Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Regresoterapija

Da li ima neko ovde iskustva sa regresijom/regresoterapijom? Zanima me preporuka za dobrog terapeuta i poneko iskustvo, ako ima devojaka koje su spremne da podele
2018 10 03
Baš to :)))
2018 10 03
A mene je zaiteresovalo ,zasto te ovo zanima ,:) Opisi ,molim,svoje motive 8-)
2018 10 03
To ćemo pričati face to face :D mada me sve pomalo ezoterično oduvek zanima, taki sam ti ja :D čudak
2018 10 03
:') :') :') :') :')
2018 10 03
Možda u nekim selima po Srbiji :D
2018 10 03
Ovo nije pisano ekavicom , Debela-devojka :o Mada , salu na stranu , literature o ovom sto te zanima mozes naci stare bas puno . U srednjoj skoli smo se po uputstvima iz tih 'psihologija' igrali silaska niz godine ,tako se zvala ta vezbica da bez hipnoze napravis regresiju . Regresoterapija moze biti korisan alat u psihologiji ( najteze je leciti potisnute traume ) ,ali ovaj gore link je cist sarlatanluk ,na ivici ove "obavijesti " .
2018 10 04
Ucila, mada nismo detaljisali. Negde u proslosti je objasnjenje danasnjeg/ih problema, raznoraznih tegoba, ali potreban je vraski dobar psihoterapeut. Ako pronadjes pusti poruku :o Licno mislim da je svako upoznavanje sebe efikasno na duze staze. Plasticno receno treba da pomogne da se pronadje korov, isece u korenu, posadi i neguje nova, bolja, lepsa biljka i tako vise puta, zapravo koliko god je potrebno. Svakako sporohodan proces, ali delotvoran. Baby steps :)
2018 10 04
> Debela_devojka: > Možda u nekim selima po Srbiji :D Teško da u srpskim selima postoje Obavjesti, to bi barem ti trebala znati koja sa oba profila počinješ da brkaš ekavicu i ijekavicu. Najiskrenije, nisam očekivala od tebe da počneš onakvim klinačkim stvarima da se baviš...šta drugo da ti kažem osim da si me baš onako svojski razočarala. Toliko, barem za sada, a za nekada kasnije videćemo već. Bok!
2018 10 04
> LadyBlye: > > Debela_devojka: > > Možda u nekim selima po Srbiji :D > Teško da u srpskim selima postoje Obavjesti, to bi barem ti trebala znati koja sa oba profila počinješ da brkaš ekavicu i ijekavicu. > Najiskrenije, nisam očekivala od tebe da počneš onakvim klinačkim stvarima da se baviš...šta drugo da ti kažem osim da si me baš onako svojski razočarala. Toliko, barem za sada, a za nekada kasnije videćemo već. Bok! Nalupetala si se javno, svaka ti čast. Ne znam šta misliš da postigneš iznošenjem ovakvih gluposti o meni, koje veze nemaju sa istinom. Mislila sam.makar da si me ti upoznala. Ti si ta koja je mene razočarala , samim tim što si uopšte pomislila da sam ja ta koja ima vremena da se zamlaćuje glupostima po sajtu. Dok je ovaj vaš tražio čarape , ja sam sa svojim mužem i detetom, na ekavici, a i na ijekavici, čekala rezultate UZ i zakazivala naredne preglede. Nisam dokona, sva sreća.
2018 10 04
> Marija-Maja: > Ucila, mada nismo detaljisali. > Negde u proslosti je objasnjenje danasnjeg/ih problema, raznoraznih tegoba, ali potreban je vraski dobar psihoterapeut. > Ako pronadjes pusti poruku :o > Licno mislim da je svako upoznavanje sebe efikasno na duze staze. > Plasticno receno treba da pomogne da se pronadje korov, isece u korenu, posadi i neguje nova, bolja, lepsa biljka i tako vise puta, zapravo koliko god je potrebno. > Svakako sporohodan proces, ali delotvoran. > Baby steps :) Cilj mi je da pronađem dobrog terapeuta, jer bih odvela mamu, koja je , inače, vrlo nepoverljiva. Iz nekih tuđih iskustava, čula sam da osobe koje imaju slične probleme kao i moja mama, budu prilično zadovoljne. Neka su i najmanji koraci na svetu, ako nekome pomaže :)
2018 10 04
Prvi put ostavljam komentar na neku od tema, stoga zelim pre svega da vas pozdravim. Procitam ja ponesto od onog sto se pise, i, priznacete, ima tu svega- od korisnih i zanimljivih stvari do pukog naklapanja. Konacno, svi smo razliciti i ja sebi ne dajem za pravo da sudim o ljudima koje ne poznajem. Ne poznajem ni jednu od ucesnica u ovoj temi, ali mi se cini da je interesovanje debele_devojke za regresoterapiju izazvalo nepotrebne "varnice". Tim pre sto su joj zamerke upucene zbog ekavice/ijekavice. Pa dobro, napisala je za OBAVIJEST da to moze u nekom selu u Srbiji... sigurna sam da nista lose nije mislila. Mogla je napisati i u Bosni, i u Hrvatskoj. Bez namere da bilo koga uvredi. Mozda joj je ijekavica bliska kao i ekvica. To je sitnica u odnosu na bezbroj polupismenih komentara. Sustina je da ona, zasigurno, ne trazi vracare i bele magove. Ima svoje razloge, da li su potreba ili interesovanje, nije na nama da cenimo. Mozemo se odazvati ili ne, svako po svom nahodjenju. Sto se postavljene teme tice, na pravom je mestu- klubovi, sastanci istomisljenika, samo je pitala da li neko ima iskustva s tim.
2018 10 05
Hvala što si se javila i dobrodošla u klub :)
2018 10 05
Nema veze sa temom,ali cisto da se upoznate i sa gospodom Cudacima i Prevarantima A sto se regresije tice,pogledajte na youtube sta ima
2018 10 06
> Debela_devojka: > Hvala što si se javila i dobrodošla u klub :) Odmah se setih Severinine pesme,....😂
2018 10 06
1 2