Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

BRISANjE ARTIKALA

I ja isto, brisem cim preuzmu :")
2018 07 26
Ja takodje ima jedan jedini predmet koji jednostavno ne mogu da izbrisem , poksala sam mnogo puta ...Ne znam iz kog razloga .. A sto se tice inace brisanja prodatih predmeta ,obavezno obrisem cim se preuzme ...Zasto bih sebi pravila nepreglednost na profilu ....
2018 07 26
> Icka89: > Ja takodje ima jedan jedini predmet koji jednostavno ne mogu da izbrisem , poksala sam mnogo puta ...Ne znam iz kog razloga .. A sto se tice inace brisanja prodatih predmeta ,obavezno obrisem cim se preuzme ...Zasto bih sebi pravila nepreglednost na profilu .... Idite prvo na opciju Izmeni i obrišite iz naziva srca ( 💟💟💟 ) zatim sačuvajte predmet i onda na opciju Izbriši, i gotovo ;) :)
2018 07 26
Volela bih da Admin preuzme odgovornost za brisanje. Sajt bi mnogo bolje funkcionisao. Jednostavno, ako je prodato, nema razloga da bude na profilu vise. Drago mi je da se slažete sa mnom, zaista bi bilo vrh da se sajt uredi. Ja sam oduševljena suradnjama, čak i neki najdraži komadi su kupljeni na MK.
2018 07 26
Slažem se da bi trebalo brisati, a stvar koja me vrlo iritara što pojedine članice ne napišu da je predmet prodat. Ne znam da li se to sankcioniše? Ako ne, trebalo bi
2018 07 28
1 2