Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Saradjivanje sa clanicama..... Prosek :) ?

Ja 22 :')
2018 08 02
> bloodytears: > ja za 2 meseca 34 ali zbog mog izgleda i stila jos uvek me oslovljavaju sa devojcice, ja sam recimo uvek mislila da su ovde sve mlade devojke tako da sa svima komuniciram opusteno ko da se znamo 100 godina mrzim kad mi neko persira xD pre neki dan sam imala licno preuzimanje sa devojkom od 20 godina zavrsile smo u parku i pricale 3 sata cak i dok je kisa padala i ostale smo u kontaktu, neko kad me vidi sa sarenom kosom i tetovazama i mojim stilom oblacenja dobijem onaj pogled " vidi ovu na sta lici" ali meni to ne smeta smatram da mnogi nisu ni svesni toga, dok su drugi ljudi sirokih svahatanja fini i ljubazni, od Loki sam dobila pogled uzasa kad smo pre par godina imale licno ali po temi koju je bila otvorila i napisala da nikad deci ne bi dopustila da budu u fazonu u kom sam ja sve mi je bilo jasno tako da ne zameram nikom nista, ja sam prema svima uvek oki doki :") Ljudi su razliciti , ukusi su razliciti : ) ???? Mi smo se lično nalazile? Kakav pogled užasa, odakle Vam to? Ni ne sećam se tog preuzimanja tako da znači da nisam ni bila užasnuta jer bih to sigurno upamtila ;)
2018 08 02
Meni se prosle godine desilo da svratim u slatku kucu i imaala sam u novcaniku bas dosta neke siće 😊...Sto je radnica na kasi jedva docekala 😊 Ali pobeda je sta mi je rekla: "Da nije vas drage dece kada se vracate iz skole da imate siće , ja ne znam sta bih" 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2018 08 02
21, za nekog sam jos uvek devojcica a za nekoga gospodja 😅😅😅 ne znam sta da mislim 😀
2018 08 02
Ja imam 40 god , i dobro se držim .. Hoću reći kao statro vino sam 😎😂 A sarađujem uglavnom čini mi se sa mlađim članicama .. Sve članice sa kojima sam sarađivala su bile divne devojčice .. Eto na avataru smo Miša i ja , tetkino dete... 😊
2018 08 02
34☺
2018 08 02
@Loki jesmo licno je bilo na Slaviji za baby crnu spavacicu sta je vec pisalo samo mislim na mom drugom profilu , ja uvek pamtim te neugodnosti i poglede tebe sam zapamtila zbog foruma ostale nisu aktivne pa im ne znam imena ali opusteno kao sto rekoh mnogi nisu svesni da daju taj pogled, samo te ne bukvalno zaobilazim na forumu ali ono znam za tvoje misljenje pa se klonim tvojih tema zbog toga xD No opet opustencija potpuna ne mozemo se svima svideti : )
2018 08 02
> BALMAIN: > Ja imam 19 :) možda sam najmlađa ovde :) uvek mislim da su sve članice oko 20 god. Ne znam zašto :D i mogu priznati da ste dosta lepe, kada mi članice šalju slike od nekog predmeta, pa se vidi i lice, uvek neka lepa devojka :D nisam još ružnu videla :) Imaa i mladjih, ja imam 18 ahah 😁
2018 08 02
> SnezanaIrig: > > BALMAIN: > > Ja imam 19 :) možda sam najmlađa ovde :) uvek mislim da su sve članice oko 20 god. Ne znam zašto :D i mogu priznati da ste dosta lepe, kada mi članice šalju slike od nekog predmeta, pa se vidi i lice, uvek neka lepa devojka :D nisam još ružnu videla :) > Imaa i mladjih, ja imam 18 ahah 😁 Super :) drago mi je ♥️
2018 08 02
34 i obožavam svoje godine, napokon učim da uživam😊 Nisam sigurna kojih su godina članice, čini mi se uglavnom mlade. Mene više zanima kako izgledaju, tj. kakvu energiju sa sobom nose-zato volim lična nalaženja i uglavnom sam imala susrete sa pravim lepoticama👑
2018 08 02
30 :)
2018 08 02
49... ima li starijih ,:) ,:) ,:) ,:) ,:) Godine su samo broj, to kako se osećaš, kako zračiš... e to je misterija ;) Pozitivan, strpljiv (strpljenju se učiš čitav život), prosečna nega i redovan trening (može i i pešačanje)..... Ne odstupati od srednjoškolske kilaže, pa onda neće biti ni strija ni celulita.... I da, naravno, saradjivala sam sa članicama svih godina...ali kao što rekoh, godine nisu bitne. Bitna je kultura, odgovornost, ljubaznost.... Ne treba meni "draga", "mila", "ljubavi" i sl.... budi normalna i sve će biti ok. Preko poruka uvek znam sa kim imam posla 8-) Zapravo, posle prve poruke sve mi bude jasno :/
2018 08 02
28 , u oktobru 29 :D a kao da sama juče punila 18, užas
2018 08 02
Ja imam 20 :) Ali bus plus misli da imam izmedju 13 i 16 godina :'D
2018 08 02
24 u novembru :") Saradjivala sam i sa mladjim i starijim clanicama, sve su bile kulturne i ljubazne. o:)
2018 08 02