Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako prikupiti pratioce kao novi clan?

Ja devojke koje pratim redovno obilazim :")
2018 06 21
Zdravo, juce sam napravila nalog na ovoj stranici, i okacila po meni jako normalne i stvari za svaki dan, od svega po malo, cene takodje po mom misljenu su korektne, ispravite me ako gresim, pa me zanima da li ja nesto pogresno radim, ili prosto treba biti uporan i cekati? :) Hvala unapred :)
2018 06 22
Juče? Pa, moraš da čekaš :D polako
2018 06 22
> Debela_devojka: > Juče? Pa, moraš da čekaš :D polako Znam, znam, nego samo da se posavetujem sa vama iskusnijima ovde, posto sam citala uglavnom da devojke stave visoke cene i da onda ne mogu nista da prodaju, pa da da vidim da nije to slucaj sa mnom :)
2018 06 22
Pa , dobro, nisu ti cene zanemarljive, ali vidiš da nekima i sa jačim cenama ide dobro prodaja, a nekim članicama koje su skroz spustile nikako. Nema pravila, mada je činjenica da svi gledaju što jeftinije da prođu. Naravno ima i toga da li si tu da zarađuješ ili samo da nadoknadiš neki delić novca koji si nekada davala za te krpice..
2018 06 22
Videcemo posle nekog vremena kako cu da prodjem. Hvala ti u svakom slucaju :)
2018 06 22
Zdravo svima :) Da li neko moze da mi kaze kako da obnovim oglas? Posto ne postoji opcija da li to znaci da moram da ih izbrisem pa ponovo postavim ili postoji jednostavniji nacin. Probala sam i sa editovanjem oglasa i opet isto. Hvala unapred na sevetima :)
2018 06 26
Moraš da obrišešse i objaviš opet, ne postojiznam prečica :D
2018 06 26
> Debela_devojka: > Moraš da obrišešse i objaviš opet, ne postojiznam prečica :D Hvala! :)
2018 06 26
1 2