Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

I tako on mene pita...

pitanje od MigoRondovic , pre 1 sati ja samo da pitam, nosis li ti tange? :) Aj kao necu mu se naj***** majke odmah, nego vidite sto cete s njim. [:isfrustriran]
2013 08 12
[:smejati] [:smejati] [:smejuljiti]
2013 08 12
Strasno [:sokiran] to treba blokirati
2013 08 12
Hahahah pa lepo je pitao [:smejati] Salim se blokirajte ga manijak -.-
2013 08 12
bas je vickast [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati]
2013 08 12
A sta, blokiraju ga i on napravi novi profil i opet ganja ljude...Bolje da mu ostavis u komentarima - MANIJAK [:smejati]
2013 08 12
Mislim da je najboje oruzje da ga IGNORISEMO. Prijavimo ga, oni ga blokiraju, ali ne pricamo o njemu, ne otvaramo teme i ne komentarisemo, ako i napravi neku temu niko ne pise u njoj, ma sta god rekao i koga god vredjao... Dosadice mu i valjda cemo ga se otarasiti... P.S. Razumem sto si otvorila temu. nego da i tebe ne banuju za psovanje. Ne bi trebalo, ali nikada se ne zna. Obrisi bolje psovku. Nije vredan toga.
2013 08 12
Ja bi mu napisala "postoji samo jedan nacin da proveris duso" i u mojoj bolesnoj glavi bi ugovorila da se nadjemo i ne bi se pojavila, da ceka jadnik [:smejati]
2013 08 12
Uh, više su mi ti PAĆENICI dosadili. Devojke, njih najviše nervira kad ih ignorišemo. [:uplasen] [:isfrustriran] [:besan] [:vrtoglav]
2013 08 12
[:vrtoglav] Ma dosadili vise ... [:vrtoglav]
2013 08 12
Kuliram ga ja nego ja to zbog vas da znate. [:smejati] [:smejati] [:smejati] [:smejati]
2013 08 12
ugovoris mu mesto da dodje da proveri pa onda lepo posaljes muza ili neku grdosinu sa propratnom opremom pa da mu ga skrati [:smejati]
2013 08 12
Hahaha! Muza nemam, a sad nisam u Srbiji inace bih mu namjestila neke grobare ili delije :D
2013 08 13