Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Protiv Spottera

OMG!!! Nema me par dana i sad čitam šta se dešava 😮 Nemam komentar zaista! Jasno je kao dan da prevaranti počinju da paniče. Bliži im se 🤭...
2018 10 10
Primetila sam taj znak upitnika danas, samo neka krene na bolje to je bitno ;) :)
2018 10 10
Podrška SPOTTER!!!!!❤ Prevaranti dole👎
2018 10 10
Na sajtu sam dugo ali...ne pišem nikada bukvalno ništa ..kupim ili po nešto prodam...ali da je sajt u haosu tačno je...ne znam ko je Spotter ali verujem većini devojaka..pa podrška i od mene.. !..imam jednu jedinu negativnu ocenu i to od strane lopova i lazljivice koja nije uspela da me prevari kao druge...nadam se da će novi admin brisati takve negativne ocene od strane prevaranata! Puno pozdrava za sve devojke.. Pozdrav 😘😍
2018 10 10
Ti negativni utisci su smejurija, i uopste se ne treba obazirati na to. Inace, kada cemo znati ko je novi admin? Da li je peticija uopste uzeta u obzir? Ako neko ima te informacije 😊
2018 10 10
Je l to imamo nove stikere ili se meni cini ?! 🙈🙈🙈🙈🎀💖
2018 10 10
Sad je i admin krenuo protiv mene ,obrisavsi mi 54 pozitivna utiska dobijenih kao podrska ovome sto radim .. Hvala mu na tome ...Da li greskom ili ne ...to mu nije trebalo . Toliko od mene . I dalje cu pomagati postenim clanicama ,ostale neka me se klone .
2018 10 17
Videh sada kada sam ušla na sajt da su svi utisci kod Spotter obrisani, kako negativni tako i svi oni pozitivni utisci koji su svi bili napisani od strane članica koje podržavaju nesebično i pravedno zalaganje za sve ono dobro što Spotter radi za nas i ovaj sajt. Da se ne lažemo, da nije Spotter i da se čekalo na admina (ranije) mnogi koji se bave prevarama nebi ni bili razotkriveni "na vreme", tako da brisanje pozitivnih utisaka kod nje apsolutno nije nikako uredu. Takođe, vidim da joj utisci O drugima nisu obrisani, pa sada ne znam iz kog razlogsma svi utisci podrške i zahvalnosti jesu...nije logiĉno. Takođe, sinoć mi se požalila jedna divna članica odavde da su joj dva pozitivna utisa obrisana. Ne, nije u pitanju članica sa dupliranim pozitivnim utiscima, već jedna izuzetno fer i korektna članica koja je već oko pet godina na ovom sajtu. Šta se to dešava sa utiscima i iz kog razloga tačno "nestaju" trebalo bi da onaj ko ih briše malo to i pojasni, zar ne?
2018 10 18
Ovde niko nista ne pojasnjava niti objasnjava Lady ..sve ide onako tajno ,pod velom ..mi samo vidimo rezultate i to uglavnom negativne jer pozitivno ne znam kada se poslednji put dogodilo na ovom sajtu .
2018 10 18
Eehhhh... Spotter, šta reći nakon brisanja kompletno svih pozitivnih utisaka bez ikakvog osnova i razloga..??? :o
2018 10 18
Meni i dalje nije jasno sta se desava. Gde je jucerasnja tema od TatCat? Imamo li novog admina ili se stari aktivirao? Brisu se vrv dupli utisci.
2018 10 18
Meni nije jasno zasto se brisu sve teme koje imaju veze sa novim adminom? Za utiske nisam znala, ne mogu da pohvatam, samo naidjem na poneki komentar pa slazem kockice. Sta se bre desava sa ovim sajtom? Dovoljno nam je Vucicevog medijskog mraka valjda 😆
2018 10 18
> MlleSanja: > Meni i dalje nije jasno sta se desava. Gde je jucerasnja tema od TatCat? Imamo li novog admina ili se stari aktivirao? Brisu se vrv dupli utisci. Kakvi dupli utisci sta pricas ti ?
2018 10 18
> Spotter: > > MlleSanja: > > Meni i dalje nije jasno sta se desava. Gde je jucerasnja tema od TatCat? Imamo li novog admina ili se stari aktivirao? Brisu se vrv dupli utisci. > Kakvi dupli utisci sta pricas ti ? Neko se zalio da su mu obrisani pozitivni utisci. Verujem da ima jos clanica osim one o kojoj ima tema a koje ostavljaju duple utiske jedne drugima.
2018 10 18
@MileSanja : To je nesto drugo ,to i treba da se brise . Ja sam se zalila na 54 obrisana pozitivna . Sto se tice admina pretpostavljam da se stari malo aktivirao da nam zamaze oci ..Vidim da ga opet nema ceo dan od juce .
2018 10 19