Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako poboljšati prodaju?

Evo mene opet. Ja resila da poslusam neke od vasih saveta, i sinoc islikala dosta stvari isprobanih, pa dodala u moje vec napravljene oglase. I svi su kako sam ih sacuvala prelazili medju prve. Medjutim jutros ustala da pogledam, nijedan nema sliku koju sam dodala 🤨 Zma li neko nesto od tome? Zasto nema dodatih slika naknadno iako sam sacuvala izmene?
2018 10 20
svejeftino ,kad dodajes nove slike , izbrisi i vec postavljene i dodaj ponovo sve zajedno .Samo tako uspeva . :")
2018 10 20
> TatCat: > svejeftino ,kad dodajes nove slike , izbrisi i vec postavljene i dodaj ponovo sve zajedno .Samo tako uspeva . :") Aha okej hvala 😊
2018 10 21
> akica45: > Korigovanje cena definitivno, moj savet😂😂😂 Takodje i moj! Cim sam spustila cenu za nekih 200 rsd odmah se javila clanica .. i etoo 🙂⭐
2018 11 11
> Dani80: > > TatCat: > > Ne postoji opcija za obnavljanje oglasa . Obrises i postavis ponovo . Ne znam da li to narocito deluje ,a time gube iz vida taj predmet clanice koje su ga stavile u omiljene . > da,zbog toga i pitam ,a vidim ni promociju ne mogu da pokrenem jer nije dostupna opcija dopune novcanika ako sam iz Srbije I ja sam nova, pa me zanima kako funkcionise i cdmu sluzi ta dopuna novcanika? 🤗
2021 11 24
Nema pravila, Ali bukvalno 🌹
2024 04 01
1 2 3