Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

JaZnam , pomoc

Hej ,devojke , kakva su Vasa iskustva sa JaZnam ? Ja imam preko 1000 bodova i presek je bio 31. jula . Pitala sam pre toga i rekli su mi da automatski salju email sa nagradnim katalogom svima koji imaju najmanje 1000 bodova . Ja jos nisam dobila taj email . Je li to normalno da se ceka koji dan ili su mene prevideli ? :(
2018 08 05
Meni su za 2.000 bodova navodno poslali odabrani vaučer za Lily, koji nikada nije stigao.
2018 08 05
Tek danas sam odradila registraciju na jaznam, tako da cekam da vidim kako ce se odvijati saradnja, sajt im je po mom misljenju sturo odradjen, skoro nikakvih informacija i vizuelno neprimamljivo,ali rekoh da pokusam pa javljam utiske i razvoj situacije :/
2018 08 05
U proslom kvartalu sam prvo cekala prijavu, pa su rekli do kraja juna salju, cekala jos tih mesec dana, krajem juna im pustila mail da jos nista nije stiglo... rekli su da kasne pa salju u narednih 15 dana. Rekla sam im da idem na put i da ne salju jer nema ko da preuzme. Ipak su poslali... javili su mailom da su poslala ali 2 dana kasnije, a smsom 4 dana kasnije. Posaljem im mail i kazem da nisu na vreme obavestili o slanju i poslali uz veliko kasnjenje iako sam im rekla da necu biti tu. Kad sam se vratila rekla sam im da posalju opet. Poslali bez obavestenja ali sam taj put ipak bila kod kuce. Plus 1000 sam sakupljama mozda godinu dana :) Sve to za 1000 rsd :D da nije smesno bilo bi tuzno.
2018 08 05
Prethodna 2x sam isto sakupila za 1000 i tada je sve bilo ok. Ali sada im se izgleda povecao broj ispitanika pa se pogubili. Ovaj put previse cimanja i vremena za 1000 rsd. Da barem ima mnogo vise anketa sve bi brze islo. Ovako povecao se broj ispitanika a ankete mozda jos vise proredile ili rasporedile na veci broj ljudi.
2018 08 05