Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Ideja, informacija

Po trznim centrima su pocela snizenja: Jakna eko koze u New Yourker-u 1800 Farmerke sa vezom u Waikiki-ju 1600 Farmerke nove- 900-1200 Torba (furla oblik crno bela) Stradivariaus (mislim)- 1200 Sorca New Yorker sa perlicama- 1200 Farmerke crne s koznom Linijom Legend autlet- 900 Farmerke pun teksas sa vezom ruza dubok strul H&M- 1500 Ranac srednje velicine eko koza terranova- 700 ZA ČIJE BABE ZDRAVLJE ISTI TI BRENDOVI POLOVNI KOSTAJU 3000/4000 NA KRPICAMA? Aloooooooooooooo Ako trazite razlog zbog koga je opala prodaja- upravo ovaj. Pre cu cekati rasprodaju, probati nesto i kupiti novo nego polovno da me neko odere. Na krpicama se isplati kupovati samo basic stvari (jer prodavci stave 100-300din) i brendirane patike (nike aktuelni model moze da se kupi za po 3-5000 jeftinije ovde i jedino to se isplati) i ako je neko ljubitelj vintage komada kao ja- lepo prodje. Ostalo- ništa!
2018 07 18
Jeste, jeste, pohlepaa , pohlepaaa
2018 07 18
Ja obozavam da kupujem stvari u New Yorkeru, zimska kolekcija je bila na ogromnoj rasprodaji 2 meseca, jos uvek traje ako se ne varam, radila sam praksu tamo i ima neverovatno lepih komada po smesnim cenama.... Preporucujem svima kupovinu na rasprodajama, isplati se biti strpljiv!!
2018 07 18
Slazem se, izgleda se vise isplati pratiti rasprodaje i kupiti nove stvari nego na krpicama duplo skuplje, polovne, a ponekad ne znas ni sta si kupio dok ti ne stigne. Volim ja i na krpicama da kupujem, mogu se naci zanimljivi komadi. :)
2018 09 08