Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ja zelim ili

Na zelim uvek odgovaram porukom u stilu: Dobar dan, da li imate nekih pitanja u vezi predmeta? Ili ukoliko ste sigurni da zelite da kupite, ostavite podatke za slanje. Nakon sto mi je jedna clanica poslala to "zelim" za vise artikla i takve moje poruke, dobila sam odgovor-Ne zelim,na letovanju sam,nisam u Srbiji. :')
2018 09 17
Mnogi traze to "obuci da vidim kako stoji,da li mi je taman ..." sto je bas bezveze ,mnogo nas prodaje jer nam je malo i kad ne posaljes sliku odustanu od kupovine.
2018 09 17
Deco , poenta teme nije da takve poruke stizu , stizale su uvek . Samo sam htela da pitam da li je to i vama ovih dana ucestalo bas , po nekoliko puta dnevno . To mi je cudno .
2018 09 17
Neka mi je poslala samo to zelim za neki teksas bolero i umesto da sam usla u profil da vidim ko mi se javio ja napisem " da li ste hteli nesto da me pitate" ... napisala mi je kako zeli da kupi da li moze da se nosi kao velicina S ako nije problem da slikam na meni da vidi ... I ja udjem na profil i vidim da nema ni jednog predmeta,nikakvog utiska ama bas nista. Napisem ja da nije problem,placanje ide unapred (jer sam posumnjala da nesto nije u redu) ako joj odgovara saljem slike,da bi mi nakon toga rekla placanje nije problem samo kazite kako. Obucem ja bolero koji mi je mali ali ajd slikam se posaljem ,ona se naravno nikad nije ni javila... Sigurna sam da nije u pitanju velicina nego neko ko voli da zajebava ljude.
2018 09 17
E bas zato bih ja uvela negativne ocene za takve clanice. Pa kad se udje na profil i vidi da je tako "smarala" 15 clanica, a potom nestala, ni ne odgovarati na poruku.
2018 09 17
I meni su sinoc dve clanice poslale zelim....i vise se nejavljaju
2018 09 17
> TatCat: > Sad smo otisli na drugu stranu , na te vaspitno zapustene . Ja sam htela da pitam je li vama ovo ovih dana bas cesto , nekoliko puta dnevno ? Pomislila sam da je nesto do sajta ili da je mnogo novih clanica stiglo .... Imam isti problem,pomislila žele,ah,šta je sve želim...;) Poslednji upit,je bez konkretnog klika,devojka želi parfem,i kraj priči.(pojma nemam koji,možda daj šta mi das) Jedno su želje,drugo mogućnosti, od sada pa nadalje,tako cu odgovorati;),za svaki klik želim,a bez daljeg javljanja:)
2018 09 17
> TatCat: > Sad smo otisli na drugu stranu , na te vaspitno zapustene . Ja sam htela da pitam je li vama ovo ovih dana bas cesto , nekoliko puta dnevno ? Pomislila sam da je nesto do sajta ili da je mnogo novih clanica stiglo .... Imam isti problem,pomislila žele,ah,šta je sve želim...;) Poslednji upit,je bez konkretnog klika,devojka želi parfem,i kraj priči.(pojma nemam koji,možda daj šta mi das) Jedno su želje,drugo mogućnosti, od sada pa nadalje,tako cu odgovorati;),za svaki klik želim,a bez daljeg javljanja:)
2018 09 17
2018 09 17
Nego,posumnjala sam da je sajt hakovan,kada je nestala lista sa prevarantima,i da se sada neko igra..Cak otvarajući profile,nove, jer ih ima previše sa nula saradnji,a ovamo,želim,pljusti kao kiša....Mozda gresim.Hvala Bogu ne prodajem odeću,siznula bih skroz,probaj,meri,slikaj iz ovog ugla,onog, drži santimatar kao snajderka,po celi dan da bi neko ispario bez pardona. Zaista, ljudi moji za negativnu,jer meni to spada u kategoriju"zaj.....te" "šta se przis".....Kako drugačije...
2018 09 17
> TatCat: > Deco , poenta teme nije da takve poruke stizu , stizale su uvek . Samo sam htela da pitam da li je to i vama ovih dana ucestalo bas , po nekoliko puta dnevno . To mi je cudno . Hahaha... Ali mi volimo da se raspišemo o svojim mukama. Ne, meni nije učestalo ovih dana.
2018 09 18
I meni se to cesto desava,mislim da devojke gledaju predmet,pa slicajno kliknu ZELIM...🤔 Ranije stavim 3 upitnika kao odgovor,ali povratne informacije nema🤣🤣🤣🤣
2018 09 18
> NinaKg: > > TatCat: > > Deco , poenta teme nije da takve poruke stizu , stizale su uvek . Samo sam htela da pitam da li je to i vama ovih dana ucestalo bas , po nekoliko puta dnevno . To mi je cudno . > Hahaha... Ali mi volimo da se raspišemo o svojim mukama. > Ne, meni nije učestalo ovih dana. :D :D :D :D :D Muke, mukice.. Dobila sam "želim..." bez ikakvog pitanja/javljanja više, nekoliko puta u zadnjih sedam dana, ali sve od članica koje imaju po jedan ili nijedan utisak, pa računam da ne znaju kako sajt radi. A imala sam i odlično pitanje od jedne članice: Šta mislite hoće li mi odgovarati? (farmerke su bile u pitanju) :P :P x-)
2018 09 19
Evo i ja dobila prekljuce "zelim" i ostasmo samo na zeljama,nema odgovora...
2018 09 23
1 2 3