Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Moda na ulici

Videli smo i tebe ,Mici ,nemoj nam se sad praviti neka prosecna " filozoficarka" sa Krpica , takve okice ratove pokrecu ]:) A sto se tice detalja , onaj kombinezon o kome pricasmo , ona cipkica od brusa je pravi primer "sprezzature " .Ko ume ,ume i tacka .
2018 10 15
> TatCat: > Videli smo i tebe ,Mici ,nemoj nam se sad praviti neka prosecna " filozoficarka" sa Krpica , takve okice ratove pokrecu ]:) A sto se tice detalja , onaj kombinezon o kome pricasmo , ona cipkica od brusa je pravi primer "sprezzature " .Ko ume ,ume i tacka . Tako je ženska đžaba nekima i njihovih 20 , 30 kad su kao trutovi i nezadovoljne same sobom.
2018 10 15
Nemoj TatCat o stomacima molim te, ja svoj nisam uspela da skinem iako sam vitka tako da i dalje izgledam kao da sam trudna. Pokusavam da ga sakrijem kako mogu, ali po udjeno mesto u busu ne odbijam. Sa svim clanicama sam saglasna sto se tice kose. Zena moze da nosi i zbun na glavi, samo da je cist.
2018 10 15
MilleSanja ,ali sam sigurna da ne oblacis kratku ni pripijenu majicu . Poenta nisu nase mane , vec da li umemo da se oblacimo u skladu sa njima . Kao i sa vecom guzom ili ofucanom facom (bez obzira koliko godina da neko ima ) . A ponudjeno mesto se ne odbija ,nije lepo :') :') :')
2018 10 15
Da ne ulazim u detalje svoje fizionomije, trudim se da ga sakrijem, ali bojim se da ce vecno biti tu. Shvatam o cemu pricate i potpuno se slazem. Ja nemam vise minjake, ne stoje mi vise ili ne umem vise da ih nosim, ne znam. Ima zena koje u sezdesetoj iznesu minjak uz sako, ja sam ga "prerasla".
2018 10 15
Podstaknu me komentar @MiciZara: "teget pantalone, bela košulja...it...." Naravno, na poslu moram i ja da poštujem neka "pravila" (ne baš dres-kod, ali), pantalone, košulje .... ali zato sve van posla je "moja teritorija"... Nego nešto drugo htedoh da kažem: grunula me neka maldost u mojimh 45+, a to traje od kad sam se rodila o:) 52kg i kao srednjoškoka, student pa i sada... nema grama viška a ni celulita, mogu da obučem i uvučem se u šta god hoću. Ali jbg.... ne volim uzane stvari, krop majčice (ne daj bože još i pripijene), helanke... Prosečna nega lica i tela - genetika solidna, tako da još uvek nema potrebe za bilo kakvim estetskim zahvatima. Mada o njima i ne razmišljam... Pomalo ih se i gnušam. Redovan trening, top forma.... pa zašto onda u svojih 45+ se ne bih oseća diiiiiiiiivno i prelepo. Eto, pa volim sebe.... volim i šta ću?! I opet će zbog ovog "volim sebe" neka frustrirana da mi izbriše post....
2018 10 15
Pod modom podrazumevam i kultura života, a to je da izgledaš pristojno i negovano. Takodje i da budeš pristojan verbalno. Dama vam, i o vama nikada neće reći nešto da bi vas tobož ponizilo, uvredilo... a pri tom hrani svoju jadnu i bednu sujetu (nije ni svesna svoje nesvesti) .... To će uraditi samo nesigurna, nekulturna, nevaspitana..neobrazovana.... neka tamo osoba... U modi je biti dama u svakom smislu te reči.
2018 10 15
Da , ne mogu biti svi dame ( to je viteska titula ) , ali mozemo biti lady at heart , bez titule ,ali dame srcem . Nauciti pravilan hod , sedenje , manire , iskrenu finocu bez jeftine blaziranosti . A zlice (pre verujem nesretne i gorke osobe ) ce u svemu videti skriveno znacenje koje pakosti ,eto ,bas njima . Biti iznad toga . Nisam ni ja pobornik estetskih zahvata (hirurskih ) ,ali , ko zna ,mozda jednom ... Emushka , ja mislim da je Tebi lako voleti sebe , kako Te ja vidim . Ali , hajde ,reci ,kako one pakosnice da vole sebe ? To bi bio podvig ! :') :')
2018 10 15
Da , ne mogu biti svi dame ( to je viteska titula ) , ali mozemo biti lady at heart , bez titule ,ali dame srcem . Nauciti pravilan hod , sedenje , manire , iskrenu finocu bez jeftine blaziranosti . A zlice (pre verujem nesretne i gorke osobe ) ce u svemu videti skriveno znacenje koje pakosti ,eto ,bas njima . Biti iznad toga . Nisam ni ja pobornik estetskih zahvata (hirurskih ) ,ali , ko zna ,mozda jednom ... Emushka , ja mislim da je Tebi lako voleti sebe , kako Te ja vidim . Ali , hajde ,reci ,kako one pakosnice da vole sebe ? To bi bio podvig ! :') :')
2018 10 15
Pakosnice odišu sujetom i zlobom. Takve nemaju harizmu pa da na sebe obuku najlepšu haljinu.. A lepota koja je nepropraćena harizmom i znanjem, umećem , je nažalost nezanimljiva i odbojna.. Lepotu treba znati nositi i izneti.. Pre svega treba biti lep u duši i zato nema te haljine kojom se nečija sujeta može pokriti.. Sve ostalo je manje bitno.. Upravu je Tat biti dama je viteška titula..
2018 10 15
Skoro ništa što vidim na ulici mi se ne dopada. A svako malo me ljudi zaustavljaju i progovore na engleskom. To znači da nešto radim kako treba. Sad, moj ukus nema veze ni sa čim, kad gledam šta je popularno na prvoj stranici. Sve je toliko obično, dosadno, već viđeno. Svi pokušavaju da se ukalupe iz straha od toga šta će im biti rečeno. Ima tu mnogo, ali mnogo internalizovane mizoginije. Ne postoje stvari koje ne priliče određenim godinama. Odrasla osoba može da nosi ama baš šta hoće, a ako nekome to smeta...to je njegov problem. A ovo kako treba da izgleda žensko telo - pobogu, postoji toliko tipova građe. Ja imam 59 kg, hourglass...ali ne mogu da osuđujem nekoga zbog toga što izgleda drugačije. Jedno vreme sam imala 90, onda su mi dijagnostikovani policistični jajnici i sve se sredilo. No, znam osobu od 110 koja ima istu bolest, ali je teraporezistentna. I dok se ona muči, dok joj propadaju kolena i niko joj nije još pronašao terapiju, kako da je osuđujem? Šta da kažem drugarici koja je obrnuti trougao? Takva je, sportistkinja koja može više od mene, iako ja bicikliram po 50 km za svoju dušu. Razlikujemo se. Ovo je opterećenost izgledom kakvu skoro nisam videla. I etiketiranjem. :(
2018 10 16
1 2 3