Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kako zovete ono za muve

> Saki66: > Utepuvaljka ili pecaljka. Sa posebnim niskim naglaskom. > 😂😂😂 Samo mi u Nisu se "tepamo", svi ostali se tuku ili biju. :)
2018 07 08
Mlatilica :D
2018 07 08
> Monika993: > > Saki66: > > Utepuvaljka ili pecaljka. Sa posebnim niskim naglaskom. > > 😂😂😂 > Samo mi u Nisu se "tepamo", svi ostali se tuku ili biju. :) 😂😂😂😂 Hahahahaha. Tacno, eventualno zaradimo po neki ćutek.
2018 07 08
> Saki66: > > Monika993: > > > Saki66: > > > Utepuvaljka ili pecaljka. Sa posebnim niskim naglaskom. > > > 😂😂😂 > > Samo mi u Nisu se "tepamo", svi ostali se tuku ili biju. :) > 😂😂😂😂 Hahahahaha. Tacno, eventualno zaradimo po neki ćutek. Hahaha,slatko ste me nasmejale :)
2018 07 09
> Debela_devojka: > Kaže komšinica: ,,Izgubila sam muvoubicu'' znam da svako ima svoj naziv za taj vanvremenski, vrlo domišljat i praktičan predmet. Ja ga prosto zovem ONO ZA MUVE. Kako vi to zovete? Muvoprcc...:)
2018 07 09
> LadyBlye: > > MiciZara: > > Ja uvek stvari nazivam pravim imenom .. > > U tom slučaju kažem " Daj onaj ku...ić za muve". 😎😂 > Zaboga, pa zašto umanjenica? ;) :') :') Ženo ja sam to onako malo upakovala u šareni papir , pa ne mogu baš sve u orginalu reći...😎😂
2018 07 10
Packalica :')
2018 07 10
1 2 3