Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Zasto ako je cena niska clanice misle da je felericno i da nesto nije u redu?

Uz svaku stvar napišem detaljan opis. Ako nešto nije u redu, to naglasim, pokažem i opisom i fotografijom. Nema skrivenih mana. A cene su niske - nisam preprodavac, ne trgujem da zaradim; jednostavno želim da se rešim stvari koje meni stoje, a neko može da ih koristi. Nisam pristalica manira: stavi višu cenu, pa odobravaj popust, već mislim i o tome da na moju cenu kupac treba da plati i poštarinu. Gledam da ukupna cena za kupca ima smisla. Ko je kupovao od mene, to zna - i navrati na profil ponovo. A da je sada zatišje na sajtu - jeste. Letnja garderoba je svuda na velikim sezonskim sniženjima, a zimsku po ovim vrućinama - nikom na pamet ne pada da gleda. Al' se ja raspisah... stajem 😀😁
2018 08 23
> IvanaS__: > > Pogotovo kod brendiranih stvari. Sto veca cena, uglavnom misle boljji je kvalitet i vrednija je stvar.... Prosto i jednostavno. Tako je u prodavnicama, samim tim i ovde bi trebalo biti, ili bar nama nasa podsvest tako govori. :) Cim je nesto jeftino mozak nam salje informaciju da nije kvalitetno i to je to. Obavezno navesti uz opis robe sa malom cenom “NEMA OSTECENJA”.
2018 08 23
Ja cu morati definitivno da ubacim kod predmeta recenicu NEMA OSTECENJA jer mozda ce tako clanicama odmah biti jasno da predmet nema mane ,felere i slicno
2018 08 24
Takodje, spustila sam cene maksimalno samo da bih sto pre prodala stvari i naravno napravila mesta za nove. :D
2018 08 31
1 2