Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc SVIMA.. pogledajte ;)

> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 Uopste ne mogu da dodam predmete. ☹
2022 04 27
Pozdrav, potrebna mi je pomoc, iz nepoznatih razloga mi se sa sajta brisu stvari, slike su moje nisu skinute sa inerneta, sta da radim po tom pitanju?
2022 05 09
Dosta cesto se to desava , nekad i nakon komentara nece , a ima kad upali to
2022 05 10
Ovo je sada vec ozbiljan sajt na kome posluje dosta korisnika , mnogi od njih imaju zaradu od toga koja im znaci , mnogima je to jedini prihod , nekima je usputna zarada ali kako god , ne bi trebalo da se ove greske cesto ponavljaju, ja znam da timu koji se bavi ovim stvarima sigurno nije lako da sve drze pod kontrolom , cenimo svi njihov trud . Samo treba poraditi na tome ja se nadam da ce se sve ovo ubrzo resiti
2022 05 10
Hvala😊
2022 05 13
Vec par dana imam problemm ne mogu da postavim oglas , zelim prodati majice , i udjem u postavi nov artikal sve lepo popunim ne postoji nikakva prepreka i onda kliknem na dugme postavi predmet , i nistaa se ne desava i vise puta kliknem i sacekam i nista , onda sam poslusala savet obrisala kes memoriju probala sa drugog pretrazivaca , restartovala telefon internet , odjavljivala se prijavljivala , i nista , kao da dugme za postavi predmet ne radi, da li neko ima slicna iskustva , ili zna kako mogu resiti ovo, bila bih rvam rado zahvalna
2022 05 14
Hvala! 😍😇> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3
2022 05 15
Ćaooo devojkeee♥️ Kod mene na profilu VELIKI BROJEVI prelepe, maltene nove garderobe...pa ko želi neka pogleda 🥰 biće još jako puno stvari jer ubrzano gubim kilograme tako da će biti svega i svačega ♥️
2022 05 15
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 Hvala, nadam se da ce proraditi.
2022 05 16
Izgleda!!!!m Je li’ she našlo šta je u pitanju? Zašto nam vaguer postavljanje predmeta???!!! Help!?? > LoolaA: > Nema na cemu :) > Ja sada ulazim ponovo, kad ono opet sve baguje :/ > Izgleda da cu morati da komentarisem po temama pri svakom logovanju x-)
2022 05 22
😇
2022 05 24
hvala> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3
2022 05 29
,:)
2022 06 04
Aj da probamo
2022 06 07
E, sad ja ne mogu da postavim nijedan predmet na prodaju... 😭
2022 06 14
1 2 ... 60 61 62 63 64 65 66 ... 92