Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Lažni tagovi i još po nešto

Tražeći nešto naletela sam na gomilu lažnih tagova. I sve mi to ne bi toliko zasmetalo da nisu u pitanju članice sa 50+ pozitivnih. I sad se pitam da li je to fer, na stranu što nije dozvoljeno a toleriše se. Al, koga briga za fer igru u moru bezobrazluka. A šta je sa sankcijama jer nije po pravilima??? Laži tagovi, posebno kada pise da je marka "no name" a tagovi Zara, Mango, Stradivarius, Bershka... daju mogucnost da se predmet pojavi na x mesta, ili tačnije, šta god da ukucaš. To je jasno. Pitanje je šta bi bilo kada bi i mi "sitne ribe" počeli da se služimo istim trikom. Odgovor već znam, admin bi se niotkuda pojavio. Ista priča je i sa slikama sa neta, protiv kojih nemam ništa ali imam i te kako protiv ako su "nidje veze" sa predmetom.
2018 06 12
NinaKg, te nidje veze fotke i mene izludjuju.
2018 06 12
Potpuno se slazem sa vama. Ovde vise pravila nema, samo izgovora za neke stvari. Neko je blokiran za isto sto drugi slobodno rade. Nek brise onda administrator pravila!
2018 06 12
I mene zanima zbog čega se tolerišu LAŽNI TAGOVI. Vidim kod nekih članica da imaju negativan utisak zbog lažnih tagova, ali neke od njih i dalje "trpaju" kod stvari koja je npr. H&M u tagovima "Zara, Mona, Bershka...". Čemu to? Ako je stvar marke H&M ne vidim baš nijedan razlog pisati u tagovima druge marke.... Svašta baš! I, što je još bitnije-nejasnije, niko ne reaguje na tako nešto. O slikama sa neta da i ne pričamo-pun ih je vrag na sajtu. Kapiram da se radi viđenja kako neka stvar stoji stavi jedna identična slika sa neta predmeta koji se oglašava, i to je ok...ali staviti sliku sa neta i u opisu napisati "Isto kao sa slike", e to ne kapiram nikako.
2018 06 12
Ne smetaju meni slike sa neta ako imaju svrhu. I sama imam par. Ali, kada se totalno razlikuju od pravog predmeta ili ako su samo slike sa neta to vec nije po "pravilima". Meni su skoro obrisani predmeti jer je bio kolaz od tri slike (jedna sa neta i dve predmeta). I to je kao strasno a nije strasno kad je slika koja nema veze sa predmetom.
2018 06 12
> NinaKg: > Ne smetaju meni slike sa neta ako imaju svrhu. I sama imam par. Ali, kada se totalno razlikuju od pravog predmeta ili ako su samo slike sa neta to vec nije po "pravilima". > Meni su skoro obrisani predmeti jer je bio kolaz od tri slike (jedna sa neta i dve predmeta). I to je kao strasno a nije strasno kad je slika koja nema veze sa predmetom. Imam i ja poneki kolaž, jedna slika sa neta identična onome što oglašavam. Ali, realno, jako mi "bode oči" kada stave SAMO sliku sa neta i u opisu napišu: "Isto kao sa slike". Pa, ako već imaju takve stvari nije mi jasno uopšte zbog čega je teško slikati to? Lažne tagova nikada nisam pisala, ne vidim nikakvu svrhu zbog čega se tako nešto uopšte i radi... I, niko ne reaguje.
2018 06 12
> LadyBlye: > Imam i ja poneki kolaž, jedna slika sa neta identična onome što oglašavam. Ali, realno, jako mi "bode oči" kada stave SAMO sliku sa neta i u opisu napišu: "Isto kao sa slike". Pa, ako već imaju takve stvari nije mi jasno uopšte zbog čega je teško slikati to? Lažne tagova nikada nisam pisala, ne vidim nikakvu svrhu zbog čega se tako nešto uopšte i radi... I, niko ne reaguje. Apsolutno se slažem! Po meni, obe te stvari su prevara. Jer, šta je laž nego prevara?
2018 06 12
ProdajemSminku, Da, zaista tako deluje kao da je "izlizano" po porubima, mada moguće da je od slikanja blicem jer crne stvari malo teže baš verodostojno izgledaju na slikama ukoliko je kamera lošija, još plus blic i onda taj odsjaj da negativan efekat predmetu na slikama.....
2018 07 27
Deluje, zapravo, ako me oci ne varaju jeste. O laznim tagova sam sve napisala, "like" tag.
2018 07 27
Šta zapravo znači taj "Like" tag?!? :D
2018 07 27
Like zara, like mango, jer like prodaje bolje.
2018 07 27
Znam kako izgleda nov novcanik a kako iskrzan. Nije ovo do blica vec je koriscen.
2018 07 27
Aha, ok MileSanja,....like :D ;) ProdajemSminku, onda ne kapiram kako neko može prezentovati nešto kao novo a da to zapravo nije novo...jer, ako se na slikama ovako vidi, kako li onda tek uživo izgleda.. Svašta baš.
2018 07 27
Tako nesto je, kupus stvar, das prednet, ides u crkvu i molis se da bude kao iz opisa ahahaha
2018 08 01