Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Protiv Spottera

Podrska za Spottera i od mene. Brojimo prevarante koji se sami javljaju.
2018 10 08
Hahahahah! Spotter 10 negativnih, kako li smo dovde dosli?! Gledam negativne, svuda pise katastrofa, i, kako sam najstrasnije brzopleta, odmah pocinjem da razmisljam o tome kako ova KATASTROFA moze da da toliko negativnih, pa tek onda bolje zagledam i vidim 16000 razlicitih profila. Brate slatki, kako li je ne mrzi da pravi tolike naloge? Ima li mozga i osecaja za pravdu? A-ha, to je retoricko pitanje, ocigledno da nema. Spotteru, podrska bezgranicna!
2018 10 08
MinaMasa , i ja to htela da pitam dok nisam bolje pogledala :') :')
2018 10 08
TatCat, bolje da nismo dobro pogledale, bar bismo zivele u blazenom neznanju :D Sto bi rekle babe iz ulice, daleko bilo :D
2018 10 08
Pitanje za Spotter, mozda nije za ovu temu,ali... Da li bi mogao ovaj sajt da uvede opciju da se pri registraciji novih clanova, a i nas starih, zasto da ne, trazi scan licne karte? Mislim da bi to umnogome pomoglo rad sajta i bilo bi manje prevaranata. Samo pitam😊
2018 10 08
> irenasara: > Pitanje za Spotter, mozda nije za ovu temu,ali... > Da li bi mogao ovaj sajt da uvede opciju da se pri registraciji novih clanova, a i nas starih, zasto da ne, trazi scan licne karte? > Mislim da bi to umnogome pomoglo rad sajta i bilo bi manje prevaranata. Samo pitam😊 Postovanje Znam ,i ja bih zelela tu opciju ali jednostavno za sada jos se nista ne zna .Kada dobijemo novog admina tada cemo znati blize informacije ,ja se iskreno nadam . Hvala za ovo pitanje Spotter
2018 10 08
Dokon um djavolje igraliste ;) Podrska Spotteru 8-)
2018 10 08
Ja zadnja dva dana tesko ulazim na sajt jer bas baguje. Al kako god podrska za Spotter i od mene !!!
2018 10 08
Koliko moraš imati slobodnog vremena za ovako nešto....
2018 10 08
PODRSKA VELIKA!!!
2018 10 09
Ovo se i ja pitam 😂😂😂😂 > NSZvončica: > Koliko moraš imati slobodnog vremena za ovako nešto....
2018 10 09
Podrska za Spottera! :)
2018 10 09
Kao i do sada- podrška za Spotter i od mene, naravno.
2018 10 09
Samo mi nije jasno odakle im vremena za to :/ hajde ljudi da se sajt dovede u red! Ja bih volela aplikaciju da imam 😊 posto mi je ovo presporo i poruke uopste ne mogu citati!
2018 10 09
Podrska i od mene!!!
2018 10 09