Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc SVIMA.. pogledajte ;)

Ne umem stupiti u caskanje
2022 11 29
> Pancevka: > Ja uopšte ne mogu da postavim oglas. Prvi put to radim pa se plašim da možda ipak ne znam, iako sve izgleda prilično lako.... > Molim za pomoć Nije zbog toga..nego sajt nesto nije u redu.ja danima ne mogu da postavim oglas
2022 11 29
❤️
2022 11 30
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 Ja ne uspevam postaviti novi predmet,a sve uradim kako treba
2022 11 30
Koliko puta treba sve isto pisati da bi postavio neki predmet,oduzima puno vremena
2022 11 30
Zdravo, nova sam na ovom sajtu.. Imam dosta garderobe koju bih prodala. Nikako ne uspevam da se snadjem sa tim kako da vidim ako je neko stavio moj predmet na listu zelja i kako mogu da posaljem ili primim poruku. Da li je do mene tj. da niko nije bio zaiteresovan za moju garderobu ili ne znam da koristim te opcije? Nadam se da ce neko od vas imati vremena da mi pomogne oko toga!!! Unapred hvala! ❤️❤️
2022 12 01
Isto je i kod mene 🙄
2022 12 02
Gubljenje i vremena i zivaca
2022 12 08
Ja imam problem s tim da mi se brišu stvari koje okacim,zna li neko nešto o tome?
2022 12 09
Inače mislim da sajt ozbiljno baguje često…
2022 12 09
Piši mi ako ti treba pomoć oko kačenja > Moda___Moda: > Zdravo, nova sam na ovom sajtu.. Imam dosta garderobe koju bih prodala. > Nikako ne uspevam da se snadjem sa tim kako da vidim ako je neko stavio moj predmet na listu zelja i kako mogu da posaljem ili primim poruku. > Da li je do mene tj. da niko nije bio zaiteresovan za moju garderobu ili ne znam da koristim te opcije? > Nadam se da ce neko od vas imati vremena da mi pomogne oko toga!!! > Unapred hvala! ❤️❤️
2022 12 09
:o
2022 12 10
Sto pokusaja,ne moze se ubaciti😁
2022 12 12
Hvala
2022 12 12
> LoolaA: > Zdravo devojke :) > Ukoliko imte problem sa sajtom, da ne vidite poruke lepo, da ne mozete da dodate predmet u omiljene niti da postavite novi.. uradite sledece :) > Samo napisite bilo sta u komentaru na bilo kojoj temi, i sve ce se unormaliti :) > Procitah savet jedne clanice u jednoj od tema i zaista je uspelo ;) > Pa otvorih ovu temu da veci broj devojaka vidi o:) > <3 ffef
2022 12 13
1 2 ... 65 66 67 68 69 70 71 ... 92