Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Moda na ulici

@Debela..Takve"prilike" ,:) ,vidjam uglavnom leti.ali ne toliko cesto poslednjih godina..Ne znam da li zele da se podmlade ili misle da im to bas lepo stoji :D .Ja bih to svrstala u neukus,pa sta god da je razlog takvog oblacenja
2018 10 14
:') :') Pa dobro bre Loki ,dokle???!!! :') :') Odakle ih izvlacis ,:)
2018 10 14
> jelena2606: > :') :') Pa dobro bre Loki ,dokle???!!! :') :') Odakle ih izvlacis ,:) Hahahaha sami mi izleću na Fejsu! Odmah sam mužu predložila da razmotri ove stajlinge, kaže da je nažalost pobacao babine Vilerove goblene i dedine gaće pa neće moći da isprati hahahaha :') :') :') :') :')
2018 10 14
Mada ipak mi titulau odnose oni predhodnici, sa uvucenom kosuljom u pantalone, sa zavodnickim pogledom i smeskom :') :') :') :') Secas li se na koju "garnituru" mislim?
2018 10 14
Hahahahaha kako bih zaboravila. Tri četvrt kargo lone i patkasta sandalica :') :') :') :')
2018 10 14
Joooj loki ,izvini ,ali meni je ovo preterano,doduse smeta mi i kad nose uske lasteks pantalone nedaj boze jos poneki sa pocepanim kolenima,pa fino izvire dlake sa nogu,bljaaaak. Kao Petar pan izgledaju,dzabe sto je to marka i td... Ja licno vise volim umerenu jednostavnu odecu,onako casual,kao da se ne trudim,ali lice mi je platno i isticem onako svoj stil,nakit,alke obavezno i obozavam stikle.
2018 10 14
> *STARS*: > Joooj loki ,izvini ,ali meni je ovo preterano,doduse smeta mi i kad nose uske lasteks pantalone nedaj boze jos poneki sa pocepanim kolenima,pa fino izvire dlake sa nogu,bljaaaak. Kao Petar pan izgledaju,dzabe sto je to marka i td... > Ja licno vise volim umerenu jednostavnu odecu,onako casual,kao da se ne trudim,ali lice mi je platno i isticem onako svoj stil,nakit,alke obavezno i obozavam stikle. Hahahhahaha....ma ne da je preterano nego sam plakala od smeha dok sam razgledala. Razumem i da je to visoka moda, ali meni više deluje kao da neko nije imao ideju pa natrpao sve živo u reviji i eto ga! :') ,:)
2018 10 14
> lokibg: > Hahahahaha kako bih zaboravila. Tri četvrt kargo lone i patkasta sandalica :') :') :') :') Daaaaa!Definitivno moji favoriti!!! ,:) ,:)
2018 10 14
> TatCat: > Zasto Emushka izbrisa komentar ? Sad ovi moji odgovori "vise " :') Nisam izbrisala... Znaš, ono, sam se izbrisao ;)
2018 10 14
Sto se tice godina i figure i to se slazem . Odvratno je kad vidis od pozadi nekog kome sve stoji savrseno ,odusevis se , okrene se ,a onda SOK ,lice specene babe :-O Zastrasujuce . Opet ,nemam problem,ako se toj zeni godine ne vide . Vulgarnost mi je neprihvatljiva u bilo kojoj dobi ,a to je opet pitanje umeti nositi nesto ili ne . Pokreti ,hod , cak izraz lica -moze se izgledati vulgarno i cheap i kad si zakopcan od glave do pete .
2018 10 14
Sa godinama je potpuno normalno promeniti i lični stil oblačenja... To što je neko u '30,'40 ne znači da treba prestati voditi računa o sebi i svom telu, izgledu.. Lično meni je prvo jako bitno da imam dobru kremu za lice i negovane ruke... Čistu kosu... To prvo i primetim na ženama. Što se garderobe tiče volim da eksperimentišem... Imam tu sreću pa sam vitka i u 40 godinama mogu sve navući na sebe i da mi to dobro stoji... Bitno mi je da imam kvalitetnu kožnu obuću, torbu, dobru crnu haljinu, teget pantalone i belu košulju. Uz to volim detalje poput minđuša, satova i ešarpi i leti šešira.. Što se kose tiče prirodno mi je kovrđžava i u zavisnosti od raspoloženja je i sređujem... Po gradu viđam uglavnom lepe devojke na žalost uniformisane... Nikad neću razumeti sto kila, dvadeset godina i guzu kao orman a uvukla se u helanke.. Pritom se uopšte nije pogledala u ogledalo... Ako si krava, to nema veze sa godinama nego kulturom odevanja i nečijim neukusom...
2018 10 15
Lično meni je prvo jako bitno da imam dobru kremu za lice i negovane ruke... Čistu kosu... To prvo i primetim na ženama........ Tako je Mici,dodala bih jos i "negovane"zube ,:)
2018 10 15
Potpuno se slazem ,Mici i Jelena ,ako ti je lice 'jeftino' ,ne pomaze nikakva dizajnerska torbica niti godine . Degutantno je videti stomacic i kod dvadesetogodisnjakinje i cetrdesetogodisnjakinje . A ruke ( u Italiji kad vide lepu saku ti kazu : Bog te blagoslovio <3 ) ,zubi ,o tome da ne pricamo . Ja najvise volim mindjuse ,Mici ! I kape i sesire ,beretke ... Sve detalje .
2018 10 15
> jelena2606: > Lično meni je prvo jako bitno da imam dobru kremu za lice i negovane ruke... Čistu kosu... > To prvo i primetim na ženama........ > Tako je Mici,dodala bih jos i "negovane"zube ,:) Ženo ja imam i toooo... 😋🤣 Ali jbg za lepe zubiće je zadužena nega i genetika.. Znam dosta ljudi koji imaju probleme sa zubicima i ako ih neguju...
2018 10 15
> TatCat: > Potpuno se slazem ,Mici i Jelena ,ako ti je lice 'jeftino' ,ne pomaze nikakva dizajnerska torbica niti godine . Degutantno je videti stomacic i kod dvadesetogodisnjakinje i cetrdesetogodisnjakinje . A ruke ( u Italiji kad vide lepu saku ti kazu : Bog te blagoslovio <3 ) ,zubi ,o tome da ne pricamo . Ja najvise volim mindjuse ,Mici ! I kape i sesire ,beretke ... Sve detalje . Daaa znam ja da si ti vitka i lepa žena... Pa nisu o tebi đžabe pisale "Korijera dela sera"... Imaš stav, izgled uz to ma sve ti Bog dao...
2018 10 15