Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li mi se cini...

ili je sajt nekako zamro? Nisam bila aktivna duze vreme i sad udjem, odem na stranice clanica cije sam profile obozavala da gledam-nista...sve isto stoji,citam teme po forumima niko zadovoljan? Ocekivala sam kad se vratim mnogo vise aktuelnosti,gresim li ili tako i vi mislite?
2018 10 25
Ni ja nisam bila ovde par meseci, bas mi izgleda da je sve stalo, sto kazes samo teme kako ima prevara, cene visoke, sve stoji isto... Kako dignuti sajt...
2018 10 25
Meni deluje da je sajt ziv i da nikad nije bilo bolje odece, a i prodaja ide ok, evo bas cekam kupca, doduse ja sam spustila cene samo da se resim viska stvari i da kupim nove cizme. Meni ovde i na kp ide najbolje
2018 10 25
Ja se nisam prodajom bavila duze,nisam bila aktivna i ne mogu ocekivati neku prodaju. Ali sam usla kao kupac i bukvalno gledam devojkama stoje sve stvari od kad sam poslednji put posecivala profil...zato mi se ucinilo da je bas zamrlo ovde...ali drago mi je da ima zadovoljnih i da vredi provodite vreme na krpicama. Meni je to jedno vreme kao hobi bio :-)
2018 10 25
> MARIJANA832: > Meni deluje da je sajt ziv i da nikad nije bilo bolje odece, a i prodaja ide ok, evo bas cekam kupca, doduse ja sam spustila cene samo da se resim viska stvari i da kupim nove cizme. Meni ovde i na kp ide najbolje Kako je lepo cuti da je neko zadovoljan. Prija malo optimizma. I ja razmisljam o dodatnom popustu pa mozda bude bolja prodaja...
2018 10 25
Ja cirkulisem na 3 sajta, medjusobno se dopunjuju, ide bolje nego sto ocekujem tako da sam bas zadovoljna :) Krpice su mi najdraze i zbog foruma.
2018 10 25
Ja ako ne prodam za dva tri meseca spustam cenu, jer nemam ni mnogo stvari, ali ni mesta u stanu gde da ih drzim. Mislim da je tako najbolje, ja vise kupujem nego sto prodajem. Kupila sam dva divna kompleta suknja i sako sa etiketama Luna i PS, a neke stvari koje merkam se prodaju. Meni je bitno da se resim odece
2018 10 25
Nije sam sajt "zamro", nego su aktivnosti administracije "zamrle", na žalost. Pogledajte u forumu malo teme od poslednjih mesec-dva i biće Vam sve jasno.
2018 10 25
> MARIJANA832: > Ja ako ne prodam za dva tri meseca spustam cenu, jer nemam ni mnogo stvari, ali ni mesta u stanu gde da ih drzim. Mislim da je tako najbolje, ja vise kupujem nego sto prodajem. Kupila sam dva divna kompleta suknja i sako sa etiketama Luna i PS, a neke stvari koje merkam se prodaju. Meni je bitno da se resim odece Pametno. Stav ti je sasvim na mestu. Jedino sto meni bude zao da dam stvari u bescenje, ako znam koliko sam ih platila a vecinom nisu nikad obucene. I onda je to borba razuma i emocionalne vezanosti za krpice :') :') :')
2018 10 25
Zao je i meni ali uvek imam na umu da kad se stvar iznese iz radnje cena opada 30 procenata cak i da nikad nije obucena. Evo danas sam prodala bebeci skafander za 500, jednom opran, a bio je 2200.
2018 10 25
> joki.koki: > ili je sajt nekako zamro? Nisam bila aktivna duze vreme i sad udjem, odem na stranice clanica cije sam profile obozavala da gledam-nista...sve isto stoji,citam teme po forumima niko zadovoljan? Ocekivala sam kad se vratim mnogo vise aktuelnosti,gresim li ili tako i vi mislite? Ma kakvi zamro! Svaki dan nas nešto iznenadi 😂😂😂
2018 10 25
Generalno nije kakav je bio sajt. Vidim ovde stvari koje su taki iznosene, vidi se stare, cene 1500 a ja npr stavila nove nenosene farke 400 i hoce mojih 4 stvari...🤔 Ajde ako i menjamo da to bude realno, ako ne, nikom nista.
2018 10 25
Tako*
2018 10 25
Ovde ima dosta prevenjenih stvari, bukvalno da se budale pecaju. Ja sam isto nenosene farke prodala za 400 rsd. A cene neke i vece nego u radnji.
2018 10 25
> MALAODSTILA: > > MARIJANA832: > > Ja ako ne prodam za dva tri meseca spustam cenu, jer nemam ni mnogo stvari, ali ni mesta u stanu gde da ih drzim. Mislim da je tako najbolje, ja vise kupujem nego sto prodajem. Kupila sam dva divna kompleta suknja i sako sa etiketama Luna i PS, a neke stvari koje merkam se prodaju. Meni je bitno da se resim odece > Pametno. Stav ti je sasvim na mestu. Jedino sto meni bude zao da dam stvari u bescenje, ako znam koliko sam ih platila a vecinom nisu nikad obucene. I onda je to borba razuma i emocionalne vezanosti za krpice :') :') :') Ja nisam čak ni emotivno vezana, ali kakav je smisao da prodam farke za 200 i ne mogu ništa da kupim. Sve je kao vrzino kolo, ja se baš trudim da postavim cene kao i drugi ali npr. imam Pepe farke za 500 din., svi znate kvalitet čak i polovnih a sada već sumnjam da ih niko neće jer misle ako su jeftine da ne valjaju... Nisam pametna... Ja ću probati i na limundu, od 7. novembra će postavljanje svih aukcija biti besplatno, ali za krpcie jesam emotivno vezana:-)
2018 10 25
1 2