Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Auu skuplja polovna majca od nove..Pa sta je zlatna

Spavate linoću, žene? :D
2018 06 14
Debela mi sa malom decom smo jedine na Krpicama od rane zore :D Meni je to ritual dok mu pravim dorucak i pijem kafu onako s nogu! :D Inace slazem se apsolutno sa svima, majice gledam kao vrlo potrosnu garderobu i nikad ne bih dala veci novac za njih. Dobre farmerke, sandale, cizme, kaputi, torbe, tu vec mogu malo da se protegnem vise nego sto planiram, ako mi se BAS svide.
2018 06 14
> srebrna: > Evo, stav koji sam ja primetila na Krpicama - stavim skuplje jer će SIGURNO da mi traže popust. > Stavlja se ono što nosi bajdvej, bilo je po temama, stavi se skupo da joj ne bude žao kada ga proda a ako je baš neko pita za nešto što mnoogo voli možda se i predomisli i ne proda nego služi kao reklama za profil. Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffff stav do mojega. > Meni se X puta desio ovaj primer npr. 1500 (obuća, kao nova, plaćena 3x više), članica se javi, traži za 1000, traži dodatne slike, pošaljem, kažem 1300 (jer u startu imam male/meni realne cene kao što reče sladja014 računam pre da ode, a ne da mi čamoše ali hajde ta poštarina i sva je ljubazna kada računa da ću da dam popust) i nema ni hvala, ni skupo mi je, ni lepo ni ružno ni ništa, muk. > Ili se dešavalo da se cenjka za 50-100 din razlike a da joj predložim preporučeno za neku laku stvar i da uplati u mojoj matičnoj banci i da nema proviziju, sve ono što nije imala pojma da može da uštedi i ispadne razlika 50 din moje-njeno i kreće jao jao studentski krediti, ne jedem, jao jao muž će da se ljuti a kupila bih majke mi a razlika 50 hleb. Ma hajte, zaluđivanje. Nego, navikla sam. > Ko hoće da kupi, on kupi sa popustom ili bez. > A puno puta sam popust i sama dala, bez pitanja i od srca, kada cura uzima više toga ili uzima van sezone ili mi je prosto simpa, lepo i normalno komunicira, naučili je mama i tata. I učiteljica :) Tako i ja radim cene nisu fiksne uvek spustim Evo javila se clanica hoce haljinu kojoj je cena 900din i pita moze li za 650 ja kazem moze...I vise ni traga ni glasa od nje:-):-):-)znace popusti zbog ptt dosta
2018 06 14
> TinaKris: > Debela mi sa malom decom smo jedine na Krpicama od rane zore :D > Meni je to ritual uz kafu dok mu pravim dorucak i pijem kafu onako s nogu! :D > Inace slazem se apsolutno sa svima, majice gledam kao vrlo potrosnu garderobu i nikad ne bih dala veci novac za njih. > Dobre farmerke, sandale, cizme, kaputi, torbe, tu vec mogu malo da se protegnem vise nego sto planiram, ako mi se BAS svide. Hehe i ja tako radim..Cim deca legnu ja malo na krpice jutri uz kafu krpice:-):-)
2018 06 14
Ja imam izuzetno mirnu bebu . Pu pu pu. Zato sam dokona krpičarka :D
2018 06 14
Ma i moj je oduvek bio miran, ljubi ga majka, nego brzo porastu i zao mi je da ga ne cmacem besomucno dok mi jos ne bezi i ne bude u fazonu "Smaras kevo, tutanj" :D Prosto me grize savest da blejim na netu, a da pustam njega da se sam zanima, dovoljno je sam dok ja obavljam sta moram- sreca pa ume i sam da se igra :") Sladjo sve jasno, plus vidim da je kod tebe mnozina, svaka cast :D
2018 06 14
Ma, ona je koa krpelj i kad sam ja na netu zakači se za mene, pa kao fol bulji ozbiljno u ekran :D cmačemo se i mi danonoćno :D
2018 06 14
Hahaha, divnog li deteta! :") Izvinjavam se clanici na off-u, kao i svaka mama, o deci mogu da caskam do prekosutra <3
2018 06 14
> TinaKris: > Ma i moj je oduvek bio miran, ljubi ga majka, nego brzo porastu i zao mi je da ga ne cmacem besomucno dok mi jos ne bezi i ne bude u fazonu "Smaras kevo, tutanj" :D > Prosto me grize savest da blejim na netu, a da pustam njega da se sam zanima, dovoljno je sam dok ja obavljam sta moram- sreca pa ume i sam da se igra > :") > Sladjo sve jasno, plus vidim da je kod tebe mnozina, svaka cast :D :-):-) sin 10god i drugi sad ce 2-godine...Naravno nevisim ja po ceo dan na krpice kad mogu mogu..Nekad me nema ceo dan pa sam tu uvece :-):-)pola sata i gotovo :-):-)
2018 06 14
Ja skidam kapu svakome ko ima vise od jednog deteta, najozbiljnije! Bukvalno totalni respect! Drigarica mi se smejala kad sam joj to rekla, a onda je dobila drugo dete, sada ima devojcicu od 5 meseci i decaka od 2.5 god, nije joj dobro :D Ako jednog dana poludim pa pozelim jos neko, pravim ozbiljnu razliku u godinama, dakle minimum 5 :D
2018 06 14
> TinaKris: > Ja skidam kapu svakome ko ima vise od jednog deteta, najozbiljnije! Bukvalno totalni respect! > Drigarica mi se smejala kad sam joj to rekla, a onda je dobila drugo dete, sada ima devojcicu od 5 meseci i decaka od 2.5 god, nije joj dobro :D > Ako jednog dana poludim pa pozelim jos neko, pravim ozbiljnu razliku u godinama, dakle minimum 5 :D Ja sam napravila veliku razliku i teze mi palo iskreno :-):-)mladji, je uvek tu samnom kad slikam on mi rastura :-):-)dok dodje do slikanja namestam sa njim 15puta:-):-).. Dece nikad dosta jeste tesko ali prodje i to..Jos ako nemate pomoc kao ja...Kod mene bice jos jedno :-):-):-):-);-)
2018 06 14
Malo smo otisle sa teme ali nece nam zameriti :-):-):-)ja bar necu :-):-)
2018 06 14
Meni je nekako idealna razlika kada starije dete dovoljno poraste da bude koliko toliko samostalno, jer sam i ja sama sa klincem, pa znam koliko je to tesko. Iako doduse imam pomoc, maksimalno je NE koristim :D Ja sam ga rodila i ja cu vala i da ga hranim, i da ga kupam, i da ga setam, i da ga vaspitavam i da radim sve sto treba! Nekad ga babe i dede odvedu u setnju i to je ok, tako da, meni je prosto jedno dete sasvim dovoljno i zelim maksimalno da mu se posvetim. Mozda jednog dana kad poraste razmislim o drugom, za sad ne :)
2018 06 14
Paprene su,trazila sam dugo majice po krpicama,bilo mi sve to skupo,odem lepo na buvljaku..Da vidite sta su majice po 50 dinara..Super ocuvane,a pritom su kako clanice kazu markirane..ovde vise na nijednu necu dinar da dam,plus ptt vise izadje od majice 😂
2018 06 14
Skoro sam kupila haljinu za 400 dinara i tacno se vidi da je nosena dva puta maximum. Kvalitetna , ocuvan i moderna. u buticima takve po 3-4 hiljade. Rizikovala sam , jer sam operisana pa bas ne mogu da bazam po gradu i verujte isplatilo se sto puta. Prezadovoljna sam. Moze i ovde da se nadje , ima clanica od kojih cesto kupujem jer su proverene. Ali u BG second hand Textile house ima takva snizenja i mogu bas dobre stvari da se nadju. Proletos sam odlepila i uhvatim i sve moje stvari koje sam ovde prodavala po smesnim cenama strpam u jednu kesu i pored kontejnera. nek uzmu cigani, sta ce ljudi nek i oni nesto zarade ili nek nose. Pre toga sam i poklanjala,a i to je nezahvalno daleko im Kanarevo brdo za punu kesu stvari ocuvanih i malo nosenih. Kvalitetnije a nove muske farmerke jacih marki original, imam ovde i nikad me niko nije pitao za njih. juce okacim na KupujemPRodajem odmah upiti.
2018 06 14