Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neumorne obnavljačice oglasa

I mene nervira, jer lesto listam šta ima da de kupi :D
2018 10 15
> EsBeBe: > > jelena2606: > > Stvarno 7-8 puta u toku dana obnavljaju oglase,odnosno jedan te isti? :') :') Nemam nista protiv,samo mi je smesno...Ja sam relativno skoro pocela da obnavljam svoje stare,pa mi je bas zamorno sto obnovim jedan u nekoliko dana ,:) > Pa, ja ne znam koliko je to puta, ako računam da ja kliknem na početne strane nekih podkategorija 4 do 5 puta dnevno, a njihovi oglasi su konstantno, u vagonskoj kompoziciji, na naslovnoj strani? Ponavljam, nisu istaknuti/promotivni artikli u pitanju. > Ume da frustrira, ako prelistavaš nove predmte u ponudi. Za sada, izgleda, nervira samo mene. :") x-) Trudim se da sto vise tih situacija na krpicama ignorisem ,:) Cuvam zivce za stare dane,a i ten :') Mislim da ocigledno ne kapiraju da takva odnosno toliko postavljanja odbija kupce
2018 10 15
> EsBeBe: > > CokaPozarevac: > > Meni je skroz OK obnavljanje oglasa, sve dok se stari brisu. I ja bih obnavljala svaki dan, da nemam ovako puno oglasa. > Ok, direktno, jednostavno pitanje - da li biste ih obnavljali po nekoliko puta dnevno, na svakih par sati, što mu dođe...5-7 puta, ako uračunamo da dotične članice cene kvalitetan bjuti slip, da skupe snagu za sutrašnje klikutave napore? ;) > To sta bih ja radila, nije bitno. Sve dok ne krse pravila-ne smetaju mi. Smetaju mi prevaranti od po 500 "pozitivnih" koji nisu blokirani. ;) Ali se svakako ne nerviram, sto preporucujem i Vama. Pozdrav dame, i cuvajte zivce sto rece @jelena2606. P.S. zna li se kada ce novi Admin krenuti sa radom? Znam da nije tema, izvinjavam se clanici koja je otvorila temu, ako pitanje smeta-brisem komentar. :")
2018 10 15
Ja se slazem sa EsBeBe. Recimo na forumu rasprodaja uvek se vrti isto, neki se stvarno oglasavaju vise puta dnevno ili dodati novi predmeti pa isto samo ubacili jednu majicu. A najvise volim hitne rasprodaje kod selidbe koje traju vec od avgusta i stalno se ubaci jos nesto novo i to sa etiketom.
2018 10 15
Meni srecom odbah iskace razgovor (kliknem samo kad imam poruku u mejlu . Nikad nisam videla te najnovije :') :') :') Ako je neko toliko zaludan , neka ga . Jao ,TinaKris , najezim se na opis (i u govoru ) 'brutalan' ... Brutta troia ,brutta strega ...
2018 10 15
:') Da to se konstantno menja,prvo je bilo extra,a sada brutalno,povraca mi se od oba izraza
2018 10 15
Jedna clanica je od admina dobila negativnu za to preforsirano podizanje oglasa. Ugasila je stari i ocito otvorila novi nalog, sa istih par stvarcica i opisom "Da ima previse garderobe da bi se menjala" ali ocito i ne dovoljno razuma cim i dalje siluje svoje dzempercice, koje precesto vidjam na prvoj strani.
2018 10 15
Meni licno ne smeta , odnosno ne obracam paznju na to ... Ako nesto trazim ukucam , ali kada imam vremena , pogledam najnovije oglase , izaista se desavalo da vidjam konstantno iste .. Super ako neko ima toliko vremena za obnavljanje ... Nikada se ne zna , to nije merilo prodaje , po mom misljenju .. koliko clanova ima na sajtu .. Neko pregleda nove , neko trazi sta mu treba ... Ne mora da znaci ako stalno obnavlja da ce pre prodati .. A da se nerviram oko takvih stvari ..Ni u ludilu :D .... To samo neko kome su MK bas prioriet ... Samo opusteno , dame . :")
2018 10 15
> AppleRed: > Ja se slazem sa EsBeBe. Recimo na forumu rasprodaja uvek se vrti isto, neki se stvarno oglasavaju vise puta dnevno ili dodati novi predmeti pa isto samo ubacili jednu majicu. A najvise volim hitne rasprodaje kod selidbe koje traju vec od avgusta i stalno se ubaci jos nesto novo i to sa etiketom. Možda je ta zenica koja se seli moj slučaj 😂 Ja se selim (tražim stan, parazitiram kod bake) od proslog novembra 😂
2018 10 15
A što se teme tiče- nisam primetila (jer ne listam u poslednje vreme dodate stvari) ali verujem da može da izludi. Mada, ako ima toliko vremena, neka. Smoriće se članice 😂 Ja sam jedan prsluk sto sam znala da mogu da prodam (ok cena, nov, sezona je, moderan) malo vise forsirala (dok nisam prodala) ali to je bilo obnavljanje jednom u 3/4 dana.
2018 10 15
Razmišljala sam kako da to još plastičnije prikažem, pa, evo, daću još primera nečega što ne krši ustav, ali nepisana pravila lepog vaspitanja, poštovanja i međuljudskih odnosa, svakako, da - izlakta se preko reda, nagura dva'es'pet LIDL pilića u kolica, ove iza ko hebe. Ili se čekaju par sati karte na nekoj biletarnici, baja dođe i kupi sve odjednom jer je "tako u mogućnosti", red u pošti, a fina gospođa se napravi luda i zapuca na početak, opušteno, šta ona ima sa tim što i drugi čekaju, ona je prioritetna. Blagajnica ćuti, ćutite vi u redu, nikakav zakon se ne krši, zar ne? I, pre nego što mi neko kaže - pa, nije to isto, razmislite, kad se podvuče crta - isto je, samo što vam ovde niko ne diše za vratom.
2018 10 15
Slazem se potpuno ,EsBeBe , kao ,ako ne postoji zakon (osim moralnog ) protiv mene , sta me briga , hooooooocu da prodam ,ja da prooooodam,ja hooooocu svu pilad ... I zalud pokusavas da nekom otvoris oci , one koje nemaju taj osecaj ,nece ga ni dobiti ,nastavice da lepe,sljapaju , ponavljaju ,obnavljaju bez ikakvog dostojanstva ,vodjene onim ocajnim iznad :ja hoooocu da prodam ,ja hooooocu svu pilad . Meni se ogadili i oni 'najpopularniji ' ,njih vidim svaki put kad clanica nema nista u omiljenim ,kao da sam ih vec sve imala godinama u ormaru ,pa ih ne mogu gledati . Licno sam obnovila samo neke oglase koji su ostali bez slika (oni stari ) , pa ,evo ,ziva ,prodajem verovatno vise od tih sto tako gladno grabe svaki prostor .
2018 10 15
Ali HOCU SVU PILAD hahahaha! Istina, i "najpopularniji" su isto dosadili, jako retko se menjaju, ali to je tako otkad znam za sajt pa sam oguglala. Kao sto mi ni deo "preporuceno" nije jasan, ali sigurna sam da cemo jednog dana shvatiti cemu sluzi. 8-)
2018 10 15
Pa, to, TatCat, budimo ljudi iako smo...ljudi. :D
2018 10 15
Da prodamo ,Jano duso ,samo da prooooodamo :') :') :')
2018 10 15