Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Muške stvari..

Ko hoće nek pogleda kod mene,ne znam da li se isplati da izbacujem muške stvari..
2018 07 02
Pa nisam sigurna, stvari su skroz dobre, ali voo je pretezno zenski sajt... Mada ima clanica koje npr kupe neku stvar decku ili muzu.. Par puta sam imala neku musku stvar i ipak je nasla svog kupca :D
2018 07 02
Pa da i ja se nadam :D
2018 07 02
Kupuju se i muske stvarcice,ja sam prodala par kosuljica,doduse pre uzvesnog vremena
2018 07 02
Neko je skoro otvarao temu sa istim pitanjem...i definitivno se prodaju muske stvari...ja sam prodala par.
2018 07 03
I ja sam izbacila jedan muski proizvod pa cemo videti kako ce proci :)
2018 07 03
ja sam danas prodala muske farmerke :D
2018 07 03
> Marija-Maja: > Neko je skoro otvarao temu sa istim pitanjem...i definitivno se prodaju muske stvari...ja sam prodala par. Da, ja sam okacila, tj postavila pitanje kako ide prodaja muskih stvari i da li ide. Nisam bila aktivna na sajtu dugo pa da se uputim. Moguce da je kupoholicarka sada napravila zabunu, jer je uzela isti naslov koji je bio kod mene. I koliko vidim skoro isto pitanje, nakon sto se izreklamirala i tamo. LoL
2018 07 04
Imam par muskih stvari na profilu dva sportska sortsa i zarinu kosulju, slikao decko pa se nije bas potrudio oko slikanja, mozete videti na mom profilu, sta reci drugo osim - muskarci 🙈
2018 07 04
Imam i ja muske patike ..ali nesto slabo ide prodaja muskih.mene licno niko nije ni pitao...Videcemo
2018 07 04
Ja sam najvise i prodala muskih stvari. I to muskim clanovima sajta. Imam ih jos, pa ako nekog interesuje neka pogleda... :)
2018 07 10
Imam i ja muske patke dva para nenosene...mogu i cenu da korigujem..ali.me niko nije ni pitao
2018 07 10
Da li neko zna krojača muških sakoa u Smederevu?
2020 03 12