Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Katastrofa!!!!!!!

Prosto sam zgranuta ponasanjem pojedinih clanica (cast izuzetcima). Posto sam ja ovde nova nemam nijedn utisak i samim tim se neke clanice prema meni ophode kao da sam na nizem nivou od njih. Svi vi ste bili pocetnici i neko je morao da vam pokloni poverenje da biste stekli jednu ili svejedno 101 pozitivnu ocenu. Pojedine odmah krecu u napad, igraju se detektiva, tajnog agenta ili cega vec i one kao otkrivaju prevarante. Pa su tako pojedine danas vidim napravile temu i devojci koja je zelela da pokloni pse i izogovarale je. Uglavnom pojedinci ovde samo prave neke teme protiv neke clanice, one su zaboga otkrile to i to ili misle to ili to i one sumnjaju, i po ceo dan vidim takve teme. Ja sam svoje stvari obrisala vise nemam zelju ni da se menjam niti da prodajem kada vidim kakve sve zenturace postoje koje ocigledno imaju neki problem same sa sobom. Besna sam i ogorcena. Ja napustam sajt a vama sve najbolje ponavljam cast izuzetcima jer ovde ima i korektnih ljudi ali u manjini.
2013 08 10
slazem se sa tobom za prvi deo toga sto si napisala,a o drugom delu ne znam o cemu je rec pa necu ni da komentarisem [:lepota]
2013 08 10
pa nisu napravile temu o devojci koja poklanja pse zato sto nema utiske nego zato sto je bila prosta i bezobrazna [:smejati]
2013 08 10
[:sokiran] od kad si na ovom sajtu? [:osmeh]
2013 08 10
Onaj bani psihopata ne popusta! [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen]
2013 08 10
Pre par dana sam napravila profil.
2013 08 10
jao a i vi koje dodjete na forum samo da bi napisale neku dramaticnu temu ili da se pozalite a inace vam ne pada na pamet da se prikljucite nekoj temi,da se malo upoznate s ostalim clanicama itd ste bas cvecke [:smejuljiti]
2013 08 10
jovanajovana ja sam bas to pocela da radim,prikljucujem se u teme,pricamo,zezamo se i naravno cekam da neko nesto pita i kupi [:lepota]
2013 08 10
Pa sigurno nisam dosla ovde da caskam, imam 18 godina i necu ceo dan da sedim ispred kompjutera i da caskam sa vama, imam pametnija posla, vec sam ovde da bih nesto prodala i kupila. I nisam napravila temu iz cista mira, vec zbog ponasanja pojedinih clanica.
2013 08 10
Mi zenturace smo postavile temu da bi pokazale primer nekulture, a ne iz razloga "jao vidi nema utiske, aha, znaci prevarant." Malo dete bolje procitaj temu pa prosudi, zalis se kako se neke clanice ponasaju prema tebi, a videla bih kako bi reagovala kada bi tebi neko pisao takve nebuloze
2013 08 10
znas,kao nova clanica valjda treba da zaradis neko poverenje ostalih da bi nesto i prodala,ali posto imas 18 godina i pametnija posla a pritom si i drcna onda idi pa se setaj nemoj da prodajes i da se zamlacujes sa zenturacama [:smejati]
2013 08 10
mislim da si ti ista ona clanica koja je poklanjala kucu [:smejati] moje detektivsko oko mi to kaze [:smejuljiti]
2013 08 10
dresstosuccess slazem se sa tobom, stvarno...potpuno si u pravu. Ne znam ni sto sam postavljala temu kad' sam i ovde napadnuta. Ne pada mi na pamet da se pravdam i raspravljam, profil sam napravila u utorak i postavila 3 komada cipela i odmah naisla na negativne reakcije ali danas kada sam videla da nisam jedina razocarala sam se time kakvi sve ljudi postoje.
2013 08 10
kitty [:smejati] [:smejati] [:smejati]
2013 08 10
Što se kaže " dokon pop i goveda krstava ".......... ovde popova icmet ..... Cuj da "zaradiš poverenje" , smehota [:smejuljiti] .........
2013 08 10
1 2 3