Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pomoc, ne preuzimaje paketa

> Beba7747: > Poslala sam clanici iz Novog Sada paket, nije ga preuzela, navodno joj je postarina bila 400 dinara, paket mi je vracen, kurir nema pojma o toj ceni nista, a paket mi je otvoren. Sta radti, ostaviti negativan utisak ili tuziti dalje za otvaranje i ne preuzimanje paketa Da li ste, pre davanja negativnog utiska, kontaktirali članicu radi objašnjenja i radi eventualnog dogovora za uplatu novca za dupli ptt za koji ste oštećeni?
2018 05 30
Ne znam, sve je moguće... Zato sam i pitala da li je pre davanja negativnog utiska kontaktirala članicu radi objašnjenja i eventualnog dogovora oko uplate za oštećen iznos. Svakako se prvo treba pokušati lepo i ljudski dogovoriti, pre donošenja bilo kakve odluke. Jasno je kao dan ko je ovde oštećen, a ko je štetu naneo..ali ipak smo ljudi, i treba postojati neka normalna komunikacija i dogovor. Ukoliko druga strana nije "otvorena" za normalan, ljudski dogovor onda dati negativan utisak i otvoriti temu radi uopzorenja ostalim članicama.
2018 05 30
> LadyBlye: > Ne znam, sve je moguće... > Zato sam i pitala da li je pre davanja negativnog utiska kontaktirala članicu radi objašnjenja i eventualnog dogovora oko uplate za oštećen iznos. > Svakako se prvo treba pokušati lepo i ljudski dogovoriti, pre donošenja bilo kakve odluke. > Jasno je kao dan ko je ovde oštećen, a ko je štetu naneo..ali ipak smo ljudi, i treba postojati neka normalna komunikacija i dogovor. Ukoliko druga strana nije "otvorena" za normalan, ljudski dogovor onda dati negativan utisak i otvoriti temu radi uopzorenja ostalim članicama. Potpuno se slazem.
2018 05 30
Iz odgovora na negativnu ocenu se pojavljuju novi detalji . Clanica koja je poslala je bez dogovora ,koliko razumem ,poslala Aksom . Detalji oko slanja se dogovore pre slanja . da mi neko tek tako , bez dogovora posalje nesto ,narocito AKS ,BEX , ostala ciganija ,ne bih preuzela . Ova prica je sva uvrnuta . Sta uostalom na sajtu rade oni kojima tata i mama salju pakete ? :)
2018 05 30
> TatCat: > Iz odgovora na negativnu ocenu se pojavljuju novi detalji . Clanica koja je poslala je bez dogovora ,koliko razumem ,poslala Aksom . Detalji oko slanja se dogovore pre slanja . da mi neko tek tako , bez dogovora posalje nesto ,narocito AKS ,BEX , ostala ciganija ,ne bih preuzela . Ova prica je sva uvrnuta . Sta uostalom na sajtu rade oni kojima tata i mama salju pakete ? :) Zar ovde nije vecina prica uvrnuta ,:) U tome leze cari ovih foruma :')
2018 05 30
> jelena2606: > > TatCat: > > Iz odgovora na negativnu ocenu se pojavljuju novi detalji . Clanica koja je poslala je bez dogovora ,koliko razumem ,poslala Aksom . Detalji oko slanja se dogovore pre slanja . da mi neko tek tako , bez dogovora posalje nesto ,narocito AKS ,BEX , ostala ciganija ,ne bih preuzela . Ova prica je sva uvrnuta . Sta uostalom na sajtu rade oni kojima tata i mama salju pakete ? :) > Zar ovde nije vecina prica uvrnuta ,:) U tome leze cari ovih foruma :') :D :D :D budimo weird :D
2018 05 30
Ja sam imala takav problem na Limundu . Kupila plocu ,pratila nastavak aukcija , za svaki slucaj uplatila na racun tu plocu . Zena mi hladno poslala plocu pouzecem ,postarina haos i ja i dalje ok , kazem joj da sam plocu vec uplatila ,da necu podici posiljku jer je postarina neprimerena , ne krivim je niti sto je bez dogovora poslala , samo sam ja na gubitku ,ja gubim plocu koju sam platila . Ona insistira da podignem posiljku ,a ona ce meni uplatiti novac natrag ,jer ,zaboga ,nece da se bruka pred kuririma :o I ostavi mi negativnu ... Ja pisala tamosnjim adminima ,oni njoj , njen muz me nazove i kaze da prekinem s tim ,vratice mi 'moje pos*ane pare' (a pare nisam trazila ,vec da mi ukloni tu negativnu ostavljenu van pameti .... Drugi slucaj ovde ,srecom zavrsen OK , clanica mi posalje (nakon uplate ) BEXom ... Kakva jurnjava da ih stignem ,da ih nadjem , propao dan u preganjanju sa njihovim kuririma . Zato reagujem ovako ,valjda se prvo sve dogovori , kad saljemo ,cime saljemo .... Mozda obe clanice placaju danak neiskustvu ,mislim da negativna nije resenje .
2018 05 31
A za uvrnutost sam uvek , Debela <3 i Jelena <3
2018 05 31
> TatCat: > Iz odgovora na negativnu ocenu se pojavljuju novi detalji . Clanica koja je poslala je bez dogovora ,koliko razumem ,poslala Aksom . Detalji oko slanja se dogovore pre slanja . da mi neko tek tako , bez dogovora posalje nesto ,narocito AKS ,BEX , ostala ciganija ,ne bih preuzela . Ova prica je sva uvrnuta . Sta uostalom na sajtu rade oni kojima tata i mama salju pakete ? :) Upravu si.. Bitno je da je ona prodala , a što je poštarina ogromna nema veze .. jbg svi gledamo da ta poštarina bude manja , valjda bi to trebalo da je normalno.. Pritom ne možeš da je uhvatiš ni za rep ni za guzu , sve nepovezano piše .. Pa ispadam ja uvrnuta ... Pitam je nešto , ona piše o rancu koji nije fake... Pritom pita da li da da negativnu ili da tuži ? Pitam se koga da tuži i kome ??? Članicu tati , tata da tuži kurira ili nama hoće da tuži članicu ? U opasnoj sam dilemi .. 😂
2018 05 31
Nisam videla to da tuzi :') :') :') Valjalo bi da se javi i druga clanica ...
2018 05 31
> TatCat: > Ja sam imala takav problem na Limundu . Kupila plocu ,pratila nastavak aukcija , za svaki slucaj uplatila na racun tu plocu . Zena mi hladno poslala plocu pouzecem ,postarina haos i ja i dalje ok , kazem joj da sam plocu vec uplatila ,da necu podici posiljku jer je postarina neprimerena , ne krivim je niti sto je bez dogovora poslala , samo sam ja na gubitku ,ja gubim plocu koju sam platila . Ona insistira da podignem posiljku ,a ona ce meni uplatiti novac natrag ,jer ,zaboga ,nece da se bruka pred kuririma :o I ostavi mi negativnu ... Ja pisala tamosnjim adminima ,oni njoj , njen muz me nazove i kaze da prekinem s tim ,vratice mi 'moje pos*ane pare' (a pare nisam trazila ,vec da mi ukloni tu negativnu ostavljenu van pameti .... Drugi slucaj ovde ,srecom zavrsen OK , clanica mi posalje (nakon uplate ) BEXom ... Kakva jurnjava da ih stignem ,da ih nadjem , propao dan u preganjanju sa njihovim kuririma . > Zato reagujem ovako ,valjda se prvo sve dogovori , kad saljemo ,cime saljemo .... Mozda obe clanice placaju danak neiskustvu ,mislim da negativna nije resenje . Svakako se uvek pre bilo kakve kupoprodaje treba sve dogovoriti. Čak i ukoliko nakon urađene saradnje postoji neki problem, treba ga prvo pokušati rešiti na normalan, civilizovan način..Pa, ukoliko ni to ne ide, onda tek dati negativan utisak i sa svim obrazloživim dokazima otvoriti temu u kojoj se ima žalba na nekoga. Smatram da je tako nešto potpuno ljudski i razumno. Ipak, malo razuma nam jeste ostalo, zar ne? :)
2018 05 31
> TatCat: > Nisam videla to da tuzi :') :') :') > Valjalo bi da se javi i druga clanica ... A u prvom njenom postu kojim je otvorena tema ona se pita da li da oceni negativnom ili da tuži.. Kurira valjda.. Pa ako mi mislimo da treba kurir da se tuži ona će ga tužiti A ako mislimo da treba da prođe to bez tužbe samo sa negativnom za članicu , onda će se kurir izvući ovaj put.. A ja kažem za sve je tata kriv ..😎😂😂
2018 05 31
> MiciZara: > > TatCat: > > Nisam videla to da tuzi :') :') :') > > Valjalo bi da se javi i druga clanica ... > A u prvom njenom postu kojim je otvorena tema ona se pita da li da da negativnu ili da tuži.. Kurira valjda.. Pa ako mi mislimo da treba kurir da se tuži ona će ga tužiti > A ako mislimo da treba da prođe to bez tužbe samo sa negativnom za članicu , onda će se kurir izvući ovaj put.. A ja kažem za sve je tata kriv ..😎😂😂 :') :') :')
2018 05 31
> LadyBlye: > > MiciZara: > > > TatCat: > > > Nisam videla to da tuzi :') :') :') > > > Valjalo bi da se javi i druga clanica ... > > A u prvom njenom postu kojim je otvorena tema ona se pita da li da da negativnu ili da tuži.. Kurira valjda.. Pa ako mi mislimo da treba kurir da se tuži ona će ga tužiti > > A ako mislimo da treba da prođe to bez tužbe samo sa negativnom za članicu , onda će se kurir izvući ovaj put.. A ja kažem za sve je tata kriv ..😎😂😂 > :') :') :') A kurir ne zna ništa o tome , neobavešten totalno . Muka bolje da nije ni na posao dolazio tog dana ..
2018 05 31
> MiciZara: > > LadyBlye: > > > MiciZara: > > > > TatCat: > > > > Nisam videla to da tuzi :') :') :') > > > > Valjalo bi da se javi i druga clanica ... > > > A u prvom njenom postu kojim je otvorena tema ona se pita da li da da negativnu ili da tuži.. Kurira valjda.. Pa ako mi mislimo da treba kurir da se tuži ona će ga tužiti > > > A ako mislimo da treba da prođe to bez tužbe samo sa negativnom za članicu , onda će se kurir izvući ovaj put.. A ja kažem za sve je tata kriv ..😎😂😂 > > :') :') :') > A kurir ne zna ništa o tome , neobavešten totalno . Muka bolje da nije ni na posao dolazio tog dana .. Hahaha Heeej nije vala ni tim kuririma sa nama ovakvima lako :') :') :')
2018 05 31