Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

NEpravda admina

Ovde postoje jasno definisana pravila i verujem da ih svi postujemo.Zasto admin ne odgovara na poruke i stiti prevarante i lazljivice kojih na kilo ima ovde.Obrisala je moj negativni komentar clanici koja laze i manipulise dok njen negativni meni visi i dalje.Moj predmet je poslat u ispravnom stanju a ne takav kakav doticna tvrdi,trazila sam da mi vrati predmet a ja njoj novac,nije pristala.Tako da admin treba da radi po pravilima a ne da stiti prevarantkinje.Gde god se okrenes prevaranti,lazljivci i oni koje taakve stite...sramno
2018 07 08
Ako je tako kako tvrdite onda je mozda vreme da svi udruzimo snage da nesto promenimo. Mada, s obzirom da je sajt besplatan nece nikoga posebno pogoditi nas bojkot. Da li ste adminu prosledili poruke, slike, neki dokaz da ste Vi ispravni a ne druga clanica? Ako jeste, onda je to cist bezobrazluk i sramota i velika nepravda. Da je obrisala utiske obema pa ajde, ili ni jednoj, ali samo jednoj i to bez osnova onda stvarno nije ok. Pogadja me nepravda kome god da se dogodi i bas sam se razocarala sada.
2018 07 08
Pa nema admina, zar nije u tome problem?
2018 07 09
> MlleSanja: > Pa nema admina, zar nije u tome problem? Ali kako ga nema kada je toj clanici obrisao utisak a Malenoj nije? Da je iskulirao obe pa ok, da kazemo da nije tu, ali ovako... Ja mislim da cu uskoro, posto mi se blizi dan selidbe, ove stvari podeliti po komsiluku, od ovoga nema nista. Za sada sam stvarno imala samo pozitivna iskustva ali kada vidim sta se sve desava, i poznajuci sebe kakav sam zivac, ne verujem da cu dozvoliti da me neka clanica izbaci iz takta svojom frustracijom i nevaspitanjem ili cime god. Mozda je najbolje dici ruke od svega.
2018 07 09
> Bojanaboka990: > > MlleSanja: > > Pa nema admina, zar nije u tome problem? > Ali kako ga nema kada je toj clanici obrisao utisak a Malenoj nije? Da je iskulirao obe pa ok, da kazemo da nije tu, ali ovako... Ja mislim da cu uskoro, posto mi se blizi dan selidbe, ove stvari podeliti po komsiluku, od ovoga nema nista. Za sada sam stvarno imala samo pozitivna iskustva ali kada vidim sta se sve desava, i poznajuci sebe kakav sam zivac, ne verujem da cu dozvoliti da me neka clanica izbaci iz takta svojom frustracijom i nevaspitanjem ili cime god. Mozda je najbolje dici ruke od svega. Ovde se stite prevaranti i manipulatori kao i bilo gde da odete uvek ce stititi lazove.Zasto ta adminka nije zahtevala od nas da vratimo jedna drugoj i obema da obrise negativnu?
2018 07 09
Malena,ako si u pravu ,mozes da dubis na trepavicama . To se nece desiti . Zao mi je ,ali forum je otisao u ....
2018 07 09
> Bojanaboka990: > > MlleSanja: > > Pa nema admina, zar nije u tome problem? > Ali kako ga nema kada je toj clanici obrisao utisak a Malenoj nije? Da je iskulirao obe pa ok, da kazemo da nije tu, ali ovako... Ja mislim da cu uskoro, posto mi se blizi dan selidbe, ove stvari podeliti po komsiluku, od ovoga nema nista. Za sada sam stvarno imala samo pozitivna iskustva ali kada vidim sta se sve desava, i poznajuci sebe kakav sam zivac, ne verujem da cu dozvoliti da me neka clanica izbaci iz takta svojom frustracijom i nevaspitanjem ili cime god. Mozda je najbolje dici ruke od svega. Nisam dobro procitala, opet je bagovao sajt. Nemam pojma sta bih rekla, ovde nista ne funkcionise.
2018 07 09
Pa mislim da je admin tu trenutno , jer sam primetila da su brisane teme...Aukcije i tako to ...
2018 07 09
Admin kao admin je trebao da me kontaktira da mi dotična vrati suknju a ja njoj novac i da se resi problem a ne njoj da Brise a meni da ostavlja ovde sramne ocene. Jos moja dobrota sto sam snizila i cenu da bude i njoj lakse, krivo mi je da zbog dobrote ispadnem budala.
2018 07 09
> malena035: > Admin kao admin je trebao da me kontaktira da mi dotična vrati suknju a ja njoj novac i da se resi problem a ne njoj da Brise a meni da ostavlja ovde sramne ocene. Jos moja dobrota sto sam snizila i cenu da bude i njoj lakse, krivo mi je da zbog dobrote ispadnem budala. Insistirajte da vam obrise negativnu, insistirajte i ponovo insistirajte.
2018 07 10
> srecnoPrase: > > malena035: > > Admin kao admin je trebao da me kontaktira da mi dotična vrati suknju a ja njoj novac i da se resi problem a ne njoj da Brise a meni da ostavlja ovde sramne ocene. Jos moja dobrota sto sam snizila i cenu da bude i njoj lakse, krivo mi je da zbog dobrote ispadnem budala. > Insistirajte da vam obrise negativnu, insistirajte i ponovo insistirajte. Dzaba, to traje mesecima. Ni da odgovori a kamoli da ucinii nesto Zavrsila je posao stiteci prevaranta.
2018 07 11