Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako poboljšati prodaju?

Dani80 ,ja nikada nisam koristila promocije ,to je bacanje novca , niko to ne gleda . Napravite koji utisak i strpljenje . Srecno :")
2018 09 27
Ne bih bas rekla da niko ne gleda promocije, ja sam vecinu svojih predmeta prodala zahvaljujuci promociji, a i ja prva kao kupac gledam promocije skoro svaki dan. Naravno sad cekamo da prorade. Takodje obnova oglasa, dobre fotografije na dnevnom svetlu, cista pozadina, ispeglane stvari i sto vise licnih fotografija kao sto je clanica rekla, uz detaljan opis naravno.
2018 09 27
I ja mislim da promocije imaju pozitivan efekat. Vise ljudi vidi artikal. Mozda da prodajete na vise mesta? Ranije sam to praktikovala, kad budem imala vremena opet cu.
2018 09 27
> TatCat: > Dani80 ,ja nikada nisam koristila promocije ,to je bacanje novca , niko to ne gleda . Napravite koji utisak i strpljenje . Srecno :") hvala na savetu :)
2018 09 27
> rennecatlady: > Ne bih bas rekla da niko ne gleda promocije, ja sam vecinu svojih predmeta prodala zahvaljujuci promociji, a i ja prva kao kupac gledam promocije skoro svaki dan. Naravno sad cekamo da prorade. Takodje obnova oglasa, dobre fotografije na dnevnom svetlu, cista pozadina, ispeglane stvari i sto vise licnih fotografija kao sto je clanica rekla, uz detaljan opis naravno. da li to znaci da opcija za promocije samo trenutno ne radi i da je radila ranije?
2018 09 27
> Dani80: > > rennecatlady: > > Ne bih bas rekla da niko ne gleda promocije, ja sam vecinu svojih predmeta prodala zahvaljujuci promociji, a i ja prva kao kupac gledam promocije skoro svaki dan. Naravno sad cekamo da prorade. Takodje obnova oglasa, dobre fotografije na dnevnom svetlu, cista pozadina, ispeglane stvari i sto vise licnih fotografija kao sto je clanica rekla, uz detaljan opis naravno. > da li to znaci da opcija za promocije samo trenutno ne radi i da je radila ranije? Radila je najnormalnije do pre desetak dana, od tad ne funkcionise, cekamo da se problem resi.
2018 09 27
Obnovila sam juce par oglasa, odmah dobijala poruke za predmete koji mi stoje pola godine na profilu, u statistici broj pregleda se povecao za 300 %. Mozda nesto i prodam x-) x-) x-) x-) A sto se tice promocije, uvek sam upisivala pre ukljucivanja broj ljudi koji su ga stavili u omiljeni i broj pregleda i dosta je uticalo na to da se on sam primeti, vecim delom proda. Ali, bas retko to uplatim i to kad dopunim novcanik zbog vip usluge.
2018 09 27
> TatCat: > Ne postoji opcija za obnavljanje oglasa . Obrises i postavis ponovo . Ne znam da li to narocito deluje ,a time gube iz vida taj predmet clanice koje su ga stavile u omiljene . da, na to sam i mislila. A sto se tice clanica koje taj predmet imaju u omiljenim predmetima. ja nekako smatram da ako do tada nisu kupile, da nece ni tada. pa bolje obnoviti, i dobiti odmah potencijalne kupce. :*
2018 09 29
akobasmoram , susta istina , vecinu stvari prodam pre nego sto je ikom u omiljenim . One stvari sto samo stavljaju u omiljene se vuku mesecima na profilu .
2018 09 29
> TatCat: > akobasmoram , susta istina , vecinu stvari prodam pre nego sto je ikom u omiljenim . One stvari sto samo stavljaju u omiljene se vuku mesecima na profilu . Pa bukvalnoo :D Upravo to. NA to sam i mislila.. :D
2018 09 30
Isto mislim sa obnavljanjem oglasa,meni je tako krenulo...pisala sam.na slicnu temu i mislim da ne trebate potcenjivati svoje krpice i snizavati cene(ima onih koji nisu realni)ali ako nike patike u radnji kostaju 10.000 i vi ih obuli par puta logicno je da cete prodati upola.cene pa ne mozete ih prodati za 1500 din a clanice koje traze te patike sigurno znaju koja im je cena u radnji...ne mogu ocekivati da ce ih naci za 1000 din ako razumete sta hocu da kazem...to je moje misljenje
2018 10 02
Korektan odnos, ispeglane stvari, obnova oglasa, sve to dovodi do boljeg utiska. Još ako vas neko zaprati plus dobri utisci, to je pravi put do prodaje. Po meni, slike sa neta su no-no. Kada vidim tako nešto, pogotovo ako je prva slika, kada pogledam sledeće stvarne slike predmeta, uvek se čine katastrofa i fotke i predmet. Mislim da članice tako samo smanjuju mogućnost prodaje, osim ako predmet nije isti... Srećna trgovina svima!
2018 10 18
despare , upravo moje misljenje o slikama sa neta . Ja cak ne otvaram oglase sa kolaznom naslovnom slikom .
2018 10 18
Takođe već duži period samo RAZMENE RAZMENE RAZMENE. Imam mnoštvo stvari koje želim odmah da izbacim iz ormana jer mi treba prostora za nove. Ili ukoliko se neka devojka javi u vezi kupovine, kada odgovorim na poruku, ona ne uzvraca posle toga na istu. Takodje duzi period ne mogu da postavljam nove predmete... 😟
2018 10 19
Takođe već duži period samo RAZMENE RAZMENE RAZMENE. Imam mnoštvo stvari koje želim odmah da izbacim iz ormana jer mi treba prostora za nove. Ili ukoliko se neka devojka javi u vezi kupovine, kada odgovorim na poruku, ona ne uzvraca posle toga na istu. Takodje duzi period ne mogu da postavljam nove predmete... 😟
2018 10 19