Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako vam ide prodaja?

Više stvari sam prodala preko lalafoa nego ovde,možda zato što radim razmenu i onda niko ne kupuje.. :)
2018 08 13
U zadnje vreme jako slobo... Ranijih godina je bila puno bolja prodaja... Ne znam sta se desava... :/
2018 08 14
Zavisi od cena,stvari za 200-300 dinara idu,a skuplje nikako! Bas je stala prodaja. A sto se tiče ostalih sajtova uuu ne ide nikako nikad ništa nisam prodala a bila aktivna
2018 08 14
Slabo, mislim da imam bas lepih stvari, cene sigurno nisu visoke (tu sam bas gledala da bude racionalno s obzirom da je polovno pa sve i da izgleda kao da je juce kupljeno). Ne znam kako se ljudi ovde "proslave"?
2018 09 09
Cao devojke I meni slabo ide u poslednje vreme a nekada Sam na Dan prodavala po 2-3 stvari...cudne su ovde zene...npr.ja Imam markirane I obicne stvarcice,volim da trosim na garderobu I kada neku stvar ne nosim stavim je ovde da prodam kao I svi mi maravno u pola cene ili Jos manje e onda mi clanice piss,npr.za patike koje Sam ja platila 16.000 trazim 4000 I kazu a skupo a pise cena,pritom Alo gledas takve stvari skupe,znas koliko one kostaju po buticima pa najbolje onda da poklonim...svakakvih Nas ima
2018 09 19
Meni bas ok ide, zadovoljna sam, mada ja spustam cenu dok neko ne kupi, nemam nameru da drzim stvari mesecima.
2018 09 26
1 2 3