Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Moda na ulici

Devojke veoma prijatno sam iznenadjena. Sad sam setala Bulevarom. Devojke su skockane,neverovatno. Nikada se zensko nije bolje oblacilo. To su ekstra stvari,uklopljene boje,prilagodjene,razliciti stilovi. Dok nisam radila na krpicama nisam na to obracala paznju,a sad mi sve zapada za oko. Ovo je izvestaj sa Bg ulica😀 Kakvo je stanje u vasem gradu?
2018 10 13
Ja sam iz Kragujevca i generalno su devojke vise sredjene , ali sve lice jedna na drugu. Vise volim da vidim nesto drugacije, neki drugi stil, ali i toga ima danas vise nego do pre jedno 2-3 god
2018 10 13
Sredjene da, malo copy-paste, ali ne moze se reci da nema originalno i stilski super skockanih devojaka. Zapravo, ima super cica, odlicno obucenih. Meni je debakl kad neko misli da ima stila, a zapravo ga nema, pa ili je obucen sklepano, ili ne ume da iznese to sto je zamislio ili figura ne prati kroj garderobe. Nekad zene istaknu nedostatke umesto da bude suprotno. Ono sto ne volim da vidim je fejk bilo koje vrste... posebno torbe, naocare ili obuca... uvek mi je bolja varijanta no name, nego fejk.
2018 10 13
Slazem se sa Selenom , lepo ,ali prilicno uniformisano . Sto se tice odece i obuce ,prihvatljivo i tako uniformisano ,ali sminka , frizure , tu je uniformisanost tragicna : obrve kao iz turskih serija , izravnjana kosa , siske ... neki istocnoevropski sindrom vec nekoliko godina .
2018 10 13
" O ukusima ne treba raspravljati..." Tako da se ogradim, odmah.... Ne dopada mi se nimalo ovo što vidjam na ulicama. Sve devojke su obučene, skoro, pa isto. Jesu doterane, nokti, frizure i tako to...ali sve na isti način. Odeća se takodje nosi na isti način. Uparuju se isti odevni komadi u istim bojama sa istim torbicama...?! Retko, ali baš retko, naletim na devojku ili ženu koja obuče isto to ali ostavi neki svoj lični pečat...haljinu obuče kao tuniku, skinny pantalone 2-3 broja veće ali ume to da iznese... belu svilenu košulju sa dobrim farmerkama, slučajno upasanu samo sa jedne strane... A najredje srećem osobe koje baš imaju poseban, jedinstven, neobičan i prevashodno SVOJ STIL. Ono kada pomislite: " Kako se setila da upari ovo sa ovim, ili, nisam imala pojma da ove dve boje tako dobro idu jedna uz drugu...." Mislim da moda nije ono što je moderno već ono u čemu se ja osećam prijatno, opušteno i lepo.... da, lepo i lepa sam sama sebi... za druge me je baš briga...
2018 10 13
U modi se koristi italijanski izraz 'sprezzatura ' . To nedostaje nasim devojkama/zenama . Ti je smisljena 'neurednost' . Tj. potruditi se maksimalno oko izgleda , onda dodati neki detalj (ovo sto Emushka rece 'kosulja upasana samo sa jedne strane )koji ce ostaviti utisak kao da se niste trudili ... Pogresno zakopcan kaputic , 'neodgovarajuca' esarpa , nezapertlane cipelice , razbarusenost ... elem ,ta sprezzatura je bas umetnost <3
2018 10 13
Jeste ,Emushka ,sprezzatura je ono sto nas cini individuom ,a ne lutko iz izloga koja se ocajnicki trudi . Meni licno je no-no i ovo sto je pomenula MikiKE , sve sto je fake : Odeca , torbe , nokti ... No-no su mi i stvari za teretanu i sl. na ulici , no-no su mi fluoroscentne boje ... Te zute carape kradem <3
2018 10 13
Potpisujem sve,ali jedino sto pored uniforme mi vise bode oci su preterani silikoni u gornjoj usni,peglana kosa i male "pazarske markirane" tasnice uz sportske patike,to ne varim....e da i debele obrve😰😰😰😰😰
2018 10 13
Taj licni pecat najcesce vidjam kod studentkinja (mada je vecina uniformisana). Siroke kosulje u kombinaciji sa dubokim strukom, lepe carape uz suknje, suknje uz kosulje, razbarusene kose... Dobro, mozda i nisu studentkinje, ali ja zamisljam da jesu. Meni najvise smetaju obrve. Zivim u gradu u kojem svi imaju iste obrve. Inace ovde je vecina zena uniformisana, nemastovita, kao neka roba na traci.
2018 10 14
Kada izadjem na ulicu vecina ih je kao iz fabrike,iste frizure,majce,sminka....Stajling uglavnom isti i dosadan...Stvarno, ali stvarno retko vidim neku devojku ili zenu,koja je posebna i koja ume dobro da iznese odredjeni stajling
2018 10 14
I nacin na koji nesto nosimo . Emushka rece : "Mada, kada smo sigurne u sebe i hodamo u nekim svojim mislima a ne razmišljajući o tome ko i da li nas gleda, valjda je to - to.... " Upravo tako , vidis sve OK , sve u redu ,ali ona sva ukocena , satro nadmena , neprirodna , u Sarajevu se za takve govorilo :Uplasila se sama od sebe <3 Onda izgleda kao da te krpice nose nju ,a ne ona njih .
2018 10 14
U mome gradu kao i uvek... Pre cu da vidim dobro skockanu tetku nego mladu devojku, no, tema mi je legla kao kec na 10. Bas veceras pricam seki kako sam nakon 100 god. tu, u Nisu videla usput u prolazu curu za koju sam pomislila da bih je odmah iskopirala. Lone kao kesa za smece, lakovane PVC bezobrazne, vire mozda 20 cm, iznad njih duga, crna tunika (mozda je i suknja, ne znam, videla sam je s ledja) a preko prepoznah (bas sa Krpica) maslinastu mantil-kosulju sa diskretnim aplikacijama, maybe Zara. Dole lakovane bez oxfordice, na ramenu sasvim ok tasna, mogla bi i neka bolja. Lep statement, cura tanka i visoka. Milina za gledati, retkost.
2018 10 14
Zasto Emushka izbrisa komentar ? Sad ovi moji odgovori "vise " :')
2018 10 14
Katastrofa mi je samo kad vidim milfače koje očajnički pokušavaju da se podmlade, uvlače se u krtke suknje, šortseve, crop top majice i slično. A baš tih koje su blizu 50—te, a umišljaju da su mlađane, pune ulice.
2018 10 14
Juče sam bila na nekom dečijem rođendanu i moram priznati da sam se prijatno iznenadila. Mame iz našeg novog vrtića se oblače jako lepo! :) 8-) Obično budem crna ovca među mamama koje samo navuku na sebe trenerku, ski jaknu i od obuće šta god prvo dohvate. Juče naprotiv: košulje haljine, sakoi od tvida u nekim ludim, neočekivanim bojama, detalji u vidu nakita. I hvala bogu-kvalitetna obuća! Možda treba napomenuti i da većina ima 30+ tako da možda i to ima neke veze u smislu da su odavno pronašle sebe što se stila tiče, ne oblače se da bi fascinirale već isključivo da budu zadovoljne ispred ogledala. Tako da, STARS potpuno se slažem sa izveštajem sa Bg ulica i dodajem izveštaj iz Bg vrtića (barem ovog jednog) 8-)
2018 10 14
1 2 3