Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta uraditi?

Tražila sam jednu stvar dugo baš, i na moju sreću pronađem je ovde na sajtu. Pošto sam videla da članica radi razmenu, ja joj pošaljem upit. Ona mi odgovara da može i pošalje mi link stvari koje želi. Ostavimo podatke jedan drugoj, dogovorimo se kad šaljemo i ko plaća poštarinu. Tačnije ja sam ostavila podatke, ona je rekla da će mi poslati sutra na viberu. Ja čekam. Ne javlja se. Javila se kasnije da je u gužvi i da ne može da šalje dok ne ode kući par dana. Ja kažem ok, vidim da si stvar koju želim stavila kao prodato, staviću i ja moju pa da šaljemo kad budeš mogla, ona kaže nemoj zbog mene da stavljaš prodato da ne gubiš kupce, ja joj odgovorim da mi nije problem jer baš želim tu njenu stvar, i da ću ostaviti prodato, ona ništa... E sad da je to sve tako bilo bi ok, razumem da je neko u gužvi. Ali ona se redovno loguje na sajt, uredno postavlja nove predmete i ima utisak od pre dva dana, a sa mnom se dogovara od srede prošle... Zaista ne znam šta raditi u ovakvoj situaciji. Ja sam paket već spakovala jer sam joj ostavila podatke i tražila ih je. Čak sam je i pitala da kaže ako odustaje od razmene, da mi uopšte nije problem, ona kaže javiće se kroz par dana. Zašto želi da skineem oznaku prodato a ona njenu i dalje drži kao prodatu?
2018 07 25
Mozda je ona u medjuvremenu prodala tu stvar?
2018 07 25
Pretpostavljam. Ali zašto onda nije rekla? Lepo sam pitala da li je odustala.
2018 07 25
Da li ste je kontaktirali za krajnji dogovor, juče, danas..? Konkretno je pitajte da li ćete zavrsiti započetu saradnju ili ne, i da Vam odgovori kratko i jasno sa Da ili ne. Jedino tako nećete više "lupati glavu" oko toga šta je razlog njenog odlaganja. Mislim, malo je neodgovorno i nekako bezveze reći: "Javiću ti se" bez ikakvog daljeg objašnjenja ukoliko je sve već bilo dogovoreno, jer dešava se da svakom od nas iskrsne nešto pa moramo saradnju da odložimo ali lepo i napišemo razlog. Po mom mišljenju, ovo je neozbiljno sa njene strane, i iz tog razloga je lepo pitajte da Vam konkretno i odgovori da li završavate započetu saradnju ili ne.
2018 07 25
Pa niko ne moze da zna sta druga clanica misli,tj niko nije vidovit...S obzirom da je vec lose i pocelo..mislim da ne treba nastavljati,nego staviti tacku na tu saradnju.
2018 07 25
Apsolutno Jelena, jer čim se to odlaže na ovakav način bez ikakvog konkretnog odgovora o razlogu mislim da ne ide u dobrom pravcu....
2018 07 25
Tu je tacka vec stavljena koliko ja vidim..
2018 07 25
Pa mislim da je vec jasno kod njenog stava da ti ne stavljas na prodato i da ne gubis kupce, a ona je stavila. Ispade da je njoj vise stalo do toga da ti prodas nego ona :D
2018 07 25
Pa upravu ste sve. Pitala ssm je, pa ako se javi.. Stvar ću vratiti u prodaju. A mislim da je ona baš tu stvar prodala
2018 07 25
> BALMAIN: > Pa upravu ste sve. Pitala ssm je, pa ako se javi.. Stvar ću vratiti u prodaju. A mislim da je ona baš tu stvar prodala "Turi" tačku na "i", i mir ;) :*
2018 07 25