Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kako zovete ono za muve

Muholovka,oduvek😊
2018 07 07
U Nisu ga zovemo mlatac ili muvalica :) :)
2018 07 07
Zove se "gde je ono kad mi najviše treba" :s Kupila sam dve i rasporedila po kuci i nikad ih nema :)
2018 07 07
Muhopljus 😂
2018 07 07
Haahaaahahahah nasmejah se, svaka vam čast. Kod nas je muvalica, a kad se šalimo onda je MUHOTAPKA :') :') :') :')
2018 07 07
Meni najjače ovo "muhopljus" :D Ozbiljno, a za ove ostale nazive sam čula ali za taj ne... :) Ali, zar samo ja kažem "muvopič"? :') Ja kada kupujem to, uglavnom kod kineza jer ih lomim redovno tipa "kao slona da ubijam a ne muvu", tražim "muvopič" i znaju šta je...hmmm...koliko često kupujem to, možda su i navikli na taj naziv? :D :D
2018 07 07
Ja je nikada nisam kupovala ni koristila...Sada sam isla na net da vidim kako se zove i videh isto pitanje kao i ovo...gde ljudi nabrajaju razne nazive ..Izmedju ostalog nazivi kao sto su muvokolj,muvosmrt,ubijaljka :') :') :') I jos jedno pedesetak" narodskih" izraza ,:)
2018 07 07
Muhopizdilica :D :D x-)
2018 07 07
> jelena2606: > Ja je nikada nisam kupovala ni koristila...Sada sam isla na net da vidim kako se zove i videh isto pitanje kao i ovo...gde ljudi nabrajaju razne nazive ..Izmedju ostalog nazivi kao sto su muvokolj,muvosmrt,ubijaljka :') :') :') I jos jedno pedesetak" narodskih" izraza ,:) Muvokolj- pa zar se muce kolju? Hahaha :') :') Nije svinja brate mili, nego muva :D Eeee, baš nas raznih ima heheh ;) Muvosmrt- i Amin! :') :') :')
2018 07 07
**muce umesto ***muve- 'be me autodirect pa to ti je :') :')
2018 07 07
Ja uvek stvari nazivam pravim imenom .. U tom slučaju kažem " Daj onaj ku...ić za muve". 😎😂
2018 07 07
> MiciZara: > Ja uvek stvari nazivam pravim imenom .. > U tom slučaju kažem " Daj onaj ku...ić za muve". 😎😂 Ahahahaahahahahahhahahahahahaha..........pa bre ahahahahahahhahaaha...... :') :') :') :') :') :')
2018 07 07
> MiciZara: > Ja uvek stvari nazivam pravim imenom .. > U tom slučaju kažem " Daj onaj ku...ić za muve". 😎😂 Zaboga, pa zašto umanjenica? ;) :') :')
2018 07 08
Utepuvaljka ili pecaljka. Sa posebnim niskim naglaskom. 😂😂😂
2018 07 08
Praskalica..:)
2018 07 08