Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Saradjivanje sa clanicama..... Prosek :) ?

45 g . Ne mogu nikad da procenim koliko ko ima god. ☺
2018 08 02
I ja 18❤️> SnezanaIrig: > > BALMAIN: > > Ja imam 19 :) možda sam najmlađa ovde :) uvek mislim da su sve članice oko 20 god. Ne znam zašto :D i mogu priznati da ste dosta lepe, kada mi članice šalju slike od nekog predmeta, pa se vidi i lice, uvek neka lepa devojka :D nisam još ružnu videla :) > Imaa i mladjih, ja imam 18 ahah 😁
2018 08 02
> IvanaS__: > I ja 18❤️> SnezanaIrig: > > > BALMAIN: > > > Ja imam 19 :) možda sam najmlađa ovde :) uvek mislim da su sve članice oko 20 god. Ne znam zašto :D i mogu priznati da ste dosta lepe, kada mi članice šalju slike od nekog predmeta, pa se vidi i lice, uvek neka lepa devojka :D nisam još ružnu videla :) > > Imaa i mladjih, ja imam 18 ahah 😁 Yeeeee
2018 08 02
Još malo pa čitavih 38 godina :D :D Pri saradnjama uopšte ne razmišljam o godinama, bitan mi je jako sam način komunikacije baš kao što Jelena reče, jer to nekako odaje više o nama samima nego godine. Saradnje sam imala i sa mlađim i sa starijim članicama, i sa vršnjakinjama. Lične saradnje koje sam imala, tj. saradnje pri kojima sam članice i upoznala sve su mi apsolutno ok i po izgledima, i po ponašanjima...ali moram reći da su mi do sada nekoliko njih postale izuzetno jako drage, ostvarile smo odlične odnose (i lično i ne) i tako će i ostati, barem sa moje strane. ;) :) ŽIVI, ZDRAVI I VESELI BILI!!! ;) :)
2018 08 02
Isto 19! 😂
2018 08 02
> Tikidreamer: > Isto 19! 😂 Ima nasss mlađih od 20 dostaa, ja sam mislila da sam najmlađa :)
2018 08 02
Neka su i tranvestiti od 60 sa druge strane, samo neka kupuju 😂 Osetim kakva je osoba sa druge strane, a godine ne, jer dusa ne stari.. Neko mi prija vise, neko manje i to nikad nema veze sa godinama, pa samo sa te strane posmatram- kakva je ko osoba 😉
2018 08 02
Krajem novembra punim 17god :')
2018 08 02
Ja imam 25 godina, ali izgledam mladje, uvek mi kazu da misle da imam 17,18. Medjutim, mislim da kroz konverzaciju na krpicama niko ne bi mogao da proceni koliko tacno imam jer uvek svima persiram. Cak mi je jedna clanica, kada smo se nasle za licno preuzimanje, rekla da je mislila da sam dosta starija :D
2018 08 03
> MiciZara: > Ja imam 40 god , i dobro se držim .. Hoću reći kao statro vino sam 😎 Ja sam mislila 32-33 😀
2018 08 03
> MeriliaGrej: > Krajem novembra punim 17god :') Za tebe sam znala da si nam najmlađa (i najslađa ;) ) ovde od svih koje znam :) :*
2018 08 03
> MiciZara: > Ja imam 40 god , i dobro se držim .. Hoću reći kao statro vino sam 😎😂 > A sarađujem uglavnom čini mi se sa mlađim članicama .. > Sve članice sa kojima sam sarađivala su bile divne devojčice .. > Eto na avataru smo Miša i ja , tetkino dete... 😊 Daleko od toga da ti za sebe već u ovim godinama da govoriš "Kao staro vino sam", imaš ti još da "kaskaš" do tog "starog vina" ;) Uzgred, gledajući tvoju sliku nikada ne bih rekla da imaš više od (plafon) 30ak godina- svaka čast na tome! ;) :)
2018 08 03
> Debela_devojka: > 28 , u oktobru 29 :D a kao da sama juče punila 18, užas Moje drago "dete" :D ;) :*
2018 08 03
> MlleSanja: > > MiciZara: > > Ja imam 40 god , i dobro se držim .. Hoću reći kao statro vino sam 😎 > Ja sam mislila 32-33 😀 Ahahah tako se i osećam... Iskreno to kao i da nisu moje godine ne osećam ih.. Nisam se još udala , opet me drma pubertet , celulit je tek počeo ... I verujem u bajke , i imam napokon mog princaaaa . 😁
2018 08 05
> LadyBlye: > > MiciZara: > > Ja imam 40 god , i dobro se držim .. Hoću reći kao statro vino sam 😎😂 > > A sarađujem uglavnom čini mi se sa mlađim članicama .. > > Sve članice sa kojima sam sarađivala su bile divne devojčice .. > > Eto na avataru smo Miša i ja , tetkino dete... 😊 > Daleko od toga da ti za sebe već u ovim godinama da govoriš "Kao staro vino sam", imaš ti još da "kaskaš" do tog "starog vina" ;) Uzgred, gledajući tvoju sliku nikada ne bih rekla da imaš više od (plafon) 30ak godina- svaka čast na tome! ;) :) Hvala ... Cmok
2018 08 05