Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodato, prodato, peodato

Zasto ako zasto clanice drze prodate stvari na profilu, nemam volje da gledam stvarno
2018 10 10
Ja uvek drzim u prodato dok nestigne do kupca onda odmax brisem..Neznam dali je greska,ali uvek tako radim☺
2018 10 10
Nije nikako greška držati prodati predmet na profilu dok kupac ne javi da je paket stigao i da li je sve uredu. Nakon toga i ja brišem prodate predmete. Ima onih koje ostavljaju prodate predmete na profilima, što je lično meni jako nepregledno.
2018 10 10
Takodje ostavljam prodato dok ne stigne do kupca....Takodje stavljam prodato kada sam sigurna da ce clanica kupiti , pa dok se realizuje kupoprodaja,da ne bih dobijala pitanja ' vidim da je rezz ali ako odustane...'...Zar nije bolje oznaciti prodato nego rezz, da ni clanice ne gube vreme, jer neko i ne obrazi paznju na "rezz" ...
2018 10 10
> sladja014: > Ja uvek drzim u prodato dok nestigne do kupca onda odmax brisem..Neznam dali je greska,ali uvek tako radim☺ Takodje.
2018 10 10
Označavam kao prodato čim se dogovorim o kupovini/prodaji i predmet spakujem za slanje. Tako označen predmet držim dok se članica ne javi da je predmet primila i da je sve ok. Onda prodato brišem. Dosta predmeta sam poklonila i oni su isto izbrisani.
2018 10 10
Ma ok je drzati kratak period, ali ova clanica nedeljama drzi i bas iritira.
2018 10 10
Ko o cemu, baba o ustipcima, a ja o reklamama.. :) Ja mislim da je i to nacin reklame, u fazonu: "vidite sta sam ja sve prodala"..
2018 10 10
Slazem se, ali se desavalo da nekad danima ne moze da obrise predmet koji je prodat
2018 10 10
Slazem se sa Oleoleeee . Ja ostavim dok se kupac ne javi da je zadovoljan , da ne bih imala neki problem . Istina , meni se desilo juce da sam pola sata pokusavala da izbrisem dva prodata artikla ... Ali to je retko . Obicno drze , eto ,tako ,da se vidi kako roba ide , kao jos malo pa nestalo x-) x-)
2018 10 10
Oleloleeee je sve objasnila u jednoj recenici :D Po mom misljenju je to bespotrebno zatrpavanje sopstvenog profila + otezava pretragu predmeta jer nema samo prodatih predmeta, tu su i neaktivni i haljinice iz 2016 i sl. ,:)
2018 10 11
Ili je to što Oleloleeee kaže, ili drže prodate predmete kako bi im profil bio "popunjen" verovatno u nedostatku ubacivanja novih stvari. Ja brišem kao što već i napisah kada članice jave da je paket stigao, ali ima onih koje jednostavno vole da im je profil "pun" pa neka je to prebukirano i nepregledno, ali bitno da je "pun"... :D :D
2018 10 11
Zdravo! Nova sam na sajtu, kazite mi, molim vas, kako i gde da oznacim da je predmet prodat? Kada to napisem umesto cene ne dozvoljava mi da ga tako sacuvam. Veliki pozdrav i hvala!!!
2019 02 06
> Petraport: > Zdravo! Nova sam na sajtu, kazite mi, molim vas, kako i gde da oznacim da je predmet prodat? Kada to napisem umesto cene ne dozvoljava mi da ga tako sacuvam. > Veliki pozdrav i hvala!!! Poštovanje. Imate kod svakog predmeta na profilu u desnom uglu dole oznaku " € ", tu samo kliknite i umesto cene pojaviće se PRODATO.
2019 02 06