Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li mi se cini...

*Krpice!
2018 10 25
Znas kako ako nesto ne nosim i nemam kome da dam mislim da je bolje da prodam nego da mi stoji. Ja prodajem pantalone za trudnice za 700, niko se ne javlja, spustala i na 300, opet niko. Mislim da ljudi kao sto rece neko misle da ne valja kad je jeftino.
2018 10 26
Da i meni se cini da je tako...
2018 10 26
To da misle da ne valja kad je jeftino misle samo na ovom sajtu, cim neko vidi cenu od 50,200,300 dinara dibijam pitanje jel novo, zato lepo planiram da se posvetim limundu tamo sam sad prodala stvarcice za 3500 hiljade a niko me nista pitao nije i svi zadovoljni, prodala nesto i na lalafo i meni super ovde jednom mesecno ako nesto jedva uz sumnju prodam bude super al zato sam ovde stalni kupac , ovo mi je za kupovinu omiljeni sajt
2018 10 26
Ovaj je za kupovinu najbolji stvarno, a za prodaju Limundo bas tako
2018 10 26
Čini mi se da nema pravila, tj nema univerzalnog zaključka što je i normalno. Svi smo različiti, i to je dobro. Ukoliko imate ono što nekome treba ili mu se dopadne jer tako nešto baš traži nije problem da prodate. Isto važi i za Kupindo i za Krpice, iz mog iskustva. Pitanje cene a samim tim i vrednosti proizvoda je mislim lična procena. Meni je važno da imam kvalitetan proizvod koji će se ponašati u skladu sa onim što od njega očekujem. Međutim, to je ipak lično poimanje vrednosti, potrebe i mogućnosti.
2018 10 26
1 2