Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Katastrofa!!

Ma kakvih 300 din,podavala sam mnogo više na svakakve gluposti,i ne bi mi bio problem da je lepo rekla da trenutno nije pri parama,da ne može da plati poštarinu..Bože moj,nema veze. Ali ovo,ovakvo ponašanje,prvo čekanje 8 dana da mi vrati haljinu,pa onda ovo...Ne znam šta da kažem više..
2013 08 14
[:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] E svašta [:besan]
2013 08 14
Ja sam onaj dan ostvarila saradnju sa jednom novom clanicom kupila je kosulju od mene ,nova bez i jednog utiska uclanila se prethodni dan na krpice znaci devojka je super pitala za kosulju ,ostavila adresu cak nije ni pitala da joj smanjim cenu nista ja joj poslal postekspresom sve u redu pa mi posle bilo krivo sto joj nisam spustila makar malo cenu koliko je fer i postena.Znaci ima divnih osoba ovde ali po neke koje neznaju sta rade i hoce kvare sve [:osmeh]
2013 08 14
Verujem ti,tako sam i ja poslala sandale devojci koja je bila bez ijednog utiska,još me pitala kako funkcioniše to,kako se plaća,poštaru ili kako...Znači da joj je bila prva kupovina,a opet se ponela maksimalno fer...A kad pogledam da članice sa bezobraznim i nekulturnim ponašanjem imaju ovoliko pozitivnih,zapitam se na osnovu čega...
2013 08 14
cemu negativna sta je sa tobom prvo mi objasni sta je u pitanju,ja sam jucer platila postarinu,neznam sta se desilo ovo mi je vec 2 put da mi se to desava nije do mene nego do njih tamo meni su uzeli 150 din,znam da sam platila jer tako smo se dogovorile,nadoknaditi cu ti,tih 150 din napuniti cu tikredita ili nesto,ali da znas da cu i ja tebi spucati negativnu bezveze jer trebala si mi reci prvo a ne tako reagovati jer to se desava ivanicaaa94 , pre 0 sekundi Poslala sam ti poruku,nemoj da se pravis luda. I nisi platila postarinu cim sam morala ja da je platim,prema tome,ja cu da se zalim administratoru i kopirati nas razgovor,cak cu joj poslati i poruku u kojoj pise da mi je stigla posiljka i da treba da se plati 150 din.za postarinu. Super,sad sam ja dobila negativnu jer nisam cutala...Ona se tako nada da cu da cutim,pa ako joj prodje,prodje... [:smejuljiti]
2013 08 14
Doticna je vecito u nekoj guzvi...te je u Bosni,te u vikendici.... znam iz iskustva.I mene je zavlacila za rezervaciju preko mesec dana,i onda je bila u fazonu da bi mozda i odustala ali sam isterala do kraja! I to za pisljivih 500 dinara!
2013 08 14
Pa cekaj danas 300, sutra 300..... pa i ta clanica prodaje zna kako bi ona odreagovala da joj to neko uradi, sto nije uredu nije... Ja necu da platim ni 1 dinar ako znam da sam upravu...
2013 08 14
Ma užas [:besan] sad sam se jako iznervirala,zašto sam ja dobila negativnu?? jer nisam ćutala?? pa ovo je stvarno katastrofa,bre [:isfrustriran]
2013 08 14
I ja bi joj spucala negativnu [:smejuljiti]
2013 08 14
Ma izbrisace administrator, pa najbolje sad da ti ostecena i da dobijes negativnu, sto nije uredu nije... Ja bi sad jednoj isto da zalepim negativnu jer me zavlaci, a onda ispala ali nije doslo do saradnje pa ce i ona meni, pa zato moram da odustanem.. [:besan]
2013 08 14
pa bi ona tebi [:smejuljiti] očigledno je da se dotična razočarala što nisam ćutala [:lepota]
2013 08 14
pa izgleda da će tako ispasti...Ma poslaću joj u svakom slučaju poruku i objasniti o čemu se radi.
2013 08 14
Nemoj da se nerviras, zabole te za tu negativnu, znamo da je bez razloga. Jos joj das haljinu da lepo iznosa, jos platis dve postarine i jos dobijes negativu, divota..
2013 08 14
Pa sta te briga, sto da cutis. Prva ja bi joj rekla da mi pusti pare za svu postarinu pa onda mozemo da pricamo o brisanju negativne ovako ne.. [:jezik]
2013 08 14
Ljudi, ko je smrad, smrad je i sa 0 utisaka, i sa 1000 utisaka. Nema tu pravila oko ocena i kupoprodaji, ali je cinjenica da ima onih koje su dobile na guzove desetak, petnaestak utisaka, prodaja im ne ide jer imaju ili visok cene ili losu robu-tj nenosivu za sire narodne mase sa sajta, i onda pokusavaju da uzmu koji dinar ili ucare stosta na takav jadan nacin. Sa tom clanicom ja nisam imala saradnju, ali smo imale neku prepisku koje se ne secam po dobru, ali opet, ne mogu garantovati da jeste bas tako, da kopam po porukama, ne pada mi na pamet. Moj savet je da se il iinsistira na totalnom izbacivanju sa sajta ako ne uplati parice za OBE postarine, ili da zaboravis. Sramotno je sto zadje neko vreme dosta nekorektnih clanica ima decicu na glavnoj fotki naloga, pa zar na njih ne pomisle kad rade nesto zlo???
2013 08 14