Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gde nestade...

> Debela_devojka: > Ahahhahahahaha, dotle još nismo došli, ali slobodno se pridruži, razmotrićemo i tu konstataciju XD Nema me malo na forumu, propustim burne teme, bas bedak :,D
2018 09 22
Ja sam jednom prilikom kupila cizme od jedne clanice ovde, paket je smrdeo toliko da sam se pitala u trenutku kako sebi neko dozvoli da posalje nesto toliko smrdljivo. Medjutim, ono sto meni kao nepusacu smrdi, njoj verovatno lepo mirise. Vremenom je miris "popustio", a ja sam nosila te fantasticne cizme. Naravno da bih opet kupila od nje. Garderoba se lako opere, sa obucom je malo teze, ali i to kad izvetri, pada u zaborav miris duvanskog dima, znam samo da sam malo platila, a puno dobila za te pare, sto je cool. :')
2018 09 22
Upravo smo o tome i komentarisali, jer devojka, kao nepušač, oseća duvanski dim i kada je stvar oprana i kaže da nikada ne može potpuno da se ukloni miris duvana. Mislim da mi kao pušači nemamo više toliko izoštreno čulo mirisa, jer ja kad operem stvar, ne osećam ništa, osim.omekšivača ili praška, ako mi se desi da mi je omekšivač nestao, ali ona kao nepušač možda i može osetiti i posle pranja.. šta znam, stvarno nisam nikada razmišljala o tome. Nosić mi je naviknut na taj čarobni miris XD
2018 09 22
> Monika993: > Ja sam jednom prilikom kupila cizme od jedne clanice ovde, paket je smrdeo toliko da sam se pitala u trenutku kako sebi neko dozvoli da posalje nesto toliko smrdljivo. Medjutim, ono sto meni kao nepusacu smrdi, njoj verovatno lepo mirise. Vremenom je miris "popustio", a ja sam nosila te fantasticne cizme. Naravno da bih opet kupila od nje. Garderoba se lako opere, sa obucom je malo teze, ali i to kad izvetri, pada u zaborav miris duvanskog dima, znam samo da sam malo platila, a puno dobila za te pare, sto je cool. :') A brate, realno, ljudi koji skitaju puno, iako su nepušači, često smrduckaju na duvan :D kafić, klub, autobuska stanica.. šta da vam kažem, tako vam je, kako vam je :D
2018 09 22
:') :') :') :') :') :') :') :')
2018 09 22
> Debela_devojka: > Upravo smo o tome i komentarisali, jer devojka, kao nepušač, oseća duvanski dim i kada je stvar oprana i kaže da nikada ne može potpuno da se ukloni miris duvana. Mislim da mi kao pušači nemamo više toliko izoštreno čulo mirisa, jer ja kad operem stvar, ne osećam ništa, osim.omekšivača ili praška, ako mi se desi da mi je omekšivač nestao, ali ona kao nepušač možda i može osetiti i posle pranja.. šta znam, stvarno nisam nikada razmišljala o tome. Nosić mi je naviknut na taj čarobni miris XD A sto se ja slatko nasmejem kad pise Debela_devojka 😀😀😘🙋😄 I potpuno se slazem ☺
2018 09 22
> Debela_devojka: > Upravo smo o tome i komentarisali, jer devojka, kao nepušač, oseća duvanski dim i kada je stvar oprana i kaže da nikada ne može potpuno da se ukloni miris duvana. Mislim da mi kao pušači nemamo više toliko izoštreno čulo mirisa, jer ja kad operem stvar, ne osećam ništa, osim.omekšivača ili praška, ako mi se desi da mi je omekšivač nestao, ali ona kao nepušač možda i može osetiti i posle pranja.. šta znam, stvarno nisam nikada razmišljala o tome. Nosić mi je naviknut na taj čarobni miris XD Ahahah jeste da malo oguglas vremenom ali to sto nesto ,,smrducka,, je kao- stvar je oprana u skorije vreme ali jbg ipak se pusi i to je verujem svima okej (kupis nesto polovno, za jeftine pare- dodas malo sapuna i vode i sta te briga). Ali sam mislia na ono sto bas zaudara...Ne znam da li ste imale iskustva ali ja jesam. Stvar sam prala 4 puta i tek onda je mirisala normalno, cak ni ne preterujem. zapitam se jesu li pusili i duvali u tu stvar pa zavezali u plasticnu kesu da mi ceo dozviljaj priuste kad otvorim paket ili kako... Ne znam ni kako uspe toliko da se usmrdi stvar. Ili kada kupim neku ne-modernu stvar (posto volim otkacene bakin ormar stvari) i onda onaj miris vlage... Ne znam sta mi je draze.
2018 09 22
Moramo da opravdamo 500 godina okupacije pod Turcima :') ...Moj cale mrzi duvanski dim,nepusac naravno i za svaki kasalj koji ga potkaci optuzi pusace,koji su ga otrovali ,:) ,:)
2018 09 22
Meni je na ovom sajtu bitno samo da je ispostovan opis....Ostalo mi bas ne smeta,perem po nekoliko puta ili luftiram ,:)
2018 09 22
😊
2018 09 22
1 2