Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Auu skuplja polovna majca od nove..Pa sta je zlatna

Ni meni mnogo stvari nije jasno, zelim uvek da izadjem u susret i sto se cene tice Ali sto pitanja o razmeni, sto pitanja o spustanju cene kad bi moglo sve za 200 rsd Sto puta ni hvala ni razmislicu ni odustala sam... Neke stvari mi nikada nece biti jasne ovde
2018 06 14
> Natasa969: > Skoro sam kupila haljinu za 400 dinara i tacno se vidi da je nosena dva puta maximum. Kvalitetna , ocuvan i moderna. u buticima takve po 3-4 hiljade. Rizikovala sam , jer sam operisana pa bas ne mogu da bazam po gradu i verujte isplatilo se sto puta. Prezadovoljna sam. Moze i ovde da se nadje , ima clanica od kojih cesto kupujem jer su proverene. Ali u BG second hand Textile house ima takva snizenja i mogu bas dobre stvari da se nadju. Proletos sam odlepila i uhvatim i sve moje stvari koje sam ovde prodavala po smesnim cenama strpam u jednu kesu i pored kontejnera. nek uzmu cigani, sta ce ljudi nek i oni nesto zarade ili nek nose. Pre toga sam i poklanjala,a i to je nezahvalno daleko im Kanarevo brdo za punu kesu stvari ocuvanih i malo nosenih. Kvalitetnije a nove muske farmerke jacih marki original, imam ovde i nikad me niko nije pitao za njih. juce okacim na KupujemPRodajem odmah upiti. Pa,dobro, to je donekle i razumljivo, ipak je ovo ženski sajt. Tačno je da ima puno jeftinoh stvari koje se isplate, a ima i krša, ali dobro.. za svakoga se nešto nađe :)
2018 06 14
> Ivanamile: > Paprene su,trazila sam dugo majice po krpicama,bilo mi sve to skupo,odem lepo na buvljaku..Da vidite sta su majice po 50 dinara..Super ocuvane,a pritom su kako clanice kazu markirane..ovde vise na nijednu necu dinar da dam,plus ptt vise izadje od majice 😂 E to ste u pravu.cula sam od prijateljice pna se tamo oblaci kupila je markiranu haljinu i majce po 30 dinara ja nisam mogla da verujem
2018 06 14
Ako nadtavimo da reklamiramo buvljake, propašće nam sajt načisto :D XD
2018 06 14
> sladja014: > > Ivanamile: > > Paprene su,trazila sam dugo majice po krpicama,bilo mi sve to skupo,odem lepo na buvljaku..Da vidite sta su majice po 50 dinara..Super ocuvane,a pritom su kako clanice kazu markirane..ovde vise na nijednu necu dinar da dam,plus ptt vise izadje od majice 😂 > E to ste u pravu.cula sam od prijateljice pna se tamo oblaci kupila je markiranu haljinu i majce po 30 dinara ja nisam mogla da verujem Da,samo treba vremena,i polako prebiras i nadjes odlicne stvari za male pare,a pritom vidis sta kupujes :)
2018 06 14
> Debela_devojka: > Ako nadtavimo da reklamiramo buvljake, propašće nam sajt načisto :D XD Haha evo necemo vise 😂
2018 06 14
Trebalo bi da počneo sve da obilazimo buvljake, rovarimo i onda cene pristojne, do 100 kinti i svaka že da izrovari ponešto za nekog :D možda upravo ti na tvom buvljaku izvučeš neki komad, koji ja uzalud tražim :D
2018 06 14
Ranije su buvljaci bili cudo,ali stvarno cudo.Sada su stvari za kontejner ili iz kontejnera,kineske polovne stvari...I da, tek po nekad moze da se nadje neka super brendirana stvar......Ranije je bila roba iz uvoza...i moglo je stvarno da se nadje fenomenalnih stvari...u poslednjih par godina,mislim da se nesto oko uvoza promenilo...ne znam tacno sta
2018 06 15
Pa, opremaju se second handovi više, nego pijačni prodavci, verovatno .
2018 06 15
Da ali si ranije na buvljacima mogao da pronadjes garderobu kaja u sadasnjim sh radnjama ne postoje....Hocu da kazem da si mogao odlicne komade garderobe da pronadjes....Ja sam imala par njih od koji sam uzimala stvari sa etiketom.brendirane za smesne pare...niko od njih vise ne radi.. :/
2018 06 15
...dešavalo se da poklanjam omiljen predmet onome kome se dopada i da me osoba pita sa nevericom: ,,poklanjate ? “ i da nikada ne zatraži predmet jer ko zna šta je to kada poklanjam. Dakle ne vidim da je cena problem. Na žalost ima toga da cena utiče na kupca, i imam odeće koja je 6x jeftinija , markirana , kvalitetna i nova pa opet ništa. Onaj čija je stvar (sestrina,mamina) njima ide novac ja bukvalno ništa ne dobijam ovde osim sto nekoga ponovim a na drugima je da veruju ili ne koliko je odeća verno opisana , nova i kvalitetnija od polovne a nekad i od one iz butika. Cenu treba uvek korigovati ako neko zatraži ali i kupac ima svoje pravo da cenu ne spusta. Mnoge stvari sam prodala 3X jeftinije od drugih članova a mnogi su ih označili u omiljenim predmetima , ti članovi mnogo više prodaju i imaju mnogo pratioca ali šta onda ? Neka kupuje ko šta hoće , ionako nigde nema pravilnik o cenama i ne možemo uticati na kupce. Neke stvari sam obukla jednom platila ih stipendijom dok sam je primala a zna se da haljine ne možete više puta obuci....haljina divna nova kvalitetna znaci nema tragove nošenja kao iz butika i kao da se ne veruje u opis odeće. Ne mogu i ne želim nikoga da ubedjuem. Neka i propadne ali neke stvari nisu za baciti.
2018 06 15
1 2 3