Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

BRISANjE ARTIKALA

Zaista, ali zaista bi bilo divno obrisati artikle koji su prodati! Zauzimaju prostor na sajtu.... I svaki put se rastužim kada pronadjem nešto za sebe, a “prodato” 😖
2018 07 25
To bi bilo dobro pogotovo za clanice koje imaju dosta, dosta predmeta. Ja obrisem prodat predmet tek kada dobijem informaciju da je uredno preuzet.
2018 07 25
Isto 😣zaista bi trebalo brisati i praviti mesta za nove stvari.. mada bila je vec tema o tome...
2018 07 25
Da, slazem se...Ali je Sanja u pravu...
2018 07 25
Primećujem da pojedine članice namerno "drže" prodate predmete na profilima čisto radi "popunjavanja" istih, tačnije da što više stvari bude na profilu- pa neka je i preterano, i nepregledno ali Bože moj samo neka stoji da se vidi da "sam ja to prodala".... :D :D PS- Kod mene samo jedan predmet stoji duže vreme naznačen da je prodato jer se isti još uvek nalazi kod mene, nikako da se uskladimo cura i ja da se nađemo da joj to i dam, viša sila šta da se radi, ali nakon uručenja svakako će biti obrisano. ;) :)
2018 07 25
Dap ja brisem cim clanica preuzme paket i javi da je sve oki doki, a kad vidim nekoga sa 30, 60 strana stvari od kojih je pola prodato pola duplirano ne trudim se ni da pregledam sta sve ima, takodje svaki drugi, treci dan ispregledam listu omiljeno kako bih obrisala prodato i odatle
2018 07 25
Bloodytears, ajoj tek kada vidim te duplirane, triplirane ili koliko god puta već isto ubačene predmete...pfffff :s
2018 07 25
to vidim kod vecine koje traze razmenu ili imaju akciju 5 predmeta za toliko i toliko udjes im na profil imaju 15 predmeta od kojih je 5 duplirano xD ili ono snizila sam cenu za 50 dinara pa kako drugacije nego da dupliram predmet da se vidi snizenje :p
2018 07 25
Aman, pa lakše je prepraviti cenu predmeta ili naziv da je sniženo, ali zaboga zašto jednostavno kada može sve to fino da se iskomplikuje :') :')
2018 07 25
ja i kad ubacujem predmete ubacujem ih tako sto prodate zamenim sa novim pod uslovom da ih niko nije stavio u omiljeno, umesto da se reklamiram i lepo ubacujem predmete ja se trudim da budem nevidljiva :D
2018 07 25
Eto, vidiš, i ti Bloody voliš komplikovano :') ;) :)
2018 07 25
Hahaha budala sta ces :D
2018 07 25
Ja koristim samo telefon,preko Samsung J5 2016 je nemoguce obrisati artikal,klikcem i po par puta ali dzabe :( Znam da mi profil izgleda ruzno i nepregledno,ali nece nista da se obrise,ma koliko god pokusavala,bezuspesno.
2018 07 26
> tashicica94: > Ja koristim samo telefon,preko Samsung J5 2016 je nemoguce obrisati artikal,klikcem i po par puta ali dzabe :( Znam da mi profil izgleda ruzno i nepregledno,ali nece nista da se obrise,ma koliko god pokusavala,bezuspesno. I ja ulazim uvek preko telefona (Nokia DS 3) i normalno mi briše predmete koje prodam, razmenim ili poklonim. Vidim da je kod Vas na profilu dosta predmeta i duplirano, i triplirano...Bilo bi najbolje da pokušate da prvo idete na opciju Izmeni, sačivate i onda idite na opciju Obriši. Nadam se najiskrenije da ćete uspeti. ;) Svako dobro želim! :)
2018 07 26
Hoce ali moras da sacrkas da se do kraja ucita stranica i samo jednom kliknes. I ulazi preko maila
2018 07 26
1 2