakete, zna da po pravilu ne smeju da se otvaraju, pa da li to može da prijavi . Mada, ja lično ne bih nikada prijavila, da neko fasuje posao, samo zato što je članica bila nepoverljiva i bezobrazba.
2018 05 30
> Debela_devojka: > > AppleRed: > > > MiciZara: > > > Kakvo otvarnje paketa, šta je sa vama? Izlagaće neko svoj posao zarad otvorenog paketa.. Zanimljivo.. > > > Ja se pitam otkud poštarina 400??? Jer poslat paket sa otkupom ? Što niste pitali za poštarinu , ipak treba misliti i na kupca . Javite uvek članu poštarinu i pitajte za vreme do koliko da stigne.. > > > Jer je slanje do 12 skuplje nego do 19... > > > Pritom ako vam je uplaćivala post netom pošta onda je to još 90 din... > > > Što se tiče toga što nije primila paket i negativne to je na vama... > > > Na osnovu čega ste zaključili da je otvoren paket, jeste li proveravali putanju paketa njegovo prispeće ? > > Postarinu sam vec i ja vise puta platila izmedju 300-400 dinara pouzecem, Postekpres. Bila je to haljina od ni pola kile a isporuka je bila popodne, tako da je moguce. Cakstavise nikad manje od 300 din nisam platila. > Postexpressom??mora da je bio visok iznos otkupnine.., jer je to baš vidoka poštarina, ako je paket lagan Haljina kostala 600 din.
2018 05 30
> AppleRed: > > Debela_devojka: > > > AppleRed: > > > > MiciZara: > > > > Kakvo otvarnje paketa, šta je sa vama? Izlagaće neko svoj posao zarad otvorenog paketa.. Zanimljivo.. > > > > Ja se pitam otkud poštarina 400??? Jer poslat paket sa otkupom ? Što niste pitali za poštarinu , ipak treba misliti i na kupca . Javite uvek članu poštarinu i pitajte za vreme do koliko da stigne.. > > > > Jer je slanje do 12 skuplje nego do 19... > > > > Pritom ako vam je uplaćivala post netom pošta onda je to još 90 din... > > > > Što se tiče toga što nije primila paket i negativne to je na vama... > > > > Na osnovu čega ste zaključili da je otvoren paket, jeste li proveravali putanju paketa njegovo prispeće ? > > > Postarinu sam vec i ja vise puta platila izmedju 300-400 dinara pouzecem, Postekpres. Bila je to haljina od ni pola kile a isporuka je bila popodne, tako da je moguce. Cakstavise nikad manje od 300 din nisam platila. > > Postexpressom??mora da je bio visok iznos otkupnine.., jer je to baš vidoka poštarina, ako je paket lagan > Haljina kostala 600 din. Ma , nemoguće preko 200 din da bude poštarina, ako nije prešlo pola kg. Uvek traži da ti pošalju adresnicu kad šalju, da odmah vidiš cenu poštarine. Ja obično ,,ako mogu, uplatim post netom ili na račun, na taj način bude manja poštarina. Jbg, na poverenje, ali do sad nisam imala problem :)
2018 05 30
AppleRed, nije moguce da postarina bude tolika, nikako.. Za dostavu do 19h, manju tezinu od 500 grama i otkup od 600 dinara postarina maksimalno moze biti 264 dinara ukoliko se otkupni novac vraca posiljaocu postnet uputnicom, a 241 dinar ako se novac vrati tako sto ga postar donese.. dok je najjeftinija varijanta da se vrati na racun posiljaoca i to je 238 dinara.. Upravo sam proverila na sajtu poste :) na njihovom kalkulatoru postarine ;)
2018 05 30
> Debela_devojka: > > AppleRed: > > > Debela_devojka: > > > > AppleRed: > > > > > MiciZara: > > > > > Kakvo otvarnje paketa, šta je sa vama? Izlagaće neko svoj posao zarad otvorenog paketa.. Zanimljivo.. > > > > > Ja se pitam otkud poštarina 400??? Jer poslat paket sa otkupom ? Što niste pitali za poštarinu , ipak treba misliti i na kupca . Javite uvek članu poštarinu i pitajte za vreme do koliko da stigne.. > > > > > Jer je slanje do 12 skuplje nego do 19... > > > > > Pritom ako vam je uplaćivala post netom pošta onda je to još 90 din... > > > > > Što se tiče toga što nije primila paket i negativne to je na vama... > > > > > Na osnovu čega ste zaključili da je otvoren paket, jeste li proveravali putanju paketa njegovo prispeće ? > > > > Postarinu sam vec i ja vise puta platila izmedju 300-400 dinara pouzecem, Postekpres. Bila je to haljina od ni pola kile a isporuka je bila popodne, tako da je moguce. Cakstavise nikad manje od 300 din nisam platila. > > > Postexpressom??mora da je bio visok iznos otkupnine.., jer je to baš vidoka poštarina, ako je paket lagan > > Haljina kostala 600 din. > Ma , nemoguće preko 200 din da bude poštarina, ako nije prešlo pola kg. Uvek traži da ti pošalju adresnicu kad šalju, da odmah vidiš cenu poštarine. Ja obično ,,ako mogu, uplatim post netom ili na račun, na taj način bude manja poštarina. Jbg, na poverenje, ali do sad nisam imala problem :) Na otkup Postexpresom do 0.500gr do 19h ptt je 193din + oko 75din trošak otkupa. Ukoliko nije nešto poskupelo sa tim troškom otkupa, a ptt nije poskupeo. Koliko vidim, devojka (njen otac) je poslala Aksom, a ne Postexpresom, pa je samim tim i iznos sa otkupom veći, jer koliko znam Aks "drži" jače cene.
2018 05 30
> LoolaA: > AppleRed, nije moguce da postarina bude tolika, nikako.. > Za dostavu do 19h, manju tezinu od 500 grama i otkup od 600 dinara postarina maksimalno moze biti 264 dinara ukoliko se otkupni novac vraca posiljaocu postnet uputnicom, a 241 dinar ako se novac vrati tako sto ga postar donese.. dok je najjeftinija varijanta da se vrati na racun posiljaoca i to je 238 dinara.. > Upravo sam proverila na sajtu poste :) na njihovom kalkulatoru postarine ;) E da sam sacuvala paket sad bi vam pokazala, ali bacila sam, na zalost. I jos jedna suknja bila, isto preko 300. Suknja ni pola kile.
2018 05 30
> LoolaA: > AppleRed, nije moguce da postarina bude tolika, nikako.. > Za dostavu do 19h, manju tezinu od 500 grama i otkup od 600 dinara postarina maksimalno moze biti 264 dinara ukoliko se otkupni novac vraca posiljaocu postnet uputnicom, a 241 dinar ako se novac vrati tako sto ga postar donese.. dok je najjeftinija varijanta da se vrati na racun posiljaoca i to je 238 dinara.. > Upravo sam proverila na sajtu poste :) na njihovom kalkulatoru postarine ;) Tako je. No, ovde je koliko vidim u pitanju slanje paketa Aksom... Svakako se pre kupoprodaje treba raspitati o cenama troškova slanja i pronaći najjeftiniji način na obostrano zadovoljstvo.
2018 05 30
Jeste AKS, BEX i ostale kurisrske sluzbe su skuplje :/ Ja zbog toga saljem samo postexpresom, ali na zahtev kupca za drugom kurirskom sluzbom, izadjem u susret :) AppleRed nisam posumnjala da ne govoris istinu, da ne pomislis tako, ali verovatno je bila cekirana neka druga opcija koja je skuplja :/ mozda do 12h a da nisi ni primetila, ako si dogovorila sa prodavcem da bude do 19.. sve je moguce :D
2018 05 30